Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petraaa
    10. Prosinac 2017. 19:13

MaybeBaby 😘

Cure vec sam pisala o curenju iz bradavica i sada mi je sve vise i vise, i prije mi nebi bilo odmah kad bi stisnula jedan put za drugim a sada mogu obrisati pa opet stisnuti i ono ppet ide i to u vecoj mjeri, pocelo je izad ovulacije i pojacava se… M bi trebala doci iducu nedjelju

ja se također osobno nisam susretala s tim ali par žena u mojoj okolini je i u pravilu je uzrok uvijek bio povišena razina prolaktina ako se ne varam...evo jedan link gdje su nabrojani svi mogući razlozi ako ga već nisi pročitala
     http://www.msd-prirucnici.placebo.hr/msd-simptomi/iscjedak-iz-bradavice

nemoj se samo uhvatiti za ove rakonje tu što spominju s obzirom da radite ne bebi, moguće vrlo lako da je i tebi problem u prolaktinu a koliko sam čula on može smetati začeću i vrlo ga je lako riješiti uz pomoć tableta...ponavljam nisam se susrela s time nego evo čisto ono što znam iz svoje okoline, možda ima tu cura koje jesu ili znaju više pa neka me isprave ako sam nešto krivo rekla  najbolje bi ti bilo da zvrcneš samo svoju gin ona će ti znati reći o čemu se radi..

mono1111
    10. Prosinac 2017. 19:15

Ami,
    Je ! Poz je ! Svakako jos sutra piski isto !
    Maybebaby,
    Vec sam ti napisala, izvadi prolaktin !

Nela1802
    10. Prosinac 2017. 19:30

Vidi mono,
    Ta trakica je od danas. Maloprije je bila ista. Ali me danas od 15h uzasno desna strana jajnika boli, za vrijeme odnosa uzas ostra bol.
    Ja sam uvijek mislila ko me jajnik zaboli, da u tom momentu jajna celija izazi i da se desava ovulacija, ali gledajuci sad po trakicama, ovulacija mozda  nastupa tek prekosutra(s obzirom da ce prvo sutra biti pozitivno), a po kalendatu u srijedu.
    Ali svejedno mi od jucer pokrivamo. :)

Mala_Žena
    10. Prosinac 2017. 20:22

I tako ja moje zenice sad zapalim cigaretu, a ona mi zamirise kao lak za nokte 😂😂😂😂

Grizli
    10. Prosinac 2017. 21:01

Mala Mu drago mi je da si rijesila se tog polipa i sretno sad dalje. 
    Mala Zena i neka ti smrdi 😉 

Jane_Doe
    10. Prosinac 2017. 21:03

Cure mene uhvatila prehlada neka, pod temp sam i sve kosti me bole.. Sutra, preksutra trebam dobit ali i dalje postoji djelic nade da nam je uspjelo iako nemam simptoma. 
    Treba izdrzat na poslu do vikenda 

Gricko3
    10. Prosinac 2017. 22:44

Mala_Žena

Gricko3

I ja sam radila trakicu, tj. Uvik radim te trakice. Meni je danas krajnji rok da dobijem M. Inace neman nikakve simptome prije nego triban dobit tako da se nemogu uzat u to. Grudi bole, bas nekako sastrane i par dana u vecer mu bude muka al dobro mozda umisljam 😂
    Najbolje da se ne nadam. Ako ne dobijem sutra navecer kupujem test

Mene grudi bole 2-3 dana prije menstr evo sad ima par dana kako me pole, isto sa strane najvise. Stomak tu i tamo, kao pms. Isto tako, mucnina mi dodje najvise navece.. Al sto ti kazes mozda umisljamo haha. Menstr tek za 5 dana, pa vidjecemo.

Mene stomak nista, al evo vecer je i meni muka opet i glava me boli. Danas je zadnj idan bia za dobit m. Pi meni kasni mi 2 dana al eto znamo se desit ponekad da kasni dan, dva nikad vise. Ako sutra ne dobijem u utorak pravim test. Uuh sad me vec neka panika hvata 😂 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

mina04
    10. Prosinac 2017. 23:38

Curke jesu koju pocele boliti grudi odmah nakon O? 

All of God’s grace in one tiny face 💟

MaybeBaby 😘
    11. Prosinac 2017. 07:07

Jesu mene sada i ubijaju me sve jace i jace da ne mogu zivit od njih, a natekle su ajme meni, dok spavam me MM ide zagrliti i samo me slucajno dotakne po njima bice dok se okrecemo, a ja jaucem kao luda

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

Petraaa
    11. Prosinac 2017. 09:07

mina04

Curke jesu koju pocele boliti grudi odmah nakon O?

meneee a inače bole samo 2-3 dana pred M ali s obzirom da drugih simptoma nemam nekako sam uvjerena da je u pitanju neki hormonalni disbalans a ne T...vidjet ćemo u petak   a sad se upravo spremam u bolnicu endokrinologu da vidim hoće li poslušat moju gin i dat mi tablete da TSH padne ispod 2 (sad 3,64), rekla je da bi me vrlo lako mogli otpilit  a ne znam ni sama da li da pijem te tablete s obzirom da nikad nisam imala problema sa štitnom a i sada je po nalazu sve u referentnim intervalima pa ne znam ni sama koliko mi je pametno šopat se tabletama ako ne trebam  jel ima koja da je zatrudnila sa takvim ili većim TSH?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.