Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jane_Doe
    12. Prosinac 2017. 13:03

Mala žena ja cu ti samo rec da moja sestra ima policisticke jajnike i ostala je trudna iz prve 😊

Ikyri hvala, znam da je sve moguce i zato se jos uvijek nadam 😂

Mala_Žena
    12. Prosinac 2017. 13:04

baarbaraa29

mala zenati si vidim jedna jako nestrpljiva mala zenaKoliko sam u toku trebas dobiti tek za 3,4 dana, a zenama kojima je test vec pozitivan zna biti da ginekolog jos nista ne vidi. Vjerujem da znas i sama, ali to sekiranje i trcanje pred rudo ti zaista ne pomaze. Probaj se malo opusiti. Dolaze nam blagdani.. Ako nisi trudna ni 5 testova dnevno nece promjenit situaciju, a ako jesi sto je jos par dana strpljenja naspram moguce srece! A policisticni jajnici zaista nisu nista ni strasno ni neuobicajeno, a isto tako ni nerjesivo.
    Nadam se da post neces shvatiti kao kritiziranje nego samo mali pokusaj pomoci. Strpljivo i bit ce!
    jane doe zvuci obecavajuce!

Sutra moram te nalaze odraditi i vidjeti, onda opet ginekologu snjima, da vidimo sta cemo dalje. Ugl. Rekao je nije nista strasno, rjesiti cemo to. Al meni nije jasno, kad se tako dobiju ti pol. Jajnici, kad sam bila prije godinu dana na gin. Pregledu nista mi nije receno, i papa nalaz je bio ok. E sad kad sam otisla ovom doktoru, kaze mi tako. I kao imam muskih hormona haha, svasta. 

Mala_Žena
    12. Prosinac 2017. 13:07

Jane_Doe

Mala žena ja cu ti samo rec da moja sestra ima policisticke jajnike i ostala je trudna iz prve 😊

Ikyri hvala, znam da je sve moguce i zato se jos uvijek nadam 😂

Ja se sa tim nisam susrela do danas, nesto on meni objasnjava prica, kao vidis kako se to sve skupilo, nista ga skoro cula nisam jer sam mislila od kud sad to. I kao jedan jajnik mi je uvucen. 😏😏

baarbaraa29
    12. Prosinac 2017. 13:37

mala zena oni se ne dijagnosticiraju papom nego uzv-om i temeljem slike hormona. Cesto zene dodju sa razlicitim tegobama od nepravilnih ciklusa, a onda time i nemogucnosti odredjivanja ovulacije ili i njenog izostanka do gubitka ili dobitka na tezini.. i onda se dodje do dijagnoze. Mozda imas neki blazi oblik ili jednostavno nemarnog ginekologa koji se nikada time nije pozabavio. Slusaj sad ovoga, osobito kad ti je rekao da se lako moze rjesiti, ali isto tako i sama se malo informiraj o svemu jer nije od viska biti upoznat sa situacijom. Cak i pozeljno, bez obzira sto oni ne vole da mi pametujemo, ali radi se o nasem zdravlju i tvoja 3 pitanja i njegovih 2 i pol minute vise ti moze pojasnit puno toga i smirit te da si sigurna da ides pravim putem!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Mala_Žena
    12. Prosinac 2017. 13:43

baarbaraa29

mala zena oni se ne dijagnosticiraju papom nego uzv-om i temeljem slike hormona. Cesto zene dodju sa razlicitim tegobama od nepravilnih ciklusa, a onda time i nemogucnosti odredjivanja ovulacije ili i njenog izostanka do gubitka ili dobitka na tezini.. i onda se dodje do dijagnoze. Mozda imas neki blazi oblik ili jednostavno nemarnog ginekologa koji se nikada time nije pozabavio. Slusaj sad ovoga, osobito kad ti je rekao da se lako moze rjesiti, ali isto tako i sama se malo informiraj o svemu jer nije od viska biti upoznat sa situacijom. Cak i pozeljno, bez obzira sto oni ne vole da mi pametujemo, ali radi se o nasem zdravlju i tvoja 3 pitanja i njegovih 2 i pol minute vise ti moze pojasnit puno toga i smirit te da si sigurna da ides pravim putem!

Pa tako mi je i ovaj prije godinu dana radio ultrazvuk i nista nije rekao, danas odem ovome on cim je uradio vaginalno ultrazvuk odmah je rekao tako. Pita me za cikluse, rekoh redovni 27-28 dana. E sad vadim te nalaze, pa cu opet njemu pa cemo vidjeti, nista drugo mi ne ostaje. 

• Babylove
    12. Prosinac 2017. 13:44

mateya1993

Evo danas sam bila na pregledu. Doktorica je rekla da sam trudna 6+3 ali je još prerano. Na ultrazvuku se vidi samo točkica. Rekla mi je da si kupim vitamine za trudnice,što i jesam. Idem sljedeći petak ponovo na pregled. Nadam se da će se onda vidjeti otkucaji i nešto više. Samo nek bude sve u redu. Malo me strah.

Cestitke jos jednom, nemoj se bedirati i sekirati vec uzivaj u svojoj sreci i samo pozitiva 😊😊

Mala_Žena

Cure, bila sam kod doktora, on kao ne vidi nista jos, a dao mi da uradim sve nalaze i grav test. I rekao mi da imam policisticne jajnike, al kao da to moze se rjesiti.Ne znam stvarno, bas sam razocarana.
    Mala_Žena
    12. Prosinac 2017. 13:50

Babylove

mateya1993

Evo danas sam bila na pregledu. Doktorica je rekla da sam trudna 6+3 ali je još prerano. Na ultrazvuku se vidi samo točkica. Rekla mi je da si kupim vitamine za trudnice,što i jesam. Idem sljedeći petak ponovo na pregled. Nadam se da će se onda vidjeti otkucaji i nešto više. Samo nek bude sve u redu. Malo me strah.

Cestitke jos jednom, nemoj se bedirati i sekirati vec uzivaj u svojoj sreci i samo pozitiva 😊😊

Mala_Žena

Cure, bila sam kod doktora, on kao ne vidi nista jos, a dao mi da uradim sve nalaze i grav test. I rekao mi da imam policisticne jajnike, al kao da to moze se rjesiti.Ne znam stvarno, bas sam razocarana.

Nemoj se bedirati i tako je prerano da bi se nesto vidjelo, bitno da sada sve rijesis i bit ce sve ok, svakako nam javi nalaze 😊

Radio je ultrazvuk i nije vidio trudnocu, al svakako da uradim grav test. E sad kad izvadim nalaze, vidjecemo sta je cak moram i hormone stitne raditi. Haos totalno, al sta cu.Sta ce poslije nalaza, mozda dati neke lijekove ili nesto, vidjecu. 

Gricko3
    12. Prosinac 2017. 14:36

Petraaa

Mala zenaponovi svakako test u petak!! 🤞🤞
    Gricko i kokolinameni se cini da cemo sve testic u petak ako M do tad ne dode 🤗

Mateyasad ce i srceko krenit lupat jos malo!!! 😉

cure koje ste bile trudne i koje ste trudne, imam jedno pitanjce, meni je nakon O bio gusti bijeli iscj i konstantna vlaznost dolje ali sad 3 dana pred M ne primjecujem ga bas vise, jel bas mora postojati taj iscjedak prije ocekivane M da bi bila T? Ili on krene kasnije?

Ja dobila M naravno :( i to toliko bolne da se ne sjecaM kad mem zadnji put ovako bolilo. Inace nikad neman bolove. 
    Ja sam cilo vrime imala taj neki iscjedak.

Mateya cestitaaam 😘

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Petraaa
    12. Prosinac 2017. 15:19

Jane doe to bi moglo biti to!! 🤞🤞🤞

Gricko zao mi je, mislim da ce i moja uskoro jer nemam ni kap iscjedka, suha ko barut a svugdje citam da svu imaju bar neki iscjedak do ocekivane M ako je u pitanji T..prosli mjesec mi je dosla na danasnji dan(23dc) ali redovni ciklus mi je 26 dana tako da imam testic spreman ali necu piskit do petka 🤔

Grizli
    12. Prosinac 2017. 16:08

Mateya cestitam, sretno. 
    Mala zena sretno i tebi nek ipak sve bude ok. Mozda si zbilja prerano radila test.
    Pitanje ako koja zna koje sve hormone se moze vaditi a vezani su za trudnocu odnosno mogu stvarat probleme osim hormona stitnjace? Mene ginic samo te poslao vaditi, a ja bi htjela sve napraviti od pretraga sto se moze napraviti prije slijdece trudnoce jer sad me vec pomalo panika hvata

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.