Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tata_me_zove_zlato
    31. Prosinac 2017. 12:41

Mala_Žena

tata_me_zove_zlato

@Mala_Zena sta se desava sa tobom u novom ciklusu?Krenula na pretrage?

Ee draga, zvala ovog glupana da pocnemo stim, sad je na odmoru kao. Al cu poslije N. Godine zvati privatnika i odoh njemu.

Pa da,malo odvojis novca,ali utvrdis da je sve OK,ili ako ima neki problemcic,da se popravi i mirna si onda...Ja sve nekako verujem da ce ovaj mesec biti pravi,prva dva puta sam U Januaru ostala trudna,pa verujem i sad cu :-) Veceras ciljam :-)

url=https://lilypie.com]

MaybeBaby 😘
    31. Prosinac 2017. 15:59

Cure sretno svima a pogotovo nama kojima su plodni dani bas sada 🤣🤣

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

mono1111
    31. Prosinac 2017. 17:33

Ivcy,
    Pa nisam bas nesto najbolje.
    Jucer sam na hitnu isla jer sam prekjucer i jucer imala cijeli dan bolove u donjem dijelu ledja...sve je ok, zatvorena jesam...
    Medjutim od jucer su mi pocele cesce bh, dns sam ih bas imala dosta, nisu bolne ali su nelagodne...nadam se da je sve to normalno...ne znam..

Jane_Doe
    31. Prosinac 2017. 18:46

mono1111

Ivcy,
    Jucer sam na hitnu isla jer sam prekjucer i jucer imala cijeli dan bolove u donjem dijelu ledja…sve je ok, zatvorena jesam…
    Medjutim od jucer su mi pocele cesce bh, dns sam ih bas imala dosta, nisu bolne ali su nelagodne…nadam se da je sve to normalno…ne znam..

Da te utjesim, ja sam ih u prvoj T imala isto vec u 25 tt, a pocele su tako da me samo odjednom presjeklo par puta kai otavi trudovi i onda su krenule bh.. Receno mi je da je normalno i bilo je sve ok na kraju. Rodila na termin 😉

tata_me_zove_zlato
    31. Prosinac 2017. 20:12

MaybeBaby 😘

Cure sretno svima a pogotovo nama kojima su plodni dani bas sada 🤣🤣

Hvala lepo,takodje,ja sam u plodnim danima bas,bas... 

url=https://lilypie.com]

mina04
    31. Prosinac 2017. 23:00

Profa1988

Bok, evo i mene nakon dužeg vremena, čitam Vas ali nisam stigla pisat. Čestitke svim novim trudnicama, a trudilicama puno uspjeha i + u Novoj… Evo meni kasni 4 dana, jutros radila test i negativan ko kuća (one step). Ovo mi je danas 30.-ti dan ciklusa ( inače traje 26. dana). Već par dana imam grčeve povremene kao da ću dobit M ali za sad ništa, grudi klasika bolne i lagano natečene. Možda je kasnije bila O pa je još rano za test ili? Zbunjena sam i nestrpljiva… :/ Pozz

Moguce da je kasnije bila. Pricekaj jos koji dan pa ponovi test. Drzim fige da je to to, i da ti bude lijepi ulazak u novu godinu 🤗
    Sve curke koje su u plodnim danima, sretno!! 😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

mono1111
    01. Siječanj 2018. 13:27

Jane_Doe

mono1111

Ivcy,
    Jucer sam na hitnu isla jer sam prekjucer i jucer imala cijeli dan bolove u donjem dijelu ledja…sve je ok, zatvorena jesam…
    Medjutim od jucer su mi pocele cesce bh, dns sam ih bas imala dosta, nisu bolne ali su nelagodne…nadam se da je sve to normalno…ne znam..

Da te utjesim, ja sam ih u prvoj T imala isto vec u 25 tt, a pocele su tako da me samo odjednom presjeklo par puta kai otavi trudovi i onda su krenule bh.. Receno mi je da je normalno i bilo je sve ok na kraju. Rodila na termin 😉

Tnx,
    Nadam se da je i to kod mene normalno.
    Jucer su mi stalno bile, cak navecer svakih par minuta...

darliv
    01. Siječanj 2018. 16:56

Drage trudilice, zelim vam veselu, zdravu i plodniju godinu od svoje prethodnice, zadovoljite se sitnicama, ne zamarajte tracevima...gustajte svaki dan uz one koje ste izabrali, ne dopustite da vrijeme zgazi njeznost, suosjecanje, mazenje...ne podilazite materijalnom...budite svoje 😘😘😘😘

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• baby123
    02. Siječanj 2018. 09:48

Drage moje trudnice,trudilice svima vam želim uspješnu i sretnu novu 2018godinu.Evo meni za 6 dana prvi pregled...ajme kako sam nestrpljiva....nekome je isto brzo prvi pregled ali nemogu se sjetit kome?!?!?jeli mini ili ami?!?!

LuKi5
    02. Siječanj 2018. 10:01

mono1111

Ivcy,

Draga, ja sam ti imala te bh od 24. tjedna sve do induciranog, htjeli su mi dati normabel+mirovanje,ali sam uzela magnezij i sto vise sam odmarala na lijevom boku. <3 <3 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.