Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nika9
    10. Prosinac 2014. 07:27

iiii...curke ima li išta.......u ikoga....misli Nika na vas
    Mene muči zatvooor...Oće stomak puknut hahaha...Muž je sinoć osjetio moje izljeve bijesa hahaha hormoni poludili...nisam sličila na sebe,dobro mi žile na vratu nisu popucale koliko sam se derala pa plakala hahha joooooj...

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

dita0108
    10. Prosinac 2014. 09:33

Nika hormoni hormoni :)).neka neka samo ti uzivaj u tim transformacijama :)).meni i dalje nista.grudi pocele bolit,ne previse ali bole a od vjestice ni traga.sad me vec i to pocelo brinuti daxnesto nije u redu s menom "((

dita0108
    10. Prosinac 2014. 09:35

Uzimala sam kapi femisan a i citala da su jako dobre i eto krivovse ponadala.sascmi cak i kasni.

nika9
    10. Prosinac 2014. 09:38

koliko ti već kasni....

nika9
    10. Prosinac 2014. 09:46

ooo neznam šta da ti kažem draga...meni 9-ti dan pokaza pozitivno, al opet ja sam po svemu bila special case...volila bi da si i ti...pa ti lipo,opusti se i  sačekaj malo..nemaš nista od strepnje...lipo nedođe li nako 4 dana sto si radila test,ponovi ga i opušteno....

dita0108
    10. Prosinac 2014. 10:13

A morat cu ponovit zbog kapi.nesmiju se piti u trudnoci..iako mi vise nista nije jasno.prije par dana san imala osjecaj da cu svaki cas dobit a sad i to nestalo.samo me grudi bolu.

nika9
    10. Prosinac 2014. 10:23

a nećeš ti 15 kn,napravit test i mirna..kad je tako jeftim radila bih ga svako 2. dan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.