Darliv, oprosti, zamijenila sam te s Grizli..
Grizli, vidim da si imala 4 spontana :( Imaš neku dijagnozu, sto kažu doktori? Jel trenutno pokušavate?
Ja sam imala 3 spontana, sad opet pokušavamo, ali čini mi se da ovaj mjesec nismo uspjeli..
Teta da ja sma imala 4 spontana. Za prvi koji se dogodio prije tocno 2 godine ja nisam znala da sam trudna ostala jer jos nismk bas bili aktivni u tome, i prokrvarila nakon pada preko stepenica i onda tek saznala da je bio spontani. Nakon 6 mj ostala opet trudna ciljano i onda prokrvarila, nakon toga poslali me samo za trombofiliju i bris.sve bilo ok osim neke "male" mutacijr kod trobofilije. Uveli mi andol 100 odmah. I onda nakon 3 mjeseca opet se ponovila prica sa spontanim. Zadnji put iskreno opet nisam znala da sam trudna, jer sam uredno imala M 5 dana nesto slabiji intenzitet, al opet nije bilo to impl.pa sam mislila da se ciklus poremetio. Na kraju 7 dana ize te M po la jako krvariti i utvrdili spontani. Tek onda su me poslali na sve moguce pretrage koje jos obavljamo muz i ja. Dobila sam sve hormone,stitnjacu, opet briseve, torch, spermio za muza i kariogram za oboje. Naravno ne odustajemo i dalje se trudimo i radimo sve moguce, ovaj mjesec jedino smo izbjegavali O kao dok ne rijesimo pretrage, al vidit cemo dal smo uspjeli jer se cudno osjecam trenutno. Jesi ti radila sto od pretraga?
Osprey zao mi je sto si nam se morala vratiti na ovaj forum. Sretno i uspjesno ovaj mjesec onda
Grizli, mi smo obavili apsolutno sve pretrage.
KKS i štitnjača ok, kariogram oboje ok, testove trombofilije (imam mthfr i pai), antikardiolipinska antitijela povisena i za to uzimam andol, muzu spermiogram ok, 3D ultrazvuk maternice ok, na histeroskopiji bila isto sve ok, papa i brisevi uredni, lupus nemam.
Svi su rekli da smo bas detaljno obrađeni i sad nam ostaje samo pokušavanje.
U 3 T sam dobivala heparin, ali svejedno spontani..
Od ovog ciklusa sam na klomifenu, utvrđena je ovulacija nakon koje uzimam utrogestan, ali danas, 14dc mi je test negativan..
Situacija kod mene...noćas sam slabo spavala, temperatura i preznojavanje, jučer sam trebala dobiti, od sinoć nekakvo brljanje, smeđkasto, sa nekakvim žilicama, vrlo malo, samo prilikom brisanja i to ne svaki put. Noćas temp 38.4. od jutros 37,7 - 38.0. Noćas sam radila test, negativan, ujutro pogledam i vidim nekakvu plavu crticu, ne znam dal je evaporacijska. Uglavnom , izludit ću. Grrrrrr....mrzim ovu neizvjestnost.
Grizli, mi smo obavili apsolutno sve pretrage.
KKS i štitnjača ok, kariogram oboje ok, testove trombofilije (imam mthfr i pai), antikardiolipinska antitijela povisena i za to uzimam andol, muzu spermiogram ok, 3D ultrazvuk maternice ok, na histeroskopiji bila isto sve ok, papa i brisevi uredni, lupus nemam.
Svi su rekli da smo bas detaljno obrađeni i sad nam ostaje samo pokušavanje.
U 3 T sam dobivala heparin, ali svejedno spontani..
Od ovog ciklusa sam na klomifenu, utvrđena je ovulacija nakon koje uzimam utrogestan, ali danas, 14dc mi je test negativan..
A joj vi ste bas sve prosli. Nas to sve tek ceka.iako smo relativno brzo dobili sve termine za pretrage pa se nadam da cemo uskoro saznat na cemu smo. Jeste probali sto od alternative? Meni kolegica i susjeda preporucile da odemo na bioenergiju.njima je kao pomoglo objema da zatrudne, A posto se sad vec hvatam na sve sto netko kaze da pomaze mislim da nakon sto izvadimo svu krv i sve briseve i uzorke cemo i to probat. Nisam vise pametna sto raditi. Ajde drzim ti palceve da je ipak uspjesno ova mjesec.
Sana ne znam sto bi ti predlozila osim pricekat mozda jos koji dan pa ponoviti test. Test bi ja osobno shvatila kao negativan, al mozda cure imaju vise iskustva
Darliv,
Istrazivanja su pokazala da osobe sa visljim tsh - om od 2.5 prije T i u prvom trinestru imaju vecu stopu pobacaja nego osobe sa nizim tsh - om od 2.5.
Da sam na tvom mjestu, otisla bi kod endokrinologa ili specijalista nuklearne, koji se bavi bolestima stitnjace..ne bi cekala da mi socijalni gin.ne uvede terapiju.
Sana,
Koji ti je dc?? Koji je to test??
Mono, ciklusi inače 31 do 32 dana, danas 33 dan ciklusa, prvi test. Muči me ta crtica, čitala sam da su inače evaporacijske crte sive boje, ova je čisto plava, ali tanka i vidljiva baš lijepo, iz svakog kuta i na svakom svjetlu. Vidjet ćemo, ali niti jedan ciklus me nije tako izmučio kao ovaj, definitivno, niti sam ikada imala toliku temperaturu.
Mono, ciklusi inače 31 do 32 dana, danas 33 dan ciklusa, prvi test. Muči me ta crtica, čitala sam da su inače evaporacijske crte sive boje, ova je čisto plava, ali tanka i vidljiva baš lijepo, iz svakog kuta i na svakom svjetlu. Vidjet ćemo, ali niti jedan ciklus me nije tako izmučio kao ovaj, definitivno, niti sam ikada imala toliku temperaturu.
Intim + test
Intim + test
Niti to brljanje, krene sa smeđim i u roku sat vremena krene prava menstruacija, ovo brljanje mi je od sinoć i nikako da krene. Povremeno primjetim malo, vrlo malo kod brisanja, uf
Sortiraj odgovore
Najstariji