Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    09. Prosinac 2014. 09:21

Nika moja ja iskreno nadam da je situacija kao kod tebe i Arrie, zato jer me već brine i ta bol ( nije jaka,ali dugo prisutna), i taj trbuh to je ono za što sam sigurna da ne umišljam 100%

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    09. Prosinac 2014. 09:24

Dita žao mi je :( ali samo naprijed, nemoj da te taj - toliko rastuži biti će plus kad ćeš se najmanje nadati tako je to uvijek :* samo hrabro draga

🙏👸👸🙏❤️

nika9
    09. Prosinac 2014. 09:47

Mare od prošlog mjeseca al sam ovaj bila uvjerena da necu bit jer sam navodno bila propustila plodne dane

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

Pepita2109
    09. Prosinac 2014. 10:09

Nika točno tako je i kod mene, i podrigivanje, baš sam pravo muško sad :P mislim da će opet u sub pasti testić tek toliko da provjerim...

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.