Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    11. Prosinac 2017. 23:12

Mala_Žena

ovo je trenutno stanje testa, cudno

Najbolje da ponovis test za koji dan. Nadam se da je to to. Meni moji pozitivni testovi i dan danas su pozitivni (cuvam ih) mislim da nebi trebala bas nestat crtica al ko zna sve je moguce. Drzim fige.

Znaci sad sam se sjetila da mi je ovako bilo i u prosloj T napravila sam test na dan ocekivane M i bia je pozitivan i 3 dana nakon krv na papiru isla na hitnu sve super. Tako da ko zna. Vec sam muzu rekla da nisam T sigurno iako je u meni jos mrvica nade da nam ovo bude poklon za Bozic. A nista cekat cu. Inace i ja bi do sad vec 5 testova napravila al zameo nas snijeg a nemogu toliko pjesacit po ledu s curicom mojom. 

Svakako Mala_Žena javljaj nam sve!!!!

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

12. Prosinac 2017. 02:03

Petraaa

Gricko mozda jos ima sanse..ne odustaj olako 😉
    Blossom nekako sam skepticna prema tom petku ali opet nada postoji…a kod tebe moze biti jedan ali vrijedan pokusaj !! 🤗

Mono jasno je to meni ali nekako smo odustali od te umjetne oplodnje za sada, ipak mislim da prekratko pokusavamo, par mjeseci samo, dat cemo si jos malo vremena a doktor je unatoc negodovanju rekao da ce mi svakako prepisat taj levotiroksin ako i slijedeci nalaz bude slican kao ovaj pa da stvorimo optimalne uvjete s te strane barem a ako ne bude islo i dalje onda cemo dalje uzroke trazit ali dosta mi je pretraga za sada, sve me to umorilo..sad smo se odlucili malo opustit, fokusirat na poslove i isplanirat neka putovanja i tako, ako se dogodi dogodi u narednih 6 mj ako ne onda mpo…iako znam da mi vrag nece dat mira pa cu opet svaki mjesec umisljat simptome heheh 😉

Petra,tako je i meni prosli mjesec bilo. Od silne zelje da se to dogodi,umislila sam si pola simptoma i kada je dosao red na test za trudnocu,nazalost bio je negativan,a bol je bila ogromna. Ovaj mjesec pokusali isto,trebam dobiti za tri dana i kako mi se cini da cu i dobiti :( Ovo nam je drugi mjesec kako pokusavamo. Prosli mozda nije uspjelo zbog kolicine stresa koju sam imala na poslu i koma obiteljsku situaciju,tako da se nadam da ce drugi mjesec biti pozivitno pa da moze dobiti lijepi rodendanski poklon.

mateya1993
    12. Prosinac 2017. 10:25

Evo danas sam bila na pregledu. Doktorica je rekla da sam trudna 6+3 ali je još prerano. Na ultrazvuku se vidi samo točkica. Rekla mi je da si kupim vitamine za trudnice,što i jesam. Idem sljedeći petak ponovo na pregled. Nadam se da će se onda vidjeti otkucaji i nešto više. Samo nek bude sve u redu. Malo me strah. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

Petraaa
    12. Prosinac 2017. 11:01

Mala zena ponovi svakako test u petak!! 🤞🤞
    Gricko i kokolina meni se cini da cemo sve testic u petak ako M do tad ne dode 🤗

Mateya sad ce i srceko krenit lupat jos malo!!! 😉

cure koje ste bile trudne i koje ste trudne, imam jedno pitanjce, meni je nakon O bio gusti bijeli iscj i konstantna vlaznost dolje ali sad 3 dana pred M ne primjecujem ga bas vise, jel bas mora postojati taj iscjedak prije ocekivane M da bi bila T? Ili on krene kasnije? 

Mala_Žena
    12. Prosinac 2017. 12:07

Cure, bila sam kod doktora, on kao ne vidi nista jos, a dao mi da uradim sve nalaze i grav test. I rekao mi da imam policisticne jajnike, al kao da to moze se rjesiti.Ne znam stvarno, bas sam razocarana.

Jane_Doe
    12. Prosinac 2017. 12:13

Meni je jucer bilo 14 dana od O, M ocekujem eventualno danas.. maloprije mi se ucinilo da je stigla jer sam osjetila mokro na gacicama i odem s uloskom u wc i nista, samo kad sam se brisala je bilo ful puno sluzi na papiru (prozirno-zuckaste)..
    ali stvarno me boli kao da ce svaki cas.. 

Jane_Doe
    12. Prosinac 2017. 12:19

Petraaa

Mala zenaponovi svakako test u petak!! 🤞🤞
    Gricko i kokolinameni se cini da cemo sve testic u petak ako M do tad ne dode 🤗

Mateyasad ce i srceko krenit lupat jos malo!!! 😉

cure koje ste bile trudne i koje ste trudne, imam jedno pitanjce, meni je nakon O bio gusti bijeli iscj i konstantna vlaznost dolje ali sad 3 dana pred M ne primjecujem ga bas vise, jel bas mora postojati taj iscjedak prije ocekivane M da bi bila T? Ili on krene kasnije?

Ja vise neznam nista sto se tice tog iscjetka.. sjecam se da sam ga imala i da sam morlala uloske stalno nosit al vise u nista nisam sigurna..

Mala_Žena

Cure, bila sam kod doktora, on kao ne vidi nista jos, a dao mi da uradim sve nalaze i grav test. I rekao mi da imam policisticne jajnike, al kao da to moze se rjesiti.Ne znam stvarno, bas sam razocarana.

Mala_Žena
    12. Prosinac 2017. 12:25

Jane_Doe

Petraaa

Mala zenaponovi svakako test u petak!! 🤞🤞
    Gricko i kokolinameni se cini da cemo sve testic u petak ako M do tad ne dode 🤗

Mateyasad ce i srceko krenit lupat jos malo!!! 😉

Ja vise neznam nista sto se tice tog iscjetka.. sjecam se da sam ga imala i da sam morlala uloske stalno nosit al vise u nista nisam sigurna..

Mala_Žena

nisam skuzila, si imala pozitivan test ili? jos ti nije zakasnila sta ne? ili sam ja sve krivo shvatila..

Crtica se pojavila i nestala, cudno mi bilo pa sam se zaputila ginekologu. Na ultrazvuku mi je rekao da imsm polic. Jajnike i muskih hormona, i dao mi da uradim grav test i ostale nalaze. A do sad koliko idem na obicne preglede kod gin. Nikad mi to nije receno, al ovo je sada dr ginekolog. Kao nije to strasno uopste, i lijeciti se moze i on mi moze pomoci, ako zelim da zatrudnim. 

ikyri
    12. Prosinac 2017. 12:27

Jane_Doe

Meni je jucer bilo 14 dana od O, M ocekujem eventualno danas.. maloprije mi se ucinilo da je stigla jer sam osjetila mokro na gacicama i odem s uloskom u wc i nista, samo kad sam se brisala je bilo ful puno sluzi na papiru (prozirno-zuckaste)..
    ali stvarno me boli kao da ce svaki cas..

Drzim fige. Sve je moguće!

baarbaraa29
    12. Prosinac 2017. 13:00

mala zena ti si vidim jedna jako nestrpljiva mala zena  Koliko sam u toku trebas dobiti tek za 3,4 dana, a zenama kojima je test vec pozitivan zna biti da ginekolog jos nista ne vidi. Vjerujem da znas i sama, ali to sekiranje i trcanje pred rudo ti zaista ne pomaze. Probaj se malo opusiti. Dolaze nam blagdani.. Ako nisi trudna ni 5 testova dnevno nece promjenit situaciju, a ako jesi sto je jos par dana strpljenja naspram moguce srece! A policisticni jajnici zaista nisu nista ni strasno ni neuobicajeno, a isto tako ni nerjesivo.
    Nadam se da post neces shvatiti kao kritiziranje nego samo mali pokusaj pomoci. Strpljivo i bit ce!
    jane doe zvuci obecavajuce! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.