Lukiiiiiiiii zeno, cestitke od srca!!! Javila mi mono da si trudna i da si se javila. Morala sam odmah na klokanicu a ovaj mali evo skace po meni.. necu pitat ksko si, sve sam procitala al cu ti reci da si zena zmaj.. ljubi mi L.
Moj mis ce jos malo godinu i 2mjeseca, prohodao je prije rockasa, ima mi oko 11kila trenutno i 84cm duzine.. uglavnom je dobra bebica ali ga muce zubici, trenutno imamo 3 i to gore jedinice i jednu dvojku. Dolje nam jos nisu izbili.. i tako uglavnom.
A srce malo, to je vec deckic veliki, stvarno me dugo nije bilo...Sad su preslatki i nezaustavljivi kad prohodaju, ne treba teretana i kardio :P :P Kako si ti inace?
Bas mi je jako jako jako drago da si se javila <3 <3
14.06.2014. L ♥
Ma ja sam ti ok, pocela sam radit kad je on imao 4mjeseca pa sam u formi.. od carskog je ostao oziljak ogroman i trbuh ali to je manje vazno. Manje vise se osjecam ok, zeljezo sam nakon svega napokon dovela u red i tako uglavnom cista pozitiva..
Jedva cekam drugog bebaca jer mi je maci brzo narastao.
@Mala_Zena sta se desava sa tobom u novom ciklusu?Krenula na pretrage?
url=https://lilypie.com]
Ma ja sam ti ok, pocela sam radit kad je on imao 4mjeseca pa sam u formi.. od carskog je ostao oziljak ogroman i trbuh ali to je manje vazno. Manje vise se osjecam ok, zeljezo sam nakon svega napokon dovela u red i tako uglavnom cista pozitiva..
Drzim fige za bracu/seku. :* :*
Nit se ne okrenes vec su veliki i muljaju da bi ostvarili svoje zelje hehe :)
Mene najvise strah kako cu uz L-a ishendlat sve, on je sam kao njih 10 i jos je dosta nesamostalan za svoju dob, a emocionalno debelo zaostaje za vrsnjacima uz agresiju i autoagresiju...S druge strane nekako se nadam da ce mu brat/sestra biti najbolji terapeuti.
14.06.2014. L ♥
Drzim fige za bracu/seku. :* :*
Nit se ne okrenes vec su veliki i muljaju da bi ostvarili svoje zelje hehe :)
Mene najvise strah kako cu uz L-a ishendlat sve, on je sam kao njih 10 i jos je dosta nesamostalan za svoju dob, a emocionalno debelo zaostaje za vrsnjacima uz agresiju i autoagresiju…S druge strane nekako se nadam da ce mu brat/sestra biti najbolji terapeuti.
Ma bit ce to sve ok.. znam da se brines ali idi korak po korak. Najprije neka sa trudnocom i porodom sve prodje u redu pa ces dalje lako.
Ja se uzasavam poroda iduceg jer sam cula da negdje nakon carskog ide opet carski a negdje da pokusavaju vaginalan pa ajde znaj.
Jos uvijek mi je u glavi sva ona muka i mrcvarenje prirodno pa nakon 24h mrcvarenja tog carski, gubitak krvi, zeljezo i sve ostalo a da ne pricam za bolove koji su me pratili i muke da ni dijete ne mozes podic.
@Mala_Zena sta se desava sa tobom u novom ciklusu?Krenula na pretrage?
Ee draga, zvala ovog glupana da pocnemo stim, sad je na odmoru kao. Al cu poslije N. Godine zvati privatnika i odoh njemu.
Luki I Ivcy,
Povezale se opet stare forumasice :)
Glavno da sve bude ok s T...a sve se ostalo da izhendlati...
Sve ce ti biti ok, sigurna sam :)
Pusaa cure❤❤❤
Luki I Ivcy,
Povezale se opet stare forumasice :)
Glavno da sve bude ok s T…a sve se ostalo da izhendlati…
Sve ce ti biti ok, sigurna sam :)
Pusaa cure❤❤❤
Hej.. jos da nam se pridruze ostale.. ali dobro.. 😊 kako si ti? Tvoja bebica?
Dobro jutro curke!!!!!šta se radi?gdje se ide za doček?nadam se velikom baby boom u 9mj.hahahahaha!!!!!ja idem sa mojim gremlinima kod prijatelja na doček!!!!!!!kolači spremni francuska se upravo sprema!!joooj sad bi je ovako sirovu smlatila!!!!!!!!samo pozitiva cure...ovo vam je večeras idealna prilika za bebača znam iz osobnog iskustva hahahaha!!!!!!pozzzzz
Bok, evo i mene nakon dužeg vremena, čitam Vas ali nisam stigla pisat. Čestitke svim novim trudnicama, a trudilicama puno uspjeha i + u Novoj... Evo meni kasni 4 dana, jutros radila test i negativan ko kuća (one step). Ovo mi je danas 30.-ti dan ciklusa ( inače traje 26. dana). Već par dana imam grčeve povremene kao da ću dobit M ali za sad ništa, grudi klasika bolne i lagano natečene. Možda je kasnije bila O pa je još rano za test ili? Zbunjena sam i nestrpljiva... :/ Pozz
Sortiraj odgovore
Najstariji