StellaMaris ja sam u iščekivanju ali ne znam čega, grčeve više nemam kao grčeve nego me tu i tamo nešto probode i taj osjećaj kao da sam dobila tj boli kao da imam, najviše osjetim navečer vjerovatno kad nisam u pokretu, bradavice su mi jako osjetljive, opet najviše navečer kad je hladnije pa kad iskoče ajme meni... čekam M,u sub najkasnije ponavljam test i bio + ili - idem doktoru jer sam ionako trebala zvati da me naruči 10. dan ciklusa, ali eto nije došla za sada, i da ono tipično vjetrovi, podrigivanje, i stolica malo zeza, inače ju imam svaki dan, a sad svaki drugi ako ima sreće, a ko zna šta je.. i temp nisam mjerila već duže vrijeme jer mi se ne da zamarati time, stvar sam predala u Božje ruke pa šta bude :) i počela sam piti čaj od vrkute zbog ciklusa,ali ne može naškoditi ni ako sam trudna.. i da ajme jesam se raspisala, imam vidljivu venu ispod bradavice duž areole, od ned ja mislim nisam je prije primjetila..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita sve upućuje na trudnoću...daj Bože da jesi a da nije neki ludi poremećeni ciklus. Testovi često znaju biti lažno negativni
<3 2/2013 <3
Cure moje, pratim vas i sve čekam neke vijesti dita, i pepita (ovo se skoro i rimuje ), nadam se da su testovi krivo pokazali, a ako i nisu, neka vještice dođu pa da možete dalje u akciju
Ja uvijek kažem - dok menga ne dođe, sve je moguće! Tako da samo strpljivo i javljajte nam razvoj situacije.
Ja sam imala želučanu virozu, dušu sam ispovraćala tako da polako dolazim sebi i nadam se danas i sutra ubaciti neko truđenje prije nego odemo na put za vikend. Ako bude plus ovaj mjesec, bit će to pravo božićno čudo s obzirom na sve
Svima vam šaljem puse!
ejj
evo mene malo ovdje. primijetila sam vise mi nije sluzava krv sad je cista al nije to jako onak malo...kaj da radim? malo me panika hvata prvi put mi se to dogada.
StellaMaris puse i tebi
Dita, Pepita21 vibram ja cijelo vrijeme pozitivno za plusiće :)
Čitam i navijam
LuKi držim fige da sve bude u redu :)
nika tebi želim mirnu i urednu trudnoću, baš kao što je moja prva bila, osim onih grčeva u nogama u sred noći u zadnjem tromjesečju :D
Kosee navijaam za plus velik kao neboder
i ostalim curama koje se trude, naravno vibram za plusiće :)))
Meni gospođica M završila prije 10 dana, vježbamo svaki drugi dan, međutim prije par dana, dan nakon odnosa osjetim stezanje unutra, valjda me kužite, baš kao da trebam taj tren dobiti, što je nemoguće. Plodni dani nisu ni na vidiku, mjerim na aplikaciji iako nisam 100% sigurna, obzirom da su mi ciklusi čudni skroz.
Sad mi vrag ne da mira, izmjerim temp 37, a inače mi je niska temp tijela, 35-35,2 toliko da me dragi zeza da sam vampirić koliko sam hladnokrvna :D bolesna nisam, trudna zbilja ne mogu biti, jer su ovo odnosi bili poslije menge. Znači da nije bilo tog grčenja, i dalje bi čekala plodne dane pa tek onda malo pratila jel došao kakav simptomčić kao posljedica trudnoće. Nisam niti ful "nabrijana" da moram ostati trudna, zbilja mi je ovo neko mirno razdoblje i ovo blagdansko vrijeme me baš veseli i opušta :) ne znam što da mislim :D opet :D
i opet sam punooo natipkala :)
Princeza spava pa imam malo vremena ;)
Pusa curke
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
StellaMaris puse
babygirl, poznato mi je to s hladnokrvnoscu. Usred ljeta led ledeni :P Koliko te ovulacije zezaju nikad se ne zna s njima.
Sretno vam drage I nadam se da cete uskoro ugledat pluseve.
14.06.2014. L ♥
StellaMaris, Nika, babygirl i ostale curke hvala vam na podršci zaista
o situaciji ću vas svakako obavještavati
trbuh me i dalje boli kao da imam ili kao da sam dobila, bole me i leđa, osjećam bradavice čak i ako ih ne diram, živciraju me, samo zijevam ma ono ništa posebno, a opet čudno.. odbrojavanje do subote
svima punoooo sreće
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Stellamaris,nika,pepita i sve ostale cure da vas ne nabrajam hvala vam sto mislite na nas.skoro sam pa nova ode ali imam osjecaj da vas znam sto godina!nekako je lakse kad mozes svoje probleme podjelit s nekim ko je u slicnoj situaciji.ja se upravo vratila iz dvosatne setnje po sucu i buri uz more.
i ja cu ko i pepita Cekat subotu pa srugi tjedan do gin.ako nebue nikakve promjene.
E cure opet ja Ma zanima me samo ova temp.sad me kao neka zimavica prosla i isla izmjerit 36.8 mi je ispod pazuha a u ustima 37.2.a meni je inace temp.najvisa 36.jeli i temp.obicno povisena i pred mengu?
Sortiraj odgovore
Najstariji