Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    11. Prosinac 2017. 20:16

MaybeBaby 😘

Meni treba doci u nedjelju a O bila proslu nedjelju, ne jucer nego proslu, a dolje me boli i steze kao da mi je sada O, bas bas me uzasno zateze kako god se pomaknem osjecam, evo tocno tjedan dana nakon O, od jucer mi pocelo…a grudi me ubijaju

To se meni zna dogoditi i budem uzasno napuhnuta i sve me sjece od donjeg dijela leđa, bolovi za poludit 

Mala_Žena
    11. Prosinac 2017. 20:50

Cure uradim skoro test i nskon malo pokaze i drugu al jedva vidljivu crtu i nestade, ne znam.. Dal se kojoj dogodilo tako, pomozite. Sutra cu doktoru

• Babylove
    11. Prosinac 2017. 21:03

Mala_Žena

Cure uradim skoro test i nskon malo pokaze i drugu al jedva vidljivu crtu i nestade, ne znam.. Dal se kojoj dogodilo tako, pomozite. Sutra cu doktoru

Ipak nisi izdrzala da ne napravis test 😁 mozda ti je rano za test, ako sam dobro zapamtila treba ti ne doci kroz 4 dana, ja se nisam susrela s time ali znam da ako i odes doktoru jedino ako ce ti betu vaditi ce se vidjeti nesto, moj savjet ti je da se zaokupis necime jos ovih par dana pa da vidis sto ce biti 😊😊😊

Mala_Žena
    11. Prosinac 2017. 21:35
    Trenutno stanje testa, ja tu nesto vidim il mi se cini. Onda se bas vidjela i nestala
    Trenutno stanje testa, ja tu nesto vidim il mi se cini. Onda se bas vidjela i nestala

ovo je trenutno stanje testa, cudno

mono1111
    11. Prosinac 2017. 22:10

Petra,
    Kod previsokog tsh moze doci do lose O, tj.lose j.s.koja se moze niti ne oploditi, a ako se oplodi moze nastati los embrij koji moze dovesti do spontanog.
    Istrazivanja su pokazala da je stopa pobacaja veca kod osoba kojima je tsh preko 2.5 prije T i u prvom trimestru.
    Ako planiras ici u postupak, niti jedna bolnica te nece pustiti u bilo koji postupak sa tsh - om koji ti je veci od 2.5.
    Imaj to na umu.

Petraaa
    11. Prosinac 2017. 22:50

Gricko mozda jos ima sanse..ne odustaj olako 😉
    Blossom nekako sam skepticna prema tom petku ali opet nada postoji...a kod tebe moze biti jedan ali vrijedan pokusaj !! 🤗

Mono jasno je to meni ali nekako smo odustali od te umjetne oplodnje za sada, ipak mislim da prekratko pokusavamo, par mjeseci samo, dat cemo si jos malo vremena a doktor je unatoc negodovanju rekao da ce mi svakako prepisat taj levotiroksin ako i slijedeci nalaz bude slican kao ovaj pa da stvorimo optimalne uvjete s te strane barem a ako ne bude islo i dalje onda cemo dalje uzroke trazit ali dosta mi je pretraga za sada, sve me to umorilo..sad smo se odlucili malo opustit, fokusirat na poslove i isplanirat neka putovanja i tako, ako se dogodi dogodi u narednih 6 mj ako ne onda mpo...iako znam da mi vrag nece dat mira pa cu opet svaki mjesec umisljat simptome heheh 😉

Gricko3
    11. Prosinac 2017. 23:12

Mala_Žena

ovo je trenutno stanje testa, cudno

Najbolje da ponovis test za koji dan. Nadam se da je to to. Meni moji pozitivni testovi i dan danas su pozitivni (cuvam ih) mislim da nebi trebala bas nestat crtica al ko zna sve je moguce. Drzim fige.

Znaci sad sam se sjetila da mi je ovako bilo i u prosloj T napravila sam test na dan ocekivane M i bia je pozitivan i 3 dana nakon krv na papiru isla na hitnu sve super. Tako da ko zna. Vec sam muzu rekla da nisam T sigurno iako je u meni jos mrvica nade da nam ovo bude poklon za Bozic. A nista cekat cu. Inace i ja bi do sad vec 5 testova napravila al zameo nas snijeg a nemogu toliko pjesacit po ledu s curicom mojom. 

Svakako Mala_Žena javljaj nam sve!!!!

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

12. Prosinac 2017. 02:03

Petraaa

Gricko mozda jos ima sanse..ne odustaj olako 😉
    Blossom nekako sam skepticna prema tom petku ali opet nada postoji…a kod tebe moze biti jedan ali vrijedan pokusaj !! 🤗

Mono jasno je to meni ali nekako smo odustali od te umjetne oplodnje za sada, ipak mislim da prekratko pokusavamo, par mjeseci samo, dat cemo si jos malo vremena a doktor je unatoc negodovanju rekao da ce mi svakako prepisat taj levotiroksin ako i slijedeci nalaz bude slican kao ovaj pa da stvorimo optimalne uvjete s te strane barem a ako ne bude islo i dalje onda cemo dalje uzroke trazit ali dosta mi je pretraga za sada, sve me to umorilo..sad smo se odlucili malo opustit, fokusirat na poslove i isplanirat neka putovanja i tako, ako se dogodi dogodi u narednih 6 mj ako ne onda mpo…iako znam da mi vrag nece dat mira pa cu opet svaki mjesec umisljat simptome heheh 😉

Petra,tako je i meni prosli mjesec bilo. Od silne zelje da se to dogodi,umislila sam si pola simptoma i kada je dosao red na test za trudnocu,nazalost bio je negativan,a bol je bila ogromna. Ovaj mjesec pokusali isto,trebam dobiti za tri dana i kako mi se cini da cu i dobiti :( Ovo nam je drugi mjesec kako pokusavamo. Prosli mozda nije uspjelo zbog kolicine stresa koju sam imala na poslu i koma obiteljsku situaciju,tako da se nadam da ce drugi mjesec biti pozivitno pa da moze dobiti lijepi rodendanski poklon.

mateya1993
    12. Prosinac 2017. 10:25

Evo danas sam bila na pregledu. Doktorica je rekla da sam trudna 6+3 ali je još prerano. Na ultrazvuku se vidi samo točkica. Rekla mi je da si kupim vitamine za trudnice,što i jesam. Idem sljedeći petak ponovo na pregled. Nadam se da će se onda vidjeti otkucaji i nešto više. Samo nek bude sve u redu. Malo me strah. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

Petraaa
    12. Prosinac 2017. 11:01

Mala zena ponovi svakako test u petak!! 🤞🤞
    Gricko i kokolina meni se cini da cemo sve testic u petak ako M do tad ne dode 🤗

Mateya sad ce i srceko krenit lupat jos malo!!! 😉

cure koje ste bile trudne i koje ste trudne, imam jedno pitanjce, meni je nakon O bio gusti bijeli iscj i konstantna vlaznost dolje ali sad 3 dana pred M ne primjecujem ga bas vise, jel bas mora postojati taj iscjedak prije ocekivane M da bi bila T? Ili on krene kasnije? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani