Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    09. Prosinac 2014. 10:17

Nika da mogla bih i sutra, ali dolazi mi dragi pa nećemo izlaziti nigdje, a sada ne mogu otići jer imam posla.. Ustvari vidjeti ću ali u sub najkasnije ću ga napraviti

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

dita0108
    09. Prosinac 2014. 10:56

Pepita sretnoo.ja se jutros isplakala muzu na tel.pa mi je lakse.kaze on meni pa cekaj mozda ti i pokaze pozitivno :).cak mi je vise zao zbog njega nego mene.jer se bas veselio

almS
    09. Prosinac 2014. 10:56

Ciao drage moje dame, evo i mene nakon paklenog vikenda.. svasta sam propustila pa da krenem  redom:
    Mare, odlicno, to sam jako zeljela cuti, sada ce sve biti lakse..
    Nika, drago mi je sto je sve ok, nekako sam znala da je to to, cestitam jos jednom..
    Luki, sretno, drzim giffe da sve prodje u najboljem redu..
    Pepita, ja bih ponovila test.. cini mi se da ti je situacija kao kod Nike..
    Dita, nista jos nije gotovo, dok se gdjica M ne pojavi.. ako ti je potrebno da to "odbolujes" samo naprijed, ali ne daj da te to pokoleba.
    Stella, a ti,  kako si mi?
    Mama2, ovdje sve prsti od pozitivne energije,  tako da glavu gore i u "napad".. bit ce, mozda kada se budemo najmanje nadale..
    Izvinite ako sam koga zaboravila, mislim na sve vas i zelim vam kao i sebi plusice..
    Meni su prosli kalendarski plodni dani, uz renoviranje kuce i svekra koji je dosao da zanovijeta, posao koji ide 200km/h ja bas i nemam vremena da razmišljam sta ce biti ovaj mjesec... trebam dobiti M za 11 dana,+-3 dana.. vidjet cemo sta ce biti.. dotad kada mogu uzivam sa dragim.. ljubim vas sve

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Arria
    09. Prosinac 2014. 13:07

Curke, evo i mene. Danas sam sva izbezumljena ljubimac mi je bolestan pa smo vijelo jutro kod veterinara. 
    Nika ja sam čula srce sa točno 6 tjedana, plakala sam cijeli dan, prekrasan osječaj. I drago mi je što je sve prošlo ok.
    Pepita imaš sve simptome kao što sam i ja imala, napuhanost, bolovi u trbuhu, vjetrovi… Al' opet ponavljam ne bi ti htjela davati lažnu nadu.
    Dita, glavu gore i idemo dalje. Meni je tako bilo 8 mjeseci svaki puta, suze, depra… Ma, koma… Doći će i tvoje vrijeme.
    Ostale cure, želim vam svu sreću da i vi uskoro ugledate +. Imajte na pameti da je sve sudbina i da će bam onaj gore dati bebu kad on misli da je najbolje vrijeme za to. Mene je to nekako držalo.
    PUSE! 

LuKi5
    09. Prosinac 2014. 13:11

Hvala vam drage na podrsci. 

14.06.2014. L ♥

dita0108
    09. Prosinac 2014. 14:47

Arria hvala ti puno na ovim rijecima sad mi dtvaeno puno znace.ali ni meni nije nista jasno ko ni pepiti i ja imam uzasno napuhnut stomak,grudi su me pocele bolit,vjetrove i zgaravica me vec 4dana ubija.a inace prije nikad nisam imala problema s kiselinom.cak sam znala pojest onako cijeli limun jer ih imam u vrtu(dalmatinka sam :)) i nikad mi se kiselina nije javljala.

Pepita2109
    09. Prosinac 2014. 14:52

ma curke moje ja uopće i ne mislim da sam trudna jer bi bilo to doslovno samo Božje čudo hehe bila bih sretna, ali neću biti ni tužna jer ima vremena, samo kažem da se čudno osjećam, i bradavice su mi postale osjetljive dosta hehe sad može biti i da ću dobiti biti će šta dragi Bog da

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.