Curke jesu koju pocele boliti grudi odmah nakon O?
meneee a inače bole samo 2-3 dana pred M ali s obzirom da drugih simptoma nemam nekako sam uvjerena da je u pitanju neki hormonalni disbalans a ne T…vidjet ćemo u petaka sad se upravo spremam u bolnicu endokrinologu da vidim hoće li poslušat moju gin i dat mi tablete da TSH padne ispod 2 (sad 3,64), rekla je da bi me vrlo lako mogli otpilit
a ne znam ni sama da li da pijem te tablete s obzirom da nikad nisam imala problema sa štitnom a i sada je po nalazu sve u referentnim intervalima pa ne znam ni sama koliko mi je pametno šopat se tabletama ako ne trebam
jel ima koja da je zatrudnila sa takvim ili većim TSH?
Sretno, nadam se da nece doci u petak 😙
All of God’s grace in one tiny face 💟
Pozdrav... ima li netko jednu pametnu za mene? :)
Radimo na bebici i sve sam simptome trudnoće u zadnjih 10mj imala. 😂 Tako da ne vjerujem više svom tijelu. E sada, zanima me da li netko imao slučaj kao ja. Mjesečnica mi je završila prije 8 dana i zadnja dva dana imam čudan iscjedak. Sve su mi mjesečnice redovne i ovo mi je nešto novo. Iscjedak je rozaste do tamno smeđe boje. Nije obilan ali ga imam lagano na ulošku i za vrijeme brisanja. Čitala sam o implatacijskom krvarenju ali većinom govore da se on skoro pa poklopi sa mjesečnicom. Da li je moguće imati implatacijsko tako rano ili je ovo ostatak od zadnje mjesečnice? Hvala Vam unaprijed.
Ancice, meni se znalo dogoditi u vrijeme ovulacije takvo "krvarenje" pa ako ti je ciklus na sredini moze i to biti. Mislim da je za impl.krvarenje prerano.
Ami,
Je ! Poz je ! Svakako jos sutra piski isto !
Maybebaby,
Vec sam ti napisala, izvadi prolaktin !
Ja danas uradila trakicu testna sve svjetlija. Sad ne znam da li je ona od jucer bila pozitivna jer je testna za nijansu bila svjetlija. Ili nisam uhvatila pik,ili je pik bio u subotu u noci :(
Ancice, meni se znalo dogoditi u vrijeme ovulacije takvo "krvarenje" pa ako ti je ciklus na sredini moze i to biti. Mislim da je za impl.krvarenje prerano.
Hah da.. i pretpostavila sam. Hvatam se za slamku. 😣
Pozdrav od jedne buduće nadam se prvorotkinje od 35 god koja misli da može zatrudniti iz prve. Još 11 dana do (ne) očekivane mjesečnice, teško odbrojavanje. Ima li još takvih?
Petra kako je proslo kod doktora, ti je dao tablete?
DeeSB dobro dosla i sretno - nadam se da ce ovaj put bris biti ok
Mala_mu - bitno da je sve rijeseno - sretno dalje!!
Jane_Doe - neka prehlada sto prije prode
Nela - onu trakicu si radila u ned - a rekla si da ste pokrili i dan prije - tako da nemas brige
cure samo polako - ako se možete strpiti najbolje radite testove nakon 1-2 dana kasnjenja M - da se bezveze ne nervirate
Gricko - tebi kasni - si radila test?
OCookie - dobrodosla - neka ti bude + od prve
Petra kako je proslo kod doktora, ti je dao tablete?
DeeSB dobro dosla i sretno - nadam se da ce ovaj put bris biti ok
Mala_mu - bitno da je sve rijeseno - sretno dalje!!
Jane_Doe - neka prehlada sto prije prodeNela - onu trakicu si radila u ned - a rekla si da ste pokrili i dan prije - tako da nemas brige
cure samo polako - ako se možete strpiti najbolje radite testove nakon 1-2 dana kasnjenja M - da se bezveze ne nervirateGricko - tebi kasni - si radila test?
OCookie - dobrodosla - neka ti bude + od prve
Da pokrili smo
Ali mi bas krivo sto nisam uhvatila pik.Jer nisam recimo ocekivala jucer poz.trakicu vec danas, da sam znala pokrila bih i petak heheh
Da pokrili smo
Ali mi bas krivo sto nisam uhvatila pik.Jer nisam recimo ocekivala jucer poz.trakicu vec danas, da sam znala pokrila bih i petak heheh
hehe vjerujem da ste sve pokrili i da je ostalo samo odbrojavanjedo plusa
Mina hvala ti..sretno i tebi..čekamo, ako ništa opet ispočetka
Blossom kaže čiko dr. da današnji ginekolozi malo fantaziraju (u smislu da žele najoptimalnije uvjete), kaže nitko to prije nije pratio pa su svi ostajali trudni normalno, to se kao unutar par godina počelo inzistirat a činjenica je da će jednoj na 1000 žena MOŽDA pravit problem TSH i to ne ovaj kao moj (3,64) nego veći ali ajd kaže nije problem, ne želi mi na osnovu jednog nalaza prepisat nego me naručio u dnevnu bolnicu 02.01. da ponovno izvadim hormone i napravim UZV pa ako bude isti rezultat ili lošiji onda će mi prepisat neki levotiroksin koji ću piti neko kratko vrijeme dok ne padne ispod 2 ako baš inzistiram na tome...eto njegovih riječi, nema mi druge nego strpit se do 02.01. pa vidjet, u međuvremenu smo i kod androloga naručeni a ja se sve nekako potajno nadam da M neće doći u petak sad heheh iako od simptoma samo bolne grudi od O i neki bolovi dolje ali ne kao predmenstrualni, nikad me ne boli prije M, nego više na dodir ili kad se pokrećem (što je vrlo lako moguće da umišljam )...živi bili pa vidjeli!!! u kojoj si ti fazi trenutno?
Sortiraj odgovore
Najstariji