Nika točno tako je i kod mene, i podrigivanje, baš sam pravo muško sad :P mislim da će opet u sub pasti testić tek toliko da provjerim...
Nika točno tako je i kod mene, i podrigivanje, baš sam pravo muško sad :P mislim da će opet u sub pasti testić tek toliko da provjerim…
sutra je 4 dana od kada si radila test...meni je gin objasnila da se u olikom razmaku velike promjene događaju i mislim da bi ti već sutra trebao pokazati poz...jer ako se nevaram sutra će ti kasniti 9-10 dana
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Nika da mogla bih i sutra, ali dolazi mi dragi pa nećemo izlaziti nigdje, a sada ne mogu otići jer imam posla.. Ustvari vidjeti ću ali u sub najkasnije ću ga napraviti
Nika da mogla bih i sutra, ali dolazi mi dragi pa nećemo izlaziti nigdje, a sada ne mogu otići jer imam posla.. Ustvari vidjeti ću ali u sub najkasnije ću ga napraviti
u svakom slučaju držim fige
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita sretnoo.ja se jutros isplakala muzu na tel.pa mi je lakse.kaze on meni pa cekaj mozda ti i pokaze pozitivno :).cak mi je vise zao zbog njega nego mene.jer se bas veselio
Ciao drage moje dame, evo i mene nakon paklenog vikenda.. svasta sam propustila pa da krenem redom:
Mare, odlicno, to sam jako zeljela cuti, sada ce sve biti lakse..
Nika, drago mi je sto je sve ok, nekako sam znala da je to to, cestitam jos jednom..
Luki, sretno, drzim giffe da sve prodje u najboljem redu..
Pepita, ja bih ponovila test.. cini mi se da ti je situacija kao kod Nike..
Dita, nista jos nije gotovo, dok se gdjica M ne pojavi.. ako ti je potrebno da to "odbolujes" samo naprijed, ali ne daj da te to pokoleba.
Stella, a ti, kako si mi?
Mama2, ovdje sve prsti od pozitivne energije, tako da glavu gore i u "napad".. bit ce, mozda kada se budemo najmanje nadale..
Izvinite ako sam koga zaboravila, mislim na sve vas i zelim vam kao i sebi plusice..
Meni su prosli kalendarski plodni dani, uz renoviranje kuce i svekra koji je dosao da zanovijeta, posao koji ide 200km/h ja bas i nemam vremena da razmišljam sta ce biti ovaj mjesec... trebam dobiti M za 11 dana,+-3 dana.. vidjet cemo sta ce biti.. dotad kada mogu uzivam sa dragim.. ljubim vas sve
Ciao drage moje dame, evo i mene nakon paklenog vikenda.. svasta sam propustila pa da krenem redom:
Mare, odlicno, to sam jako zeljela cuti, sada ce sve biti lakse..
Nika, drago mi je sto je sve ok, nekako sam znala da je to to, cestitam jos jednom..
Luki, sretno, drzim giffe da sve prodje u najboljem redu..
Pepita, ja bih ponovila test.. cini mi se da ti je situacija kao kod Nike..
Dita, nista jos nije gotovo, dok se gdjica M ne pojavi.. ako ti je potrebno da to "odbolujes" samo naprijed, ali ne daj da te to pokoleba.
Stella, a ti, kako si mi?
Mama2, ovdje sve prsti od pozitivne energije, tako da glavu gore i u "napad".. bit ce, mozda kada se budemo najmanje nadale..
Izvinite ako sam koga zaboravila, mislim na sve vas i zelim vam kao i sebi plusice..
Meni su prosli kalendarski plodni dani, uz renoviranje kuce i svekra koji je dosao da zanovijeta, posao koji ide 200km/h ja bas i nemam vremena da razmišljam sta ce biti ovaj mjesec… trebam dobiti M za 11 dana,+-3 dana.. vidjet cemo sta ce biti.. dotad kada mogu uzivam sa dragim.. ljubim vas sve
hvala dragaaaa...još samo da čujem srčeko malo kako kuca i da sve bude u redu....to je trudnoća uvijek se nečeg plašiš i strepiš da bude u redu.....s koliko se čuje srce...ja sam s oboje tek išla sa 7 tjedana u gin. pa se sve tada culo,a sad uranila... i ...ništa još neznam osim da mi je mrva mamina gdje treba biti..
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Curke, evo i mene. Danas sam sva izbezumljena ljubimac mi je bolestan pa smo vijelo jutro kod veterinara.
Nika ja sam čula srce sa točno 6 tjedana, plakala sam cijeli dan, prekrasan osječaj. I drago mi je što je sve prošlo ok.
Pepita imaš sve simptome kao što sam i ja imala, napuhanost, bolovi u trbuhu, vjetrovi… Al' opet ponavljam ne bi ti htjela davati lažnu nadu.
Dita, glavu gore i idemo dalje. Meni je tako bilo 8 mjeseci svaki puta, suze, depra… Ma, koma… Doći će i tvoje vrijeme.
Ostale cure, želim vam svu sreću da i vi uskoro ugledate +. Imajte na pameti da je sve sudbina i da će bam onaj gore dati bebu kad on misli da je najbolje vrijeme za to. Mene je to nekako držalo.
PUSE!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji