Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala_Žena
    09. Prosinac 2017. 23:55

Ja sam radila trakicu onu, i pokazalo jednu crticu, a trebam dobiti za par dana, rano mi je bilo za test. A simptoma imam, pa cu sacekati, dan ocekivane menstr i uraditi. 

Rose1234
    10. Prosinac 2017. 01:19

DeeSB

Lijep pozdrav svima, citam vas vec neko vrijeme ali evo ovo je prvi put da pisem.
    Ukratko, muz i ja vec otprilike 3 godine radimo na bebi. Ljetos smo napokon krenuli sve ispocetka. Nalazi na pocetku vecinom uredni, tsh povisen ali s primjenom euthyroxa sada je 1,74; spermiogram, osim nepotpune likvefakcije (kako se to rjesava?), isto uredan, ali ureaplasma je tvrdoglava i nikako se ne da. Nakon terapije Azimedom nije prosla, pa sam dobila Doksiciklin i evo bas jucer isla raditi kontrolni bris i sad cekam petak da vidim jel to napookon rjeseno da mogu na provjeru prohodnosti jajovoda. Ako dodje opet pozitivan nalaz za ureaplasmu i sam doktor je rekao da ne zna sta cemo :/
    Eto toliko za pocetak : D
    ps. Cestitke trudnicama, a svima ostalim da sto prije ugledaju te + :D

Dobro dosla i zelim ti da sto prije ugledaš plusic 😊😊

ami25
    10. Prosinac 2017. 11:33

Cure imam pitanje ako je koja upoznata s tim. Znam da su simptomi i hormoni razliciti kod svake zene al mene inace pred m obavezno od 5-6 dana bole grudi i zadnjih dva prije bas ubijaju imam osjecak ko da imam 5 a inace nosim 2.e sad bi trebala (nadam se ne) dobit u srijedu i nista. Cijelo vrijeme se pipkam dal osjecam kakvu bol al nista.to mi je cudno jer inace to je jedini simptom koji me podsjeti da vjestica stize. Sad sam i zabrinuta dal se nije sta poremetilo jer sad nemam nikakve bolove:/ 

💙Bartol💙

Gricko3
    10. Prosinac 2017. 11:43

I ja sam radila trakicu, tj. Uvik radim te trakice. Meni je danas krajnji rok da dobijem M. Inace neman nikakve simptome prije nego triban dobit tako da se nemogu uzat u to. Grudi bole, bas nekako sastrane i par dana u vecer mu bude muka al dobro mozda umisljam 😂
    Najbolje da se ne nadam. Ako ne dobijem sutra navecer kupujem test

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Mala_mu
    10. Prosinac 2017. 11:55

Evo djevojke djevojčice žene da vam se javim.... Ugl da polip nije strašan ispravu ste... al sam pop****la na ginica jer mi apsolutno nije nista objasnio a ono oprosti sto nisam ja doktor/sestra pa da bi trebala znati sve te pojmove... mislim ako nije netkomod rodbine, prijateljica to imaompamkako da znam da to nije strašno?! Ugl... otišla sam s uputnicom
    U bolnicu odmah sutradan su me naručili... ujutro došla, doktorica koja je bila divna sve mi je objasnila i pričala samom kao da svaki dan pijemo kavu... odstranili su mi taj polip koji je bio na cerviksu, kaže doktorica da je moguće da je smetao pri zatrudnjivanju, a kako je moja doktorica opce prakse sumnjala na biokemijsku trudnocu ova doktorica nije mogla to potvrditi nikako eto sad se opet bacamo na posao i samo da znate da neću i ne želim svaki put kad imamo odnos razmišljati jel sad to to, jesmo li uspjeli? Bit ce sta bude nemogu vise piškiti na testove i uzrujavati se... držim fige svima!🤰

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

ami25
    10. Prosinac 2017. 12:14

Gricko drzim fige da ne dodjee. Mala mu ja to uvijek kazem i cak se pridrzavam nekoliko dana da ne mislim na to pa sta bude bude i onda opet se iznova vratim osluskujem itd. Pametno pomalo i sretno!! 

💙Bartol💙

Nela1802
    10. Prosinac 2017. 14:21

Cao cure, da li je ovo pozitivna LH trakica ili ce biti eventualno sutra pozitivna, ili danas pozitivna ? 

Mala_Žena
    10. Prosinac 2017. 15:02

Gricko3

I ja sam radila trakicu, tj. Uvik radim te trakice. Meni je danas krajnji rok da dobijem M. Inace neman nikakve simptome prije nego triban dobit tako da se nemogu uzat u to. Grudi bole, bas nekako sastrane i par dana u vecer mu bude muka al dobro mozda umisljam 😂
    Najbolje da se ne nadam. Ako ne dobijem sutra navecer kupujem test

Mene grudi bole 2-3 dana prije menstr evo sad ima par dana kako me pole, isto sa strane najvise. Stomak tu i tamo, kao pms. Isto tako, mucnina mi dodje najvise navece.. Al sto ti kazes mozda umisljamo haha. Menstr tek za 5 dana, pa vidjecemo. 

MaybeBaby 😘
    10. Prosinac 2017. 16:20

Cure vec sam pisala o curenju iz bradavica i sada mi je sve vise i vise, i prije mi nebi bilo odmah kad bi stisnula jedan put za drugim a sada mogu obrisati pa opet stisnuti i ono ppet ide i to u vecoj mjeri, pocelo je izad ovulacije i pojacava se... M bi trebala doci iducu nedjelju

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

Mala_Žena
    10. Prosinac 2017. 16:34

MaybeBaby 😘

Cure vec sam pisala o curenju iz bradavica i sada mi je sve vise i vise, i prije mi nebi bilo odmah kad bi stisnula jedan put za drugim a sada mogu obrisati pa opet stisnuti i ono ppet ide i to u vecoj mjeri, pocelo je izad ovulacije i pojacava se… M bi trebala doci iducu nedjelju

Ne znam draga, sa tim se nisam susrela. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.