Kod mene naravno test negativan :/ al eto nadam se nekako da je rano napravljen. Ako ne dobijem do ponedjeljka opet pravim u utorak uuh. I mene cudi sta me grudi uzasno bole a inace me ili ne bole ilime skroz malo bole al dobro vjerojatno sam umislila 😂nekako se prije nadan M nego T :(
I kod mene isto, negativan a menstr. Tek za nekoliko dana, kontam da sam ga rano napravila, a grudi su mi tacno porasle sa strana, cudno. Nekako ne vjerujem u trudnocu, jer se svaki put razocaram, a opet nesto mi neda mira.
Ja se uopce ne nadam i bas mislim da cu dobiti M, pa sta bude bude, al nekako uopce nisam pozitivna, ne znam zasto, iako imam iscjedak a i jos onaj iscjedak iz dojki kad ih stisnem, ali prosli mj sambas bila uvjerena da jesam i taj Clearblue pokazao da jesam, a nisam bila, i sad sam bas totalno negativna, i bas imam osjecaj da nam nece ici tako lako. Ne znam zasto, al takav imam osjecaj nekako
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Ja se uopce ne nadam i bas mislim da cu dobiti M, pa sta bude bude, al nekako uopce nisam pozitivna, ne znam zasto, iako imam iscjedak a i jos onaj iscjedak iz dojki kad ih stisnem, ali prosli mj sambas bila uvjerena da jesam i taj Clearblue pokazao da jesam, a nisam bila, i sad sam bas totalno negativna, i bas imam osjecaj da nam nece ici tako lako. Ne znam zasto, al takav imam osjecaj nekako
Taj clearblue nije nikako pouzdan, dosta ali dosta zena se zali na te testove. To skroz trebaju izbaciti iz prodaje, ne znam zasto varaju narod. Ne gubi nadu draga moja, bice sa vjerom u Boga. I ja se 5 godina borim sa negativnim testovima, ali sta cu protiv Bozije volje se ne moze. Sve sto se desava, desava se sa razlogom. Ne gubi nadu :)
Da nije bila biokemijska u pitanju? :( Inace pisu bas da plus rijetko kada ocita ako nije. U svakom slucaju drzim nam fige svima.cak kazu da 30posto zena dozivi spontani da ni ne zna. Menga malo kasni pa dodje nakon par dana i to se dozivi kao kasnjenje. Ako se napravi test malo prije moguce da pokaze plus pa naknadno moze doc m. Mozda bolje kao sto cure kazu ni ne radit testove. Bit ce kako bog da
💙Bartol💙
Da nije bila biokemijska u pitanju? :( Inace pisu bas da plus rijetko kada ocita ako nije. U svakom slucaju drzim nam fige svima.cak kazu da 30posto zena dozivi spontani da ni ne zna. Menga malo kasni pa dodje nakon par dana i to se dozivi kao kasnjenje. Ako se napravi test malo prije moguce da pokaze plus pa naknadno moze doc m. Mozda bolje kao sto cure kazu ni ne radit testove. Bit ce kako bog da
Ali ti clearblue testovi nisu bas ok, procitaj malo po int. Sta zene svasta pisu. Nikako nisu pouzdani.vecina se zali na te testove.
Ali ti clearblue testovi nisu bas ok, procitaj malo po int. Sta zene svasta pisu. Nikako nisu pouzdani.vecina se zali na te testove.
Mala nadam se. Ja ga radila jucer minus ko kuca i cak se pojavio prije nego kontrolna linija
💙Bartol💙
Ma clearblue je bas bas prevara, ovo mi je vec srugi put tako pokazao, i Nestrpljiva ga je radila i isto smo se veselili za nju pa je dobila M.... ja sam rekla uopce necu bacati novac vise, ako ne dodje M a budem imala simptome tek nakon par dana kasnjenja cu ga napraviti a ni slucajno raniti pa ga raditi dan za danom, to mi bas nema smisla, da ga napravis pa pokaze minus a mozd i ima T, ali rano si ga uradio, tako da boljd sacekati, nece nigdje uteci ako je tu 😀
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Dobrodošle nove djevojke, a novim trudnicama ogromne čestitke!!!
Azimed prosli mjesec nije unistio ureaplazmu, pa sam danas dobila doksiciklin..uzasno sam podnijela prvu turu antibiotika, a navodno je ovaj agresivniji i bas se bojim nuspojava 🙁
Tako da cu ovaj mjesec provesti u liječenju i iza Nove godine ponavljati bris…sad sam jos vise ljuta na svog ginekologa koji je rekao da nema smisla ponavljati bris nakon ture antibiotika, a ustvari se pokazalo da je liječenje bilo neuspjesno..
Okozeleno sjecam te se i ja, sretno i optimisticno, nemoj se toliko zivcirati, doci ce i nase vrijeme 🙂
Bok Darliv ja sam imala ureu skoro god dana nakon dve kure summameda i doksiciklina povracalo mi se i opet bestija nije otisla. Bila sam uzadno ljuta jer mi je to zeznulo cijeli imunitet a kad sam doctora pitala da zasto me bzvz sopa s tabletama njegov odg je bio da ocito mi nije dobro prokrvarljeno pa da antibiotik ne djelule. Ja sam nakon toga si radila sama vaginalete od tea tree kreme od cajevca od justa i nakon toga je nije vise bilo. To sam koristila nekih 10ak dana. Nakon doksiciklina je jos uvijek bila prisutna a ako se ne varam njih je 12 jos nisam smjela na sunce i pit mlijeko a bilo je ljeto. Uzas
Ja idem 19.og ponoviti bris, al mislim da je urea jos uvijek tu, pogotovo jer je ljecenje bilo samo sa 3 tablete (prvi dan 2 odjednom drugi dan 1) a svuda sto citam se duze lijece, tako da nisam optimisticna po tom pitanju, ali i dalje ne pazimo pa kako bude
Baby da te utjesim. Dva misljenja meni rekla da urea nije opasna za T. Kaze doktor mozes je se rjesit pa je dobit opet u trudnoci tako da moje misljenje da ne trebate cekati jer bestija stvarno tesko ode.
Hvala ti na inf. Jer ja jos nisam uspjela pricati sa svojim doktorom jer kad sam dobila terapiju nije ga bilo a ovaj drugi nije komunikativan, a na netu sam cuda procitala 😞😞😞
Maybe znam slazem se. Nisam jos nikad cula da je pokazalo t a da nije bila:/
💙Bartol💙
Lijep pozdrav svima, citam vas vec neko vrijeme ali evo ovo je prvi put da pisem.
Ukratko, muz i ja vec otprilike 3 godine radimo na bebi. Ljetos smo napokon krenuli sve ispocetka. Nalazi na pocetku vecinom uredni, tsh povisen ali s primjenom euthyroxa sada je 1,74; spermiogram, osim nepotpune likvefakcije (kako se to rjesava?), isto uredan, ali ureaplasma je tvrdoglava i nikako se ne da. Nakon terapije Azimedom nije prosla, pa sam dobila Doksiciklin i evo bas jucer isla raditi kontrolni bris i sad cekam petak da vidim jel to napookon rjeseno da mogu na provjeru prohodnosti jajovoda. Ako dodje opet pozitivan nalaz za ureaplasmu i sam doktor je rekao da ne zna sta cemo :/
Eto toliko za pocetak : D
ps. Cestitke trudnicama, a svima ostalim da sto prije ugledaju te + :D
Dobro nam dosla i samo hrabro i jako dalje i uz dobar optimizam 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji