Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nika9
    09. Prosinac 2014. 07:11

pepita isto tako bilo i meni,potpisujem Arrijin pos, neželim davati lažnu nadu, al meni stvarno tako bilo i sada mi je....Kad čitam tvoje postove kao da čitam svoje....Koliko ti sada već kasni i prije koliko si radila test

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

mare27
    09. Prosinac 2014. 08:11

pepita ponovi test definitivno!!!!

dita0108
    09. Prosinac 2014. 08:40

Cure evo drzim test u ruci i nikako daa odem u wc.toliko me strah minusa da bi ja jos ovako vjesticu cekala do beskraja :((.bas me strah razocarenja jer sam jako osjetljiva osoba i sve mecjako pogađa i deprimira

Pepita2109
    09. Prosinac 2014. 09:07

Nika i Mare izgleda da budem ponovila test do kraja tjedna, 1.12./2.12. sam trebala dobiti a 6.12. sam radila test

Dita samo hrabro

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

dita0108
    09. Prosinac 2014. 09:14

Evo napravila test i nista.jedna crtica se samo pojavila :((.mislim da cu ostatak dana provest u krevetu.hvala svima na podrsci

Lela29
    09. Prosinac 2014. 09:15

Nika drago mi je da je sve kako triba, super su mi te priče "zatrudnila pred ili odmah nakon menstruacije", sve je moguće!

Mare27 super da riješila ureu, to zna bit takva gnjavaža

Luki sretno sa operacijom, nadam se da će sve biti dobro. Osjećam da si jaka ženska i da ćeš to razvalit!! ;)

Dita ima li šta nova?? Vibram za + ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja čekam stvari da se naručim za HSG, prestravljena sam :(

Lela29
    09. Prosinac 2014. 09:18

Dita...  zavuci se u krevet, isplači se, ponekad je i to potrebno, a onda opet na vesele nožice i dalje u nove pobjede  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.