Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    12. Prosinac 2017. 20:43

Mala_Žena
    Odradi sve nalaze sto ti je dao da napravis pa vidi sta ce ti reci, a zatim sa svim tim odi kod svog doktora i pokazi mu sve to 

mina04
    12. Prosinac 2017. 21:07

Babylove

Djevojke imam pitanje jedno, neznam dali se koja susrela s time. O mi je bila u nedjelju a danas me od jutra rastura lijevi jajnik, dakle koji god da korak napravim uzas kako cuka… to mi se jos nije desavalo, mislim znao me je boliti za vrijeme M i O i tu i tamo probosti ali nikada ovako cak ni kad sam cistu imala, ovo je strasno bas cijeli dan kako pomaknem lijevu nogu tako boli. Dali je imala koja od vas tako nesto?

I moja je bila za vikend, a maloprije me tako par puta probolo u lijevom jajniku. Ne znam razlog 😦

All of God’s grace in one tiny face 💟

Mala_Žena
    12. Prosinac 2017. 21:08

I ja sam tako nesto kontala. Odraditi nalaze i otici ovome doktoru u bolnici, da cujem sta ce on reci. A onda otici ovome privatno, jer i on mi je na zadnjem pregledu i nalazu napisao da sve ove nalaze moram odraditi, kao i ovaj sto mi je danas dao. 

MaybeBaby 😘
    12. Prosinac 2017. 21:14

Meni O isto bila u nedjelju ali ne prekjucer vec prosli nedjwlju i ima dva dana me ubija dole od bolova 

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

Petraaa
    12. Prosinac 2017. 22:36

I moja O je bila u nedjelju ali ja nemam bas nekih simptoma, malo nesto bolucka dolje ali vjerojatno to malo psiha radi i grudi ali nista pretjerano jako...sve smo ovulirale u nedjelju, pa mislim ako ne bude bar jedan plus onda stvarno hehehhe 

Jane_Doe
    13. Prosinac 2017. 07:58

Meni stigla M.. Jos sam ja sva nabrijana jutros test napravila i nigdje nista, kako sam se obukla tako je krenulo 
    Ne kuzim, 2 puta nam je uspjelo iz prve i sad nece. Znam da pretjerujem ali me zanima, dal je moguce da se kiretazom nesto poremeti? Da se nesto osteti ili sta vec.. 

Grizli
    13. Prosinac 2017. 09:33

Jane Doe mislim da nakon svakog spontamog je moguce da se poremete hormoni i da tijelu treba period da se "oporavi", nakon kiretaze pogotovo. Al nemoj se zalostiti treba malo i strpljenja, ne ide bas svaki put od prve.mislim da mi sve toliko to zelimo da pocnemo zamisljat simptome i sve ostalo, a na kraju potonemo kad nema +. Samo hrabro i u novom borbe.
    Mono rekla mi zena u labosu da ti spolni hormoni utjecu na zacece, a ne kao na opstanak trudnoce. A ja nemam problema sa zacecem nego ranim spontanim. I sad sam zbunjena.Dal ima koja da su joj ipak ti hormoni bili uzrok spontanih?

mina04
    13. Prosinac 2017. 10:27

Jane_Doe

Meni stigla M.. Jos sam ja sva nabrijana jutros test napravila i nigdje nista, kako sam se obukla tako je krenulo
    Ne kuzim, 2 puta nam je uspjelo iz prve i sad nece. Znam da pretjerujem ali me zanima, dal je moguce da se kiretazom nesto poremeti? Da se nesto osteti ili sta vec..

To se i ja pitam svaki dan!! Jer prvi put nam je odmah uspjelo a sad nece. Al mislim da je to sve od tog "soka" zbog gubitka pa se malo sve poremeti. Ne brini bit ce to uskoro. Idemo mi na jesenske bebe sigurno 😁

All of God’s grace in one tiny face 💟

Petraaa
    13. Prosinac 2017. 10:36

Evo i ja da prijavim, pocelo brljavljenje, sad ce i M danas ili sutra 😣😣 ne znam vise sta rec, 5 mjeseci neuspjeha..

Mala_Žena
    13. Prosinac 2017. 11:07

Ja idem sada po nalaze, pa javim sta i kako. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.