pepita. moze biti svasta... i upala a i to da si se razboljela.
. u najboljem smislu bi bilo da kazes da si trudna... nadam se da ce ti ovo brzo proci i da ces nam doci s radosnom vijescu

Pepita ne želim ti davati nekakvu lažnu nadu ali i meni je bio napuhnut stomak toliko da me koža bolila koliko ne zateže. I nakon 10 tjedana i dalje sam napuhana, nekada manje nekada više tako da mislim da mi se pravi trudnićki trbuh neće vidjeti još 2-3 mjeseca.
Tako je i meni, ajme meni više sam i sama sebe ubila u pojam hehe pomislila sam da nije upala mjehura, ali imala sam to više puta pa mislim da nije.. Ma izgleda da ću ja zaista morati ponoviti test
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
pepita isto tako bilo i meni,potpisujem Arrijin pos, neželim davati lažnu nadu, al meni stvarno tako bilo i sada mi je....Kad čitam tvoje postove kao da čitam svoje....Koliko ti sada već kasni i prije koliko si radila test
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
Cure evo drzim test u ruci i nikako daa odem u wc.toliko me strah minusa da bi ja jos ovako vjesticu cekala do beskraja :((.bas me strah razocarenja jer sam jako osjetljiva osoba i sve mecjako pogađa i deprimira
Cure evo drzim test u ruci i nikako daa odem u wc.toliko me strah minusa da bi ja jos ovako vjesticu cekala do beskraja :((.bas me strah razocarenja jer sam jako osjetljiva osoba i sve mecjako pogađa i deprimira
takva sam i ja i imam drugih problema plakala sam 3 dana sad sam nekako pri sebi..onak malo u podsvjesti se nadam a znam da ne moze kako je doktor rekao..
bit ce sve uredu i ajde piskiti :D cekamo jedan veliki +
Cure evo drzim test u ruci i nikako daa odem u wc.toliko me strah minusa da bi ja jos ovako vjesticu cekala do beskraja :((.bas me strah razocarenja jer sam jako osjetljiva osoba i sve mecjako pogađa i deprimiraaaa
mare drži se,moraš misliti pozitivno...sve će bit oka...
dita samo hrabro.......netrebaš tako razmišljat,i ja sam takva ali bit će...ja se nadam tvom plusu...
pepita meni nešto govori da ti je situacija kao kod mene
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
Nika i Mare izgleda da budem ponovila test do kraja tjedna, 1.12./2.12. sam trebala dobiti a 6.12. sam radila test
Dita samo hrabro
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji