Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lolypop
    13. Prosinac 2017. 23:44

Nemamm inace, meni je 21 dc. Uhh bas sam zabrinuta i znatiželjna sto se događa, a kod ginekologa tek iza nove godine ako do tada ne odem privatno negdje. 

Jane_Doe
    14. Prosinac 2017. 08:27

Mina  pa ako su ti nalazi ok, zasto ne odes na propuhivanje?  Lako moguce da vas to koci kad su vec svi ostali nalazi ok.. Na kraju krajeva to je mala zrtva za sve  ono veliko sto dolazi.. 
    Meni to zvuci bolno i kuzim da te strah, a opet s druge strane ti se divim sto si ostala kolko tolko smirena nakon toliko vremena bez uspjeha. Ja sam vec sad luda.. 

mina04
    14. Prosinac 2017. 09:47

baarbaraa29

Lolypop ja sam 23dc imala implantacijsko i nastavilo se 3,4 dana tako da je moguce ako inace nemas spotting tako rano!
    Mina zar ti nebi bilo lakse pregrmit HSG nego ici opet na pretrage ako je sve ok? Znam da te strah ni meni nije bilo svejedno, ali i u najgorjim slucajevima brzo prodje. Mi smo tek nakon toga dobili +, ali sretno kako god odlucili i da s novom T bude sbe u savrsenom redu

Ma i mislila sam prvo to napraviti sad poslije Bozica. Nije me toliko strah boli koliko su mi rekli da tek to moze pogorsati situaciju pa me strah. 
    Hvala ti puno 😘 
    Kako si ti? Tjedni bas brzo idu vidim..😁

All of God’s grace in one tiny face 💟

mina04
    14. Prosinac 2017. 09:50

Jane_Doe

Minapa ako su ti nalazi ok, zasto ne odes na propuhivanje? Lako moguce da vas to koci kad su vec svi ostali nalazi ok.. Na kraju krajeva to je mala zrtva za sve ono veliko sto dolazi..
    Meni to zvuci bolno i kuzim da te strah, a opet s druge strane ti se divim sto si ostala kolko tolko smirena nakon toliko vremena bez uspjeha. Ja sam vec sad luda..

Napisala sam barbari gore, pod pretrage sam i mislila da cu prvi obavit to propuhivanje. Je bila sam i ja luda, sad sam nekako otupjela. Stalno se tjesim da nije jos doslo moje vrijeme. Sad mi je jos jedna sogorica pocela raditi na bebi i znam da ce mi javiti da je uspjela. Naravno da mi je drago al..😣

Mala_Žena
    14. Prosinac 2017. 10:31

Opet sam sinoc isla doktoru, i ja mu kazem kako pol. Jajnici a meni menstr. Redovne kaze on, nisu bas skroz pol. Al kao krenulo je. I sad mi je rekao da cekam kad prodje menstr opet kod njega na pregled, i onda ce me uputiti dalje da vadim spolne hormone da vidimo. Nalazi su mi odlicni, osim malo zeljezo povecano, al et krvna slika odlicna, sve super. 

baarbaraa29
    14. Prosinac 2017. 10:31

mina04

baarbaraa29

Lolypop ja sam 23dc imala implantacijsko i nastavilo se 3,4 dana tako da je moguce ako inace nemas spotting tako rano!
    Mina zar ti nebi bilo lakse pregrmit HSG nego ici opet na pretrage ako je sve ok? Znam da te strah ni meni nije bilo svejedno, ali i u najgorjim slucajevima brzo prodje. Mi smo tek nakon toga dobili +, ali sretno kako god odlucili i da s novom T bude sbe u savrsenom redu

Ma i mislila sam prvo to napraviti sad poslije Bozica. Nije me toliko strah boli koliko su mi rekli da tek to moze pogorsati situaciju pa me strah.
    Hvala ti puno 😘

Ej! Nemoj se opterecivat drugima! Glavu gore! Vidis da smo svaka prica za sebe! Ko kaze da ce njima bas odma uspjet, a da ti za npr. Valentinovo neces dobit najljepse srce do sada?!💝
    Ja sam isto kao i JaneDoe skuzila da ces druge pretrage opet, a ne hsg 🙃
    Nisam nikad cula da moze pogorsat situaciju? Kako? U kojem smislu?
    Ja sam dobro, dani se polako kotrljaju i eto nadamo se da ce i dalje sve bit ok i da uskoro uspjesno izlazimo iz kriticnog razdoblja! 😊

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ami25
    14. Prosinac 2017. 10:49

Cure ja sam nova na forumu pa da se malo upoznam sa situacijom tj koliko dugo vec pokusavate? Lakse mi bude kad mogu nesto ovdje vama napisat. Ne znam kako se vi nosite s minusicima i cekanjem al svaki put kad vidim taj neg test i kad mi dode m placem uzasno.

💙Bartol💙

Grizli
    14. Prosinac 2017. 10:51

mono1111

Grizli,
    Postoji puno razloga radi cega se spontani dogadjaju, kao sto i sama znas. Hormone svakako provjeri ako nisi do sad. Kad se radi detaljna obrada nakon habitualnih spontanih rade se i spolni hormoni.
    Najcesce je krom.greska u pitanju. Ne znam koliko si spontanih imala?
    Tsh moze utjecati na kvalitetu j.s.

Mono, a znam da je brdo razloga, al kako stizu nalazi hvata me panika jer svi dolaze uredni. Doduse jos bi trebala u pon dobiti nalaze briseva pa da i to iskljucimo.dobila termin za humanu pa cemo tamo vidit i biti mozda pametniji. A imala sam kako moj dragi kaze previse spontanih za 1 zenu u 2 godine - 4 puta sve rana trudnoca. Tek sad krenuli shvacat moju situaciju ozbiljnom i slat me na sve pretrage. Prpbala i sa nekakvih cajevima,  travarima i ne znam cime. Jos mi preostaje samo bioenergija po Zdenku Domancicu to sam zadnje od susjede cula da pomaze pa bozr moj sve sam isprobala pa cu i to. Btw ima koja iskustva s time?

Mala_Žena
    14. Prosinac 2017. 10:53

Svaka od nas sa necim se bori, neko lako zatrudni neko bome ne moze. Ja bas sinoc doktoru govorim kako nisam ni mislila da ce mi to biti tako tesko, kaze on meni e moja gospodjo svasta ima, al sve se da izljeciti i popraviti, i da kao malo manje zene trebaju da guglaju i citaju po internetu haha. Al ko zna, eto ja da nisam otisla onaj dan ko fol radi trudnoce, nebi saznala za ovo sad sto imam, zato cu sada poceti suradjivati. Jer on meni sinoc kaze, sta je zena sto ne mogu imati djecu, jedna je kaze meni dosla 17 godina nije mogla, i suradjivala i sad mi kaze dolazi na kontrole da vidi kako je beba. Sve je moguce treba biti strpljiv.Ja iskreno od sada necu se opterecivati radicu sta mi se kaze od strane doktora i to je to. Od toga svega mislim, sikiram se, ode mi moje zdravlje psihicki i svakako, necu vise. Kako je god dragi Bog odlucio, tako ce biti. 

mina04
    14. Prosinac 2017. 10:58

baarbaraa29

mina04

baarbaraa29

Hvala ti puno 😘

Ej! Nemoj se opterecivat drugima! Glavu gore! Vidis da smo svaka prica za sebe! Ko kaze da ce njima bas odma uspjet, a da ti za npr. Valentinovo neces dobit najljepse srce do sada?!💝
    Ja sam isto kao i JaneDoe skuzila da ces druge pretrage opet, a ne hsg 🙃
    Nisam nikad cula da moze pogorsat situaciju? Kako? U kojem smislu?
    Ja sam dobro, dani se polako kotrljaju i eto nadamo se da ce i dalje sve bit ok i da uskoro uspjesno izlazimo iz kriticnog razdoblja! 😊

Super..hvala ti na lijepim rijecim utjehe 💛
    Di si ti radila hsg? Privatno je dosta skupo, al ako bolje ici cu tamo. Malo sam citala kazu curke da je ok i po bolnicama. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.