Evo me žene drage, uz ovog dvogodišnjaka koji je kao na baterije ni tuširat se ne stignem
Nika drago mi je čuti da te hormoni rasturaju...to bi trebalo značiti da trudnoća napreduje, nek to sve spada u slatke muke
AlmS družite se vi i dalje a onda krajem mjeseca da dočekamo i u tebe plusić....
Ja sam ok. M prošla pa se bacamo na posao. Ovo doba godine mi je baš nekako idealno za maženje i paženje. Još vani zahladilo pošteno pa eto dobro dođe i grijanje uz muža, di ćeš bolje
Mare i ja mislim da bi taj iscjedak mogao označavati ovulaciju
Nelci nek se M ni ne pojavi. Nema veze sto nemas simptoma, svaka žena i svaka trudnoća je priča za sebe.
Dita i Pepita kakva je situacija? Nada umire posljednja...ali moj vam je savjet ako se M ne pojavi kroz tjedan dana a test i dalje negativan možda se radi o nekakvoj upalici pa se javite doktoru.
Kiss šaljem svima Mare27, Arria, Luki, mama2, Baby Girl....oprostite ako sam kog zaboravila
<3 2/2013 <3
cureee od jučer me bolicka grlo, a sad mislim da imam temp (na šposlu sam pa nemogu izmjerit) šta da radim budem li imala temp...koliko znam nesmijem u prvom ptomjesečju pit tablete
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
Nika paracetamol možeš popiti bilo kad. Pij dosta tekućine a kad dođeš kući skuhaj veliki lonac nekog voćnog čaja s limunom
<3 2/2013 <3
pa slušaj...ako se baš mučiš onda je bolje popit tabletu jer ti se tako i tijelo manje pati. Ali što se tiče paracetamola, to su lagane tablete bez posljedica na plod. Ja sam imala strašne glavobolje u prvom tromjesječu i stalno sam ih pila jer drugčije nebi izdržala, naravno uz odobrenje liječnika.
<3 2/2013 <3
imam konstantno 37 (trudnička temp.) pa me i onako malo fajka treska...možda imam osjećaj da je veća al nije..više pitam radi straha jer i temp može biti štetna za plod...pa onda ajde budi pametan...rađe pitam nekoga,više glava je pametnije
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
Baš tako, neznam piješ li folnu i jesi li počela uzimati prenatal? Malo ti vitamina nebi škodilo pogotovo ako si pod stresom...kuća, djeca, muž, posao i još sad nova trudnoća
<3 2/2013 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji