Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petraaa
    12. Prosinac 2017. 22:36

I moja O je bila u nedjelju ali ja nemam bas nekih simptoma, malo nesto bolucka dolje ali vjerojatno to malo psiha radi i grudi ali nista pretjerano jako...sve smo ovulirale u nedjelju, pa mislim ako ne bude bar jedan plus onda stvarno hehehhe 

Jane_Doe
    13. Prosinac 2017. 07:58

Meni stigla M.. Jos sam ja sva nabrijana jutros test napravila i nigdje nista, kako sam se obukla tako je krenulo 
    Ne kuzim, 2 puta nam je uspjelo iz prve i sad nece. Znam da pretjerujem ali me zanima, dal je moguce da se kiretazom nesto poremeti? Da se nesto osteti ili sta vec.. 

Grizli
    13. Prosinac 2017. 09:33

Jane Doe mislim da nakon svakog spontamog je moguce da se poremete hormoni i da tijelu treba period da se "oporavi", nakon kiretaze pogotovo. Al nemoj se zalostiti treba malo i strpljenja, ne ide bas svaki put od prve.mislim da mi sve toliko to zelimo da pocnemo zamisljat simptome i sve ostalo, a na kraju potonemo kad nema +. Samo hrabro i u novom borbe.
    Mono rekla mi zena u labosu da ti spolni hormoni utjecu na zacece, a ne kao na opstanak trudnoce. A ja nemam problema sa zacecem nego ranim spontanim. I sad sam zbunjena.Dal ima koja da su joj ipak ti hormoni bili uzrok spontanih?

mina04
    13. Prosinac 2017. 10:27

Jane_Doe

Meni stigla M.. Jos sam ja sva nabrijana jutros test napravila i nigdje nista, kako sam se obukla tako je krenulo
    Ne kuzim, 2 puta nam je uspjelo iz prve i sad nece. Znam da pretjerujem ali me zanima, dal je moguce da se kiretazom nesto poremeti? Da se nesto osteti ili sta vec..

To se i ja pitam svaki dan!! Jer prvi put nam je odmah uspjelo a sad nece. Al mislim da je to sve od tog "soka" zbog gubitka pa se malo sve poremeti. Ne brini bit ce to uskoro. Idemo mi na jesenske bebe sigurno 😁

All of God’s grace in one tiny face 💟

Petraaa
    13. Prosinac 2017. 10:36

Evo i ja da prijavim, pocelo brljavljenje, sad ce i M danas ili sutra 😣😣 ne znam vise sta rec, 5 mjeseci neuspjeha..

Mala_Žena
    13. Prosinac 2017. 11:07

Ja idem sada po nalaze, pa javim sta i kako. 

• Pencil
    13. Prosinac 2017. 12:16

Cure koje inače imate problema sa tenom pred mjesečnicu, ako ste bile trudne jeli se isto događalo pred prvu izostalu mjesečnice?

Mala_Žena
    13. Prosinac 2017. 12:16

Grav test negativan 😂 koza jedna ja sam.

Mala_Žena
    13. Prosinac 2017. 12:21

Isla kod doktora, pa je na pauzi danas je dezurni, pa cu otici veceras da mi vidi nalaze. E sad ne znam sta je ovo
    Ferum        colorimetik         rezultat:36.62 umol/L     opseg 9.000-30.40

Jane_Doe
    13. Prosinac 2017. 12:25

mina04

Jane_Doe

To se i ja pitam svaki dan!! Jer prvi put nam je odmah uspjelo a sad nece. Al mislim da je to sve od tog "soka" zbog gubitka pa se malo sve poremeti. Ne brini bit ce to uskoro. Idemo mi na jesenske bebe sigurno 😁

ja ni prvi ni drugi put nisam mislila da ce nam odmah uspjet a uspjelo je. i onda sam nekako racunala da ce i sad iz prve..
    istina, prosli mj vjerojatno nisam ni imala O, ali ovaj ciklus smo ju bas pokrili i priznajem da sam se nadala iako sam imala osjecaj da nije uspjelo..
    i sad gledam, pa vi vec stvarno dugo pokusavate od kad ste izgubili T.. sta radili kakve pretrage? sta vam gin . kaze, zbog cega tako dugo ne uspjeva nakon spontanog?
    sori ako pitam, ali bas me muci..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani