Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala_Žena
    12. Prosinac 2017. 16:14

Grizli

Mateya cestitam, sretno.
    Mala zena sretno i tebi nek ipak sve bude ok. Mozda si zbilja prerano radila test.
    Pitanje ako koja zna koje sve hormone se moze vaditi a vezani su za trudnocu odnosno mogu stvarat probleme osim hormona stitnjace? Mene ginic samo te poslao vaditi, a ja bi htjela sve napraviti od pretraga sto se moze napraviti prije slijdece trudnoce jer sad me vec pomalo panika hvata

Hvala draga. Ma vidjecemo kako ce biti, sta ce nalazi pokazati sutra, sta ce mi dati od lijekova i kako dalje, ne znam. Totalno sam zivcana, jer mi je to sve nasao. Sad sam jos gore u nekom dnu. 

• Babylove
    12. Prosinac 2017. 17:24

Mala_Žena

Babylove

mateya1993

Evo danas sam bila na pregledu. Doktorica je rekla da sam trudna 6+3 ali je još prerano. Na ultrazvuku se vidi samo točkica. Rekla mi je da si kupim vitamine za trudnice,što i jesam. Idem sljedeći petak ponovo na pregled. Nadam se da će se onda vidjeti otkucaji i nešto više. Samo nek bude sve u redu. Malo me strah.

Cestitke jos jednom, nemoj se bedirati i sekirati vec uzivaj u svojoj sreci i samo pozitiva 😊😊

Mala_Žena

Cure, bila sam kod doktora, on kao ne vidi nista jos, a dao mi da uradim sve nalaze i grav test. I rekao mi da imam policisticne jajnike, al kao da to moze se rjesiti.Ne znam stvarno, bas sam razocarana.

Nemoj se bedirati i tako je prerano da bi se nesto vidjelo, bitno da sada sve rijesis i bit ce sve ok, svakako nam javi nalaze 😊

Radio je ultrazvuk i nije vidio trudnocu, al svakako da uradim grav test. E sad kad izvadim nalaze, vidjecemo sta je cak moram i hormone stitne raditi. Haos totalno, al sta cu.Sta ce poslije nalaza, mozda dati neke lijekove ili nesto, vidjecu.

Sad bar kad povadis sve sto trebas i napravis pretrage znat ces sve, tako da samo jako 😊😊😊 a jos do petka se mozes nadati 😊😊

• Babylove
    12. Prosinac 2017. 17:31

Djevojke imam pitanje jedno, neznam dali se koja susrela s time. O mi je bila u nedjelju a danas me od jutra rastura lijevi jajnik, dakle koji god da korak napravim uzas kako cuka... to mi se jos nije desavalo, mislim znao me je boliti za vrijeme M i O i tu i tamo probosti ali nikada ovako cak ni kad sam cistu imala, ovo je strasno bas cijeli dan kako pomaknem lijevu nogu tako boli. Dali je imala koja od vas tako nesto?

ami25
    12. Prosinac 2017. 17:43

Babylove

Djevojke imam pitanje jedno, neznam dali se koja susrela s time. O mi je bila u nedjelju a danas me od jutra rastura lijevi jajnik, dakle koji god da korak napravim uzas kako cuka… to mi se jos nije desavalo, mislim znao me je boliti za vrijeme M i O i tu i tamo probosti ali nikada ovako cak ni kad sam cistu imala, ovo je strasno bas cijeli dan kako pomaknem lijevu nogu tako boli. Dali je imala koja od vas tako nesto?

Baby meni se to dogodilo. Sad zadnji ciklus jos sam napisala post. Nakon o nekih 5 dana i lijevi bolio je jako jedan dan prestao pa za dva dana je poceo onako peckat ko da me neko iglom bode. Iako ja nista tim simptomima ne vjerujem. Dok se ne utvrdi da je stvarno trudnoca nazalost ne zelim nista zamisljati :( sutra ne treba doci m pa cemo vidjet. Drzite fige. Ne znam dal da radim test ili cekam jos par dana

💙Bartol💙

blossom
    12. Prosinac 2017. 17:59

Mateya  tebi i tvojoj točkici....ne brigaj, bit ce sve ok!!!

Babylove - zao mi je sto te boli  nadam se da ce brzo proci 
    mene je ovo ljeto - bas jako bolio lijevi jajnik nakon O - tako da mi je svako ustajanje i hodanje uspravno bio napor - bilo mi je lakse kad sam pogrbljeno hodala i to je trajalo dva dana...ali ne znam zbog cega bas tako jako

inace uvijek oko O i sve do M osjetim skroz laganu bol/utrnulost u lijevoj strani - i kako su cure pisale ko neke mjehurice ili tako nesto...

citam, znaci u petak dosta cura radi test....veselim se, ajmo plusice na sunce  sretno vam!!

blossom
    12. Prosinac 2017. 18:08

ja sam zadnji put i pitala gin. za bol/utrnulost - on mi je rekao da je to normalno
    da su mi jajnici godinama bili pod terapijom i da sad napokon rade svoj posao koji trebaju sami....tako da sam ja tu bol tome pripisala - vidjet cemo - za sad vjerujem u njegove rijeci

mono1111
    12. Prosinac 2017. 18:08

Grizli,
    Tsh, prolaktin itekako moze ometati impl.i opcenito spolni hormoni - lh, fsh, estradiol...
    Mala Zena,
    Pcos je nesto potpuno drugo nego izgled policisticnih jajnika. Ako su ti ciklusi redoviti na 28 dana, ne bi bas rekla da imas policisticne jajnike. Kod istih ciklusi su jako neredoviti, O izostaju i sl.
    Jajnici mogu imati izgled poput policisticnih, ali nije to stvarno nista strasno.
    Susrela sam se s tim i mnogi gin.su pricali za moje jajnike da su policisticni...medjutim meni su svi spolni hormoni uredni...i kad sam promijenila bolnicu, jos sam pitala i rekli su mi da tko mi je to rekao...
    Sto se tice uzv i rane T, nista se ne moze vidjeti na uzv tako rano. Tek kad je hcg iznad 1000 se moze vidjeti GV, to je najcesce tek.oko 5 tt, a ako tebi jos ni ne kasni M, stvarno si prerano otisla.
    Sretno !

• Babylove
    12. Prosinac 2017. 18:43

ami25

Babylove

Djevojke imam pitanje jedno, neznam dali se koja susrela s time. O mi je bila u nedjelju a danas me od jutra rastura lijevi jajnik, dakle koji god da korak napravim uzas kako cuka… to mi se jos nije desavalo, mislim znao me je boliti za vrijeme M i O i tu i tamo probosti ali nikada ovako cak ni kad sam cistu imala, ovo je strasno bas cijeli dan kako pomaknem lijevu nogu tako boli. Dali je imala koja od vas tako nesto?

Baby meni se to dogodilo. Sad zadnji ciklus jos sam napisala post. Nakon o nekih 5 dana i lijevi bolio je jako jedan dan prestao pa za dva dana je poceo onako peckat ko da me neko iglom bode. Iako ja nista tim simptomima ne vjerujem. Dok se ne utvrdi da je stvarno trudnoca nazalost ne zelim nista zamisljati :( sutra ne treba doci m pa cemo vidjet. Drzite fige. Ne znam dal da radim test ili cekam jos par dana

Ma joj uzas, evo cijelu smjenu na poslu boli strasno, jos uz to stojim 😣 sreca pa je danas laganini dan pa mogu i sjedit, a sto se tice simptoma toliko sam si ih umislila svih ovih mjeseci da sad vise nezelim misliti o tome, ovo sam pitala cisto da vidim događa li se jos kome. Drzim fige da ne dode M, a sto se tice testa moj savjet ti je da sacekas dan dva, iz iskustva kazem, kako sam vec u jednom postu pisala, radila sam ih nekoliko i samo jos vise razocarala 😑😑

• Babylove
    12. Prosinac 2017. 18:46

blossom

Mateyatebi i tvojoj točkici….ne brigaj, bit ce sve ok!!!

Babylove - zao mi je sto te boli nadam se da ce brzoproci
    mene je ovo ljeto - bas jako bolio lijevi jajnik nakon O - tako da mi je svako ustajanje i hodanje uspravno bio napor - bilo mi je lakse kad sam pogrbljeno hodala i to je trajalo dva dana…ali ne znam zbog cega bas tako jako

inace uvijek oko O i sve do M osjetim skroz laganu bol/utrnulost u lijevoj strani - i kako su cure pisale ko neke mjehurice ili tako nesto…

citam, znaci u petak dosta cura radi test….veselim se, ajmo plusice na suncesretno vam!!

Nadam se da ce sto prije prestat bolit jer ova bol i moj posao kombinacija za poludit 😂🤣

Mala_Žena
    12. Prosinac 2017. 20:14

mono1111

Grizli,
    Tsh, prolaktin itekako moze ometati impl.i opcenito spolni hormoni - lh, fsh, estradiol…
    Mala Zena,
    Pcos je nesto potpuno drugo nego izgled policisticnih jajnika. Ako su ti ciklusi redoviti na 28 dana, ne bi bas rekla da imas policisticne jajnike. Kod istih ciklusi su jako neredoviti, O izostaju i sl.
    Jajnici mogu imati izgled poput policisticnih, ali nije to stvarno nista strasno.
    Susrela sam se s tim i mnogi gin.su pricali za moje jajnike da su policisticni…medjutim meni su svi spolni hormoni uredni…i kad sam promijenila bolnicu, jos sam pitala i rekli su mi da tko mi je to rekao…
    Sto se tice uzv i rane T, nista se ne moze vidjeti na uzv tako rano. Tek kad je hcg iznad 1000 se moze vidjeti GV, to je najcesce tek.oko 5 tt, a ako tebi jos ni ne kasni M, stvarno si prerano otisla.
    Sretno !

Pa ne znam ni ja sama sta sad da radim, sutra sam kontala nalaze odraditi, al ne znam dal da opet idem tom doktoru istom, ili da odem privatno. Jer taj sto sam isla kod njega danas ne znam, zene se zale na njega a to je doktor u mom gradu, u bolnici. A ovaj privatni sto mi nije nikada nista lose saopstio, je u drugom gradu i kod njega mi je svaki put bilo sve uredu, osim kad sam imala neke jake upale pa mi je prepisao hrpu tableta, nakon ispijenih me proslo. A na ovog se bas dosta zena zali,sama ne znam sta i kako bi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.