Cure koje inače imate problema sa tenom pred mjesečnicu, ako ste bile trudne jeli se isto događalo pred prvu izostalu mjesečnice?
Isla kod doktora, pa je na pauzi danas je dezurni, pa cu otici veceras da mi vidi nalaze. E sad ne znam sta je ovo
Ferum colorimetik rezultat:36.62 umol/L opseg 9.000-30.40
Meni stigla M.. Jos sam ja sva nabrijana jutros test napravila i nigdje nista, kako sam se obukla tako je krenulo
Ne kuzim, 2 puta nam je uspjelo iz prve i sad nece. Znam da pretjerujem ali me zanima, dal je moguce da se kiretazom nesto poremeti? Da se nesto osteti ili sta vec..
To se i ja pitam svaki dan!! Jer prvi put nam je odmah uspjelo a sad nece. Al mislim da je to sve od tog "soka" zbog gubitka pa se malo sve poremeti. Ne brini bit ce to uskoro. Idemo mi na jesenske bebe sigurno 😁
ja ni prvi ni drugi put nisam mislila da ce nam odmah uspjet a uspjelo je. i onda sam nekako racunala da ce i sad iz prve..
istina, prosli mj vjerojatno nisam ni imala O, ali ovaj ciklus smo ju bas pokrili i priznajem da sam se nadala iako sam imala osjecaj da nije uspjelo..
i sad gledam, pa vi vec stvarno dugo pokusavate od kad ste izgubili T.. sta radili kakve pretrage? sta vam gin . kaze, zbog cega tako dugo ne uspjeva nakon spontanog?
sori ako pitam, ali bas me muci..
Test negativan:((a i simptomi pms prejaki tako da stize vjestica nazalost:((
💙Bartol💙
Bok cure!
Bila sam na forumu prije par godina, isto kao wannabe i evo me opet, u drugom krugu
Imam dvogodisnju mudricu i (sutra) 30 godina
Zao mi je za sve minuse i vjestice
Cure imam pitanje i problem....oduvijek imam redovite menstruacije iduću trebam dobit za 8 dana a 0 je bila prije 7 dana , jutros sam imala kao menstrualne grčeve koji su trajali par sati i imam skroz tamo smeđe krvarenje traje za sada 1 dan. Nikad mi se takvo sto nije dogodilo i bas sam zabrinuta...neznam moguce da mi se poremetio ciklus ili impl. Krvarenje? Dali neko ima iskustva...hvala svima divne ste...
Meni stigla M.. Jos sam ja sva nabrijana jutros test napravila i nigdje nista, kako sam se obukla tako je krenulo
Ne kuzim, 2 puta nam je uspjelo iz prve i sad nece. Znam da pretjerujem ali me zanima, dal je moguce da se kiretazom nesto poremeti? Da se nesto osteti ili sta vec..
To se i ja pitam svaki dan!! Jer prvi put nam je odmah uspjelo a sad nece. Al mislim da je to sve od tog "soka" zbog gubitka pa se malo sve poremeti. Ne brini bit ce to uskoro. Idemo mi na jesenske bebe sigurno 😁
ja ni prvi ni drugi put nisam mislila da ce nam odmah uspjet a uspjelo je. i onda sam nekako racunala da ce i sad iz prve..
istina, prosli mj vjerojatno nisam ni imala O, ali ovaj ciklus smo ju bas pokrili i priznajem da sam se nadala iako sam imala osjecaj da nije uspjelo..
i sad gledam, pa vi vec stvarno dugo pokusavate od kad ste izgubili T.. sta radili kakve pretrage? sta vam gin . kaze, zbog cega tako dugo ne uspjeva nakon spontanog?
sori ako pitam, ali bas me muci..
Da u 3 mj ce mi biti dvije godine od pobacaja.
Uzas!! Nista, isla sam privatniku izvadila nalaze koje me poslao i sve u redu. Spermiogram isto dobar. Ostalo mi je jos propuhivanje jajnika a to se bojim ici.
Kako su mi ciklusi na pocetku godine postali prekratki pocela sam s terapijom duphastona, a ako ne ostanem s njim trudna rekla mi je da ce mi dati kontracepciju koju ja ne zelim piti.
Mislim da je to sve nekako u mojoj glavi i da jednostavno nismo jos uspjeli "pogoditi" tajming.
Mislim da cu poslije Bozica opet na pretrage.
All of God’s grace in one tiny face 💟
Grizli,
Postoji puno razloga radi cega se spontani dogadjaju, kao sto i sama znas. Hormone svakako provjeri ako nisi do sad. Kad se radi detaljna obrada nakon habitualnih spontanih rade se i spolni hormoni.
Najcesce je krom.greska u pitanju. Ne znam koliko si spontanih imala?
Tsh moze utjecati na kvalitetu j.s.
Lolypop ja sam 23dc imala implantacijsko i nastavilo se 3,4 dana tako da je moguce ako inace nemas spotting tako rano!
Mina zar ti nebi bilo lakse pregrmit HSG nego ici opet na pretrage ako je sve ok? Znam da te strah ni meni nije bilo svejedno, ali i u najgorjim slucajevima brzo prodje. Mi smo tek nakon toga dobili +, ali sretno kako god odlucili i da s novom T bude sbe u savrsenom redu
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji