Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    10. Prosinac 2014. 16:25

StellaMaris, Nika, babygirl i ostale curke hvala vam na podršci zaista   o situaciji ću vas svakako obavještavati  trbuh me i dalje boli kao da imam ili kao da sam dobila, bole me i leđa, osjećam bradavice čak i ako ih ne diram, živciraju me, samo zijevam ma ono ništa posebno, a opet čudno.. odbrojavanje do subote  svima punoooo sreće 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

dita0108
    10. Prosinac 2014. 16:37

Stellamaris,nika,pepita i sve ostale cure da vas ne nabrajam hvala vam sto mislite na nas.skoro sam pa nova ode ali imam osjecaj da vas znam sto godina!nekako je lakse kad mozes svoje probleme podjelit s nekim ko je u slicnoj situaciji.ja se upravo vratila iz dvosatne setnje po sucu i buri uz more.
    i ja cu ko i pepita Cekat subotu pa srugi tjedan do gin.ako nebue nikakve promjene.

dita0108
    10. Prosinac 2014. 16:45

E cure opet ja  Ma zanima me samo ova temp.sad me kao neka zimavica prosla i isla izmjerit 36.8 mi je ispod pazuha a u ustima 37.2.a meni je inace temp.najvisa 36.jeli i temp.obicno povisena i pred mengu?

Pepita2109
    10. Prosinac 2014. 16:54

dita0108

E cure opet ja  Ma zanima me samo ova temp.sad me kao neka zimavica prosla i isla izmjerit 36.8 mi je ispod pazuha a u ustima 37.2.a meni je inace temp.najvisa 36.jeli i temp.obicno povisena i pred mengu?

ej draga temp bi ti trebala biti povišena navodno dok ne dođe vještica koliko sam čula, a i meni je temp inače 36 a bila mi 36,8 pa do 37,2 s tim da sad već danima nisam mjerila jer mi se ne da hehe, ja osjetim kad mi je povišena po tom što mi obrazi gore

🙏👸👸🙏❤️

nika9
    10. Prosinac 2014. 17:16

Cure kod mene je temp stalno 37 ispod pazuha..da,ja mislim da je ona povisena na dan ovulacije i ukoliko nije bili oplodnje temp pada a ako stoji povisena moguca trudnoca...to je koliko ja znam..mozda sam u krivu 

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

dita0108
    10. Prosinac 2014. 17:18

Ahaa a ja to nikad prije nisam mjerila temp.nego eto kad mi prodju trnci kroz ledja znam da se povisila.a prije nikad nisam isla za rim kolika je temp.tijekom ciklusa.
    znaci pocela si i ti piti vrutku?
    Ja sam na ovim kapima :))

Pepita2109
    10. Prosinac 2014. 17:28

dita0108

Ahaa a ja to nikad prije nisam mjerila temp.nego eto kad mi prodju trnci kroz ledja znam da se povisila.a prije nikad nisam isla za rim kolika je temp.tijekom ciklusa.
    znaci pocela si i ti piti vrutku?
    Ja sam na ovim kapima :))

ma nisam ni ja znam da se za vrijeme ovulacije povisi, možda je dobar znak to što ti je povišena :) da da pijem vrkutu :) zasad a nakon subote ću vidjeti kakav će biti rezultat testa, pa da ubacim i stolisnik i neven u vrkutu.. :)

🙏👸👸🙏❤️

dita0108
    10. Prosinac 2014. 17:43

Onda malo proguglaj femisan a kapi.tu su ri svi ti sastojci i mogu ti reci daxsu stvarno super.ja sam ih pila dva mjeseca i ciklus mi je tocno u dan dosa i nisan imala uopceni bolove ni nista.imala san ciste na desnoj dojci i bila prije dva tjwdna na pregledu skoro se u duplo smanjile a novih nema.kostaju ti  80 kn u biljnoj ljekarni

Pepita2109
    10. Prosinac 2014. 18:01

dita0108

Onda malo proguglaj femisan a kapi.tu su ri svi ti sastojci i mogu ti reci daxsu stvarno super.ja sam ih pila dva mjeseca i ciklus mi je tocno u dan dosa i nisan imala uopceni bolove ni nista.imala san ciste na desnoj dojci i bila prije dva tjwdna na pregledu skoro se u duplo smanjile a novih nema.kostaju ti  80 kn u biljnoj ljekarni

hmmm bilo bi i jednostavnije za koristiti, budem proguglala malo i posavjetovala se

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    10. Prosinac 2014. 18:04

kakvog su okusa kako piješ??

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI