Ja sam danas tribala kupit test i ujutro pravit, al danas sam primjetila krv na papiru tako da cu sigurno dobit M jer tako mi inace bude dan, dva prije nego dobijem mi takko bude malo po malo krvi. Sad se vise ne nadam nicemu!
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Petra ajde barem ti je sve objasnio i super sto te narucio u dnevnu bolnicu pa da se sve iskontrolira
- ali navijam da plusic dode prije
Ma ja sam ovaj mjesec bila bolesna i puno posla - tako da apsolutno nista nisam pratila i ne odbrojavam - a ak smo pogodili taj jedan dan to ce biti cudo
Gricko zao mi je sto je dosla - ali glavu gore novi ciklus ceka - neka blagdani donesu naljepsi poklon <3
Meni treba doci u nedjelju a O bila proslu nedjelju, ne jucer nego proslu, a dolje me boli i steze kao da mi je sada O, bas bas me uzasno zateze kako god se pomaknem osjecam, evo tocno tjedan dana nakon O, od jucer mi pocelo...a grudi me ubijaju
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Pozdrav od jedne buduće nadam se prvorotkinje od 35 god koja misli da može zatrudniti iz prve. Još 11 dana do (ne) očekivane mjesečnice, teško odbrojavanje. Ima li još takvih?
Dobro dosla i zelim ti veliki + od prve
Meni treba doci u nedjelju a O bila proslu nedjelju, ne jucer nego proslu, a dolje me boli i steze kao da mi je sada O, bas bas me uzasno zateze kako god se pomaknem osjecam, evo tocno tjedan dana nakon O, od jucer mi pocelo…a grudi me ubijaju
To se meni zna dogoditi i budem uzasno napuhnuta i sve me sjece od donjeg dijela leđa, bolovi za poludit
Cure uradim skoro test i nskon malo pokaze i drugu al jedva vidljivu crtu i nestade, ne znam.. Dal se kojoj dogodilo tako, pomozite. Sutra cu doktoru
Cure uradim skoro test i nskon malo pokaze i drugu al jedva vidljivu crtu i nestade, ne znam.. Dal se kojoj dogodilo tako, pomozite. Sutra cu doktoru
Ipak nisi izdrzala da ne napravis test 😁 mozda ti je rano za test, ako sam dobro zapamtila treba ti ne doci kroz 4 dana, ja se nisam susrela s time ali znam da ako i odes doktoru jedino ako ce ti betu vaditi ce se vidjeti nesto, moj savjet ti je da se zaokupis necime jos ovih par dana pa da vidis sto ce biti 😊😊😊
ovo je trenutno stanje testa, cudno
Petra,
Kod previsokog tsh moze doci do lose O, tj.lose j.s.koja se moze niti ne oploditi, a ako se oplodi moze nastati los embrij koji moze dovesti do spontanog.
Istrazivanja su pokazala da je stopa pobacaja veca kod osoba kojima je tsh preko 2.5 prije T i u prvom trimestru.
Ako planiras ici u postupak, niti jedna bolnica te nece pustiti u bilo koji postupak sa tsh - om koji ti je veci od 2.5.
Imaj to na umu.
Gricko mozda jos ima sanse..ne odustaj olako 😉
Blossom nekako sam skepticna prema tom petku ali opet nada postoji...a kod tebe moze biti jedan ali vrijedan pokusaj !! 🤗
Mono jasno je to meni ali nekako smo odustali od te umjetne oplodnje za sada, ipak mislim da prekratko pokusavamo, par mjeseci samo, dat cemo si jos malo vremena a doktor je unatoc negodovanju rekao da ce mi svakako prepisat taj levotiroksin ako i slijedeci nalaz bude slican kao ovaj pa da stvorimo optimalne uvjete s te strane barem a ako ne bude islo i dalje onda cemo dalje uzroke trazit ali dosta mi je pretraga za sada, sve me to umorilo..sad smo se odlucili malo opustit, fokusirat na poslove i isplanirat neka putovanja i tako, ako se dogodi dogodi u narednih 6 mj ako ne onda mpo...iako znam da mi vrag nece dat mira pa cu opet svaki mjesec umisljat simptome heheh 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji