Evo djevojke djevojčice žene da vam se javim.... Ugl da polip nije strašan ispravu ste... al sam pop****la na ginica jer mi apsolutno nije nista objasnio a ono oprosti sto nisam ja doktor/sestra pa da bi trebala znati sve te pojmove... mislim ako nije netkomod rodbine, prijateljica to imaompamkako da znam da to nije strašno?! Ugl... otišla sam s uputnicom
U bolnicu odmah sutradan su me naručili... ujutro došla, doktorica koja je bila divna sve mi je objasnila i pričala samom kao da svaki dan pijemo kavu... odstranili su mi taj polip koji je bio na cerviksu, kaže doktorica da je moguće da je smetao pri zatrudnjivanju, a kako je moja doktorica opce prakse sumnjala na biokemijsku trudnocu ova doktorica nije mogla to potvrditi nikako eto sad se opet bacamo na posao i samo da znate da neću i ne želim svaki put kad imamo odnos razmišljati jel sad to to, jesmo li uspjeli? Bit ce sta bude nemogu vise piškiti na testove i uzrujavati se... držim fige svima!🤰

🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Gricko drzim fige da ne dodjee. Mala mu ja to uvijek kazem i cak se pridrzavam nekoliko dana da ne mislim na to pa sta bude bude i onda opet se iznova vratim osluskujem itd. Pametno pomalo i sretno!!

💙Bartol💙
Cao cure, da li je ovo pozitivna LH trakica ili ce biti eventualno sutra pozitivna, ili danas pozitivna ?

I ja sam radila trakicu, tj. Uvik radim te trakice. Meni je danas krajnji rok da dobijem M. Inace neman nikakve simptome prije nego triban dobit tako da se nemogu uzat u to. Grudi bole, bas nekako sastrane i par dana u vecer mu bude muka al dobro mozda umisljam 😂
Najbolje da se ne nadam. Ako ne dobijem sutra navecer kupujem test
Mene grudi bole 2-3 dana prije menstr evo sad ima par dana kako me pole, isto sa strane najvise. Stomak tu i tamo, kao pms. Isto tako, mucnina mi dodje najvise navece.. Al sto ti kazes mozda umisljamo haha. Menstr tek za 5 dana, pa vidjecemo.
Cure vec sam pisala o curenju iz bradavica i sada mi je sve vise i vise, i prije mi nebi bilo odmah kad bi stisnula jedan put za drugim a sada mogu obrisati pa opet stisnuti i ono ppet ide i to u vecoj mjeri, pocelo je izad ovulacije i pojacava se... M bi trebala doci iducu nedjelju
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Cure vec sam pisala o curenju iz bradavica i sada mi je sve vise i vise, i prije mi nebi bilo odmah kad bi stisnula jedan put za drugim a sada mogu obrisati pa opet stisnuti i ono ppet ide i to u vecoj mjeri, pocelo je izad ovulacije i pojacava se… M bi trebala doci iducu nedjelju
Ne znam draga, sa tim se nisam susrela.
Cure vec sam pisala o curenju iz bradavica i sada mi je sve vise i vise, i prije mi nebi bilo odmah kad bi stisnula jedan put za drugim a sada mogu obrisati pa opet stisnuti i ono ppet ide i to u vecoj mjeri, pocelo je izad ovulacije i pojacava se… M bi trebala doci iducu nedjelju
ja se također osobno nisam susretala s tim ali par žena u mojoj okolini je i u pravilu je uzrok uvijek bio povišena razina prolaktina ako se ne varam...evo jedan link gdje su nabrojani svi mogući razlozi ako ga već nisi pročitala
http://www.msd-prirucnici.placebo.hr/msd-simptomi/iscjedak-iz-bradavice
nemoj se samo uhvatiti za ove rakonje tu što spominju s obzirom da radite ne bebi, moguće vrlo lako da je i tebi problem u prolaktinu a koliko sam čula on može smetati začeću i vrlo ga je lako riješiti uz pomoć tableta...ponavljam nisam se susrela s time nego evo čisto ono što znam iz svoje okoline, možda ima tu cura koje jesu ili znaju više pa neka me isprave ako sam nešto krivo rekla najbolje bi ti bilo da zvrcneš samo svoju gin ona će ti znati reći o čemu se radi..
Ami,
Je ! Poz je ! Svakako jos sutra piski isto !
Maybebaby,
Vec sam ti napisala, izvadi prolaktin !

Vidi mono,
Ta trakica je od danas. Maloprije je bila ista. Ali me danas od 15h uzasno desna strana jajnika boli, za vrijeme odnosa uzas ostra bol.
Ja sam uvijek mislila ko me jajnik zaboli, da u tom momentu jajna celija izazi i da se desava ovulacija, ali gledajuci sad po trakicama, ovulacija mozda nastupa tek prekosutra(s obzirom da ce prvo sutra biti pozitivno), a po kalendatu u srijedu.
Ali svejedno mi od jucer pokrivamo. :)
I tako ja moje zenice sad zapalim cigaretu, a ona mi zamirise kao lak za nokte 😂😂😂😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji