Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    almS
    09. Prosinac 2014. 16:23

Dita i Pepita, ja se nadam da ste prerano napravile test, zapravo bilo bi super da ga ponovite.. čisto da budete sigurne.  Vidite Nike, nije odustala i imala je iste vase simptome!  Sretno curke, ako ne bude ovaj, bit ce sljedeći mjesec...

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Pepita2109
    09. Prosinac 2014. 18:11

almS neću ni ja odustati dok ne vidim šta se događa  ponoviti ću test kroz par dana 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Mare117
    09. Prosinac 2014. 18:25

Cure
    trebala bi dobiti vjesticu za jeno 10 dana  a danas mi se pojavila sluz al onak sa slabom svijetlom krvi 
    dali je neka imala slicno?

dita0108
    09. Prosinac 2014. 19:12

Pepita tako sam i ja isto mislila radit test krajem tjedna ako ne dobijem.ali me zivcira ako vec nisam trudna neka vjestica vise dodje tako da budem mirna kad mi se dragi vrati kuci.ima takav posao da 15 dana na poslu a 15 doma..sad ce mi se sve poremetit s datumima :(

• Nelci
    09. Prosinac 2014. 22:53

Drage moje, danas sam trebala dobiti M, nemam nikakve simptome, ali ja se nadam da neće ni doći. Više ni sama ne znam šta sve nismo probali, ali od bebe ni traga.

almS
    10. Prosinac 2014. 00:18

Nelci, drzim fige da se ni ne pojavi.. od kada pokusvate? Oprosti ako pitam previše,  jel sve ok na pregledu kod dr? Sretno, saljem ti pozitivne vibracije i navijam za jedna veliki +

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.