pepita isto tako bilo i meni,potpisujem Arrijin pos, neželim davati lažnu nadu, al meni stvarno tako bilo i sada mi je....Kad čitam tvoje postove kao da čitam svoje....Koliko ti sada već kasni i prije koliko si radila test
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
Cure evo drzim test u ruci i nikako daa odem u wc.toliko me strah minusa da bi ja jos ovako vjesticu cekala do beskraja :((.bas me strah razocarenja jer sam jako osjetljiva osoba i sve mecjako pogađa i deprimira
Nika i Mare izgleda da budem ponovila test do kraja tjedna, 1.12./2.12. sam trebala dobiti a 6.12. sam radila test
Dita samo hrabro
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Evo napravila test i nista.jedna crtica se samo pojavila :((.mislim da cu ostatak dana provest u krevetu.hvala svima na podrsci
Nika drago mi je da je sve kako triba, super su mi te priče "zatrudnila pred ili odmah nakon menstruacije", sve je moguće!
Mare27 super da riješila ureu, to zna bit takva gnjavaža
Luki sretno sa operacijom, nadam se da će sve biti dobro. Osjećam da si jaka ženska i da ćeš to razvalit!! ;)
Dita ima li šta nova?? Vibram za + ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja čekam stvari da se naručim za HSG, prestravljena sam :(
Dita... zavuci se u krevet, isplači se, ponekad je i to potrebno, a onda opet na vesele nožice i dalje u nove pobjede
Sortiraj odgovore
Najstariji