Cure kod mene je temp stalno 37 ispod pazuha..da,ja mislim da je ona povisena na dan ovulacije i ukoliko nije bili oplodnje temp pada a ako stoji povisena moguca trudnoca...to je koliko ja znam..mozda sam u krivu
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
Ahaa a ja to nikad prije nisam mjerila temp.nego eto kad mi prodju trnci kroz ledja znam da se povisila.a prije nikad nisam isla za rim kolika je temp.tijekom ciklusa.
znaci pocela si i ti piti vrutku?
Ja sam na ovim kapima :))
Onda malo proguglaj femisan a kapi.tu su ri svi ti sastojci i mogu ti reci daxsu stvarno super.ja sam ih pila dva mjeseca i ciklus mi je tocno u dan dosa i nisan imala uopceni bolove ni nista.imala san ciste na desnoj dojci i bila prije dva tjwdna na pregledu skoro se u duplo smanjile a novih nema.kostaju ti 80 kn u biljnoj ljekarni
kakvog su okusa kako piješ??
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pa nisu bas neugodnog okusa onako malo gorkaste.s time da ih rastopis u dec vode ili caja to se bas nesto i ne osjeti.ja sam ih pila 3 puta dnevno i osjetila bi ovulaciju i sluz bi bila pojacana.sad cu uzet i kapsule nocurka i one su odlicne za cervikalnu sluz
dobro najbitnije je da se može s čajem.. nisam čula za kapsule samo za ulje,ali dobro je znati i hvala na informaciji :)
🙏👸👸🙏❤️
jojj curke meni mjehur bio pun, mislim, čak nisam dugo ni trpila samo malo i sad me bole bubrezi :(
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji