mala zena oni se ne dijagnosticiraju papom nego uzv-om i temeljem slike hormona. Cesto zene dodju sa razlicitim tegobama od nepravilnih ciklusa, a onda time i nemogucnosti odredjivanja ovulacije ili i njenog izostanka do gubitka ili dobitka na tezini.. i onda se dodje do dijagnoze. Mozda imas neki blazi oblik ili jednostavno nemarnog ginekologa koji se nikada time nije pozabavio. Slusaj sad ovoga, osobito kad ti je rekao da se lako moze rjesiti, ali isto tako i sama se malo informiraj o svemu jer nije od viska biti upoznat sa situacijom. Cak i pozeljno, bez obzira sto oni ne vole da mi pametujemo, ali radi se o nasem zdravlju i tvoja 3 pitanja i njegovih 2 i pol minute vise ti moze pojasnit puno toga i smirit te da si sigurna da ides pravim putem!
Pa tako mi je i ovaj prije godinu dana radio ultrazvuk i nista nije rekao, danas odem ovome on cim je uradio vaginalno ultrazvuk odmah je rekao tako. Pita me za cikluse, rekoh redovni 27-28 dana. E sad vadim te nalaze, pa cu opet njemu pa cemo vidjeti, nista drugo mi ne ostaje.
Evo danas sam bila na pregledu. Doktorica je rekla da sam trudna 6+3 ali je još prerano. Na ultrazvuku se vidi samo točkica. Rekla mi je da si kupim vitamine za trudnice,što i jesam. Idem sljedeći petak ponovo na pregled. Nadam se da će se onda vidjeti otkucaji i nešto više. Samo nek bude sve u redu. Malo me strah.
Cestitke jos jednom, nemoj se bedirati i sekirati vec uzivaj u svojoj sreci i samo pozitiva 😊😊
Cure, bila sam kod doktora, on kao ne vidi nista jos, a dao mi da uradim sve nalaze i grav test. I rekao mi da imam policisticne jajnike, al kao da to moze se rjesiti.Ne znam stvarno, bas sam razocarana.
Evo danas sam bila na pregledu. Doktorica je rekla da sam trudna 6+3 ali je još prerano. Na ultrazvuku se vidi samo točkica. Rekla mi je da si kupim vitamine za trudnice,što i jesam. Idem sljedeći petak ponovo na pregled. Nadam se da će se onda vidjeti otkucaji i nešto više. Samo nek bude sve u redu. Malo me strah.
Cestitke jos jednom, nemoj se bedirati i sekirati vec uzivaj u svojoj sreci i samo pozitiva 😊😊Cure, bila sam kod doktora, on kao ne vidi nista jos, a dao mi da uradim sve nalaze i grav test. I rekao mi da imam policisticne jajnike, al kao da to moze se rjesiti.Ne znam stvarno, bas sam razocarana.
Nemoj se bedirati i tako je prerano da bi se nesto vidjelo, bitno da sada sve rijesis i bit ce sve ok, svakako nam javi nalaze 😊
Radio je ultrazvuk i nije vidio trudnocu, al svakako da uradim grav test. E sad kad izvadim nalaze, vidjecemo sta je cak moram i hormone stitne raditi. Haos totalno, al sta cu.Sta ce poslije nalaza, mozda dati neke lijekove ili nesto, vidjecu.
Mala zenaponovi svakako test u petak!! 🤞🤞
Gricko i kokolinameni se cini da cemo sve testic u petak ako M do tad ne dode 🤗
Mateyasad ce i srceko krenit lupat jos malo!!! 😉
cure koje ste bile trudne i koje ste trudne, imam jedno pitanjce, meni je nakon O bio gusti bijeli iscj i konstantna vlaznost dolje ali sad 3 dana pred M ne primjecujem ga bas vise, jel bas mora postojati taj iscjedak prije ocekivane M da bi bila T? Ili on krene kasnije?
Ja dobila M naravno :( i to toliko bolne da se ne sjecaM kad mem zadnji put ovako bolilo. Inace nikad neman bolove.
Ja sam cilo vrime imala taj neki iscjedak.
Mateya cestitaaam 😘

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Jane doe to bi moglo biti to!! 🤞🤞🤞
Gricko zao mi je, mislim da ce i moja uskoro jer nemam ni kap iscjedka, suha ko barut a svugdje citam da svu imaju bar neki iscjedak do ocekivane M ako je u pitanji T..prosli mjesec mi je dosla na danasnji dan(23dc) ali redovni ciklus mi je 26 dana tako da imam testic spreman ali necu piskit do petka 🤔
Mateya cestitam, sretno.
Mala zena sretno i tebi nek ipak sve bude ok. Mozda si zbilja prerano radila test.
Pitanje ako koja zna koje sve hormone se moze vaditi a vezani su za trudnocu odnosno mogu stvarat probleme osim hormona stitnjace? Mene ginic samo te poslao vaditi, a ja bi htjela sve napraviti od pretraga sto se moze napraviti prije slijdece trudnoce jer sad me vec pomalo panika hvata

Mateya cestitam, sretno.
Mala zena sretno i tebi nek ipak sve bude ok. Mozda si zbilja prerano radila test.
Pitanje ako koja zna koje sve hormone se moze vaditi a vezani su za trudnocu odnosno mogu stvarat probleme osim hormona stitnjace? Mene ginic samo te poslao vaditi, a ja bi htjela sve napraviti od pretraga sto se moze napraviti prije slijdece trudnoce jer sad me vec pomalo panika hvata
Hvala draga. Ma vidjecemo kako ce biti, sta ce nalazi pokazati sutra, sta ce mi dati od lijekova i kako dalje, ne znam. Totalno sam zivcana, jer mi je to sve nasao. Sad sam jos gore u nekom dnu.
Cestitke jos jednom, nemoj se bedirati i sekirati vec uzivaj u svojoj sreci i samo pozitiva 😊😊Cure, bila sam kod doktora, on kao ne vidi nista jos, a dao mi da uradim sve nalaze i grav test. I rekao mi da imam policisticne jajnike, al kao da to moze se rjesiti.Ne znam stvarno, bas sam razocarana.
Nemoj se bedirati i tako je prerano da bi se nesto vidjelo, bitno da sada sve rijesis i bit ce sve ok, svakako nam javi nalaze 😊
Radio je ultrazvuk i nije vidio trudnocu, al svakako da uradim grav test. E sad kad izvadim nalaze, vidjecemo sta je cak moram i hormone stitne raditi. Haos totalno, al sta cu.Sta ce poslije nalaza, mozda dati neke lijekove ili nesto, vidjecu.
Sad bar kad povadis sve sto trebas i napravis pretrage znat ces sve, tako da samo jako 😊😊😊 a jos do petka se mozes nadati 😊😊
Djevojke imam pitanje jedno, neznam dali se koja susrela s time. O mi je bila u nedjelju a danas me od jutra rastura lijevi jajnik, dakle koji god da korak napravim uzas kako cuka... to mi se jos nije desavalo, mislim znao me je boliti za vrijeme M i O i tu i tamo probosti ali nikada ovako cak ni kad sam cistu imala, ovo je strasno bas cijeli dan kako pomaknem lijevu nogu tako boli. Dali je imala koja od vas tako nesto?
Djevojke imam pitanje jedno, neznam dali se koja susrela s time. O mi je bila u nedjelju a danas me od jutra rastura lijevi jajnik, dakle koji god da korak napravim uzas kako cuka… to mi se jos nije desavalo, mislim znao me je boliti za vrijeme M i O i tu i tamo probosti ali nikada ovako cak ni kad sam cistu imala, ovo je strasno bas cijeli dan kako pomaknem lijevu nogu tako boli. Dali je imala koja od vas tako nesto?
Baby meni se to dogodilo. Sad zadnji ciklus jos sam napisala post. Nakon o nekih 5 dana i lijevi bolio je jako jedan dan prestao pa za dva dana je poceo onako peckat ko da me neko iglom bode. Iako ja nista tim simptomima ne vjerujem. Dok se ne utvrdi da je stvarno trudnoca nazalost ne zelim nista zamisljati :( sutra ne treba doci m pa cemo vidjet. Drzite fige. Ne znam dal da radim test ili cekam jos par dana

💙Bartol💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji