Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    08. Prosinac 2014. 21:58

pepita. moze biti svasta... i upala a i to da si se razboljela.
    . u najboljem smislu bi bilo da kazes da si trudna... nadam se da ce ti ovo brzo proci i da ces nam doci s radosnom vijescu

Arria
    08. Prosinac 2014. 23:00

Pepita ne želim ti davati nekakvu lažnu nadu ali i meni je bio napuhnut stomak toliko da me koža bolila koliko ne zateže. I nakon 10 tjedana i dalje sam napuhana, nekada manje nekada više tako da mislim da mi se pravi trudnićki trbuh neće vidjeti još 2-3 mjeseca. 

Pepita2109
    08. Prosinac 2014. 23:19

Tako je i meni, ajme meni više sam i sama sebe ubila u pojam hehe pomislila sam da nije upala mjehura, ali imala sam to više puta pa mislim da nije.. Ma izgleda da ću ja zaista morati ponoviti test

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

nika9
    09. Prosinac 2014. 07:11

pepita isto tako bilo i meni,potpisujem Arrijin pos, neželim davati lažnu nadu, al meni stvarno tako bilo i sada mi je....Kad čitam tvoje postove kao da čitam svoje....Koliko ti sada već kasni i prije koliko si radila test

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

mare27
    09. Prosinac 2014. 08:11

pepita ponovi test definitivno!!!!

dita0108
    09. Prosinac 2014. 08:40

Cure evo drzim test u ruci i nikako daa odem u wc.toliko me strah minusa da bi ja jos ovako vjesticu cekala do beskraja :((.bas me strah razocarenja jer sam jako osjetljiva osoba i sve mecjako pogađa i deprimira

Mare117
    09. Prosinac 2014. 08:58

dita0108

Cure evo drzim test u ruci i nikako daa odem u wc.toliko me strah minusa da bi ja jos ovako vjesticu cekala do beskraja :((.bas me strah razocarenja jer sam jako osjetljiva osoba i sve mecjako pogađa i deprimira

takva sam i ja i imam drugih problema plakala sam 3 dana  sad sam nekako pri sebi..onak malo u podsvjesti se nadam a znam da ne moze kako je doktor rekao..

bit ce sve uredu i ajde piskiti :D cekamo jedan veliki +

nika9
    09. Prosinac 2014. 09:13

dita0108

Cure evo drzim test u ruci i nikako daa odem u wc.toliko me strah minusa da bi ja jos ovako vjesticu cekala do beskraja :((.bas me strah razocarenja jer sam jako osjetljiva osoba i sve mecjako pogađa i deprimiraaaa

mare drži se,moraš misliti pozitivno...sve će bit oka...
    dita samo hrabro.......netrebaš tako razmišljat,i ja sam takva ali bit će...ja se nadam tvom plusu...
    pepita meni nešto govori da ti je situacija kao kod mene

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

Pepita2109
    09. Prosinac 2014. 09:07

Nika i Mare izgleda da budem ponovila test do kraja tjedna, 1.12./2.12. sam trebala dobiti a 6.12. sam radila test

Dita samo hrabro

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI