Pepita ti si kopija mojih simptoma, ja već tjedan dana non-stop idem mokriti, svakih sat-dva! I baš sam se maloprije jadala mužu kako me bubrezi propadaju.
Ja sam sutra u podne naručena na UZV. Koliko sam sretna i ne mogu dočekati da vidim svoga anđela , toliko me strah da će mi reći da nešto ne valja. I tako svaki put!
cure moje!!!!!!!!!!!!!!!! s obzirom da ne mogu čekat do popodne moram vam sad reči - TRUUUUUUUUUUUDNA SAAAAAAAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nebi vjerovale ,a bome ni ja i moj muž još ne vjerujemo i napravit ćemo još jedan test popodne za potvrdu al dvije crtice su se pojavile jutros u 05:15 al napravit ću još jedan jer sam sa jako malo mokrače radila test ,nije išlo par kapi hehheh al druga crtica ko kućaaa AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
arria sretno na pregledu...točno te razumim kako ti je meni su prošli put odskakale noge odskakale od straha.. hahaha al koje olakšanje kad vidiš da je sve ok.......pepita mene svugdje boli joooj....udara mi u bubrege al ne zbog bubrega nego valjda što se maternica širi....
ARRIA JESI TI OSJEĆALA PRITISAK U PREPONAMA I STIDNOJ KOSTI....KAD PUNO HODAM IMAM FEELING DA CU PUKNUT
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
mare27 čestitaaaam :) želim ti mirnu i ugodnu trudnoću, najljepši poklon za Božić si dobila
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji