Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mateya1993
    06. Prosinac 2017. 20:08

Zaboravila sam napomenuti da sam napravila 2 testa( clearblue i geratherm) prošli tjedan i oba su bili negativni. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

Mala_Žena
    06. Prosinac 2017. 20:41

mateya1993

Hej cure, evo nakon 10 dana kašnjenja upravo napravila običan test i mislim da je to pozitivno :D Šta vi mislite? Malo se bojim iskreno jer osjećam bolove u trbuhu i tu i tamo peckanje kao kad moram dobiti M već dobrih 2 tjedna a ništa od M. Sise me također bole za poluditi. Ponovit ću test još jednom ujutro.

To je pozitivno, crtica druga se vidi.. Moje misljenje a imas upustvo :D puno srece zelim, misli pozitivno kao taj test 😂🤗🤗

Petraaa
    06. Prosinac 2017. 20:43

MaybeBaby 😘

Meni u zadnje vrijeme uvijek lijevi, desni ocito spava 🤣🤣

Tako i moj, ne znam sta ga je probudilo sad 😆😆

Mala_Žena

Ja sam cure moje stalno na wc skoljci, gacice uvijek mokre, haos. Grudi na dodir bolne, ludilo. Sama ne znam sta sa sobom, danas stomak boli kao pred menstr. Sada evo nista jooooj 🤔🤔🤔👶

ami25

Petraaa

Cure kad koja iscekuje ovaj mjesec??? nekako mi se cini da smo sve tu negdje u dan-dva razmak…ja (ne)ocekujem 15.12., O zavrsila prekjucer, prvi put nakon jaaaako dugo vremena(cak mislim vise od godinu dana) mi je ovulirao desni jajnik inace uvijek lijevi, mozda s desnim bude vise srece hahaha 😉

Ja ne ocekujem 13.12. Nadajmo se da nece doc:) zelim puno srece i molimo za +

Bilo bi lijepo da opet zaredamo plusice 🤗🤗🤗🤗

mateya1993

Hej cure, evo nakon 10 dana kašnjenja upravo napravila običan test i mislim da je to pozitivno :D Šta vi mislite? Malo se bojim iskreno jer osjećam bolove u trbuhu i tu i tamo peckanje kao kad moram dobiti M već dobrih 2 tjedna a ništa od M. Sise me također bole za poluditi. Ponovit ću test još jednom ujutro.
    mateya1993
    06. Prosinac 2017. 21:13

Hvala Vam svima od srca drage moje  jooj presretna sam,eto poklona od sv.Nikole heheh   sutra ću zvat ginekologicu da se naručim za pregled. Želim vam svima plusiče što prije,ipak je prosinac 

💖 Nikol -12.08.2018💖

Rose1234
    06. Prosinac 2017. 21:38

Mateya, bas sam sretna zbog tebe 🤗 Zelim i ostalima puno sreće i jos plusica 😘

baarbaraa29
    06. Prosinac 2017. 21:40

mateya1993

Izgleda da si bas bila dobra dok je sv. Nikola donio takav poklon 😆 Nema sumnje, stize beba!
    Sretno dalje i dodji nam na Ljetne bebe!

Kalanhoja dobrodosla i sretno s testom! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

MaybeBaby 😘
    06. Prosinac 2017. 22:32

Matejaaa cestitam ti od srca zelim ti urednu trudnocu ❤️❤️

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

Mala_Žena
    06. Prosinac 2017. 22:33

Petraaa

MaybeBaby 😘

Meni u zadnje vrijeme uvijek lijevi, desni ocito spava 🤣🤣

Tako i moj, ne znam sta ga je probudilo sad 😆😆

Mala_Žena

Ja sam cure moje stalno na wc skoljci, gacice uvijek mokre, haos. Grudi na dodir bolne, ludilo. Sama ne znam sta sa sobom, danas stomak boli kao pred menstr. Sada evo nista jooooj 🤔🤔🤔👶

Mirisi na T!! 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

ami25

Petraaa

Cure kad koja iscekuje ovaj mjesec??? nekako mi se cini da smo sve tu negdje u dan-dva razmak…ja (ne)ocekujem 15.12., O zavrsila prekjucer, prvi put nakon jaaaako dugo vremena(cak mislim vise od godinu dana) mi je ovulirao desni jajnik inace uvijek lijevi, mozda s desnim bude vise srece hahaha 😉

Ja ne ocekujem 13.12. Nadajmo se da nece doc:) zelim puno srece i molimo za +

Bilo bi lijepo da opet zaredamo plusice 🤗🤗🤗🤗

mateya1993

Mateyaaa to je to, nema sumnje, cestitaaaaaam! Ti si nam otvorila novu turu sad bi bio red da nastavimo s plusicima 😘😘

Daj Boze, koliko to cekam mislim da bi pala od srece haha. 

• Babylove
    06. Prosinac 2017. 23:03

ami25

Ja trebam dobit 14.12 ovo ce mi biti najduzih 9 dana. Jako me bole jajnici cak sam danas kupila lh trakice da provjerim da nije mozda o zakasnila al eto nije pokazalo. Mozda je od zime pa mi se nogice nahladile, i dalje imam onaj mlijecni iscjedak. Kolilo god si govorila da ne mislim o tome ne mogu. Kako se vi cure nosite s tim!?

Ja isto tako ne zelim misliti i ponekad mi uspije i zaboravim malo i onda dode netko i pita a sta vi cekate i tako u krug.... 😣😣

MaybeBaby 😘

Ma prava je vjestica😈😈 ja imam isjcedak tako ljigav da stalno imam osjecaj da piskim u gace, a grudi me ubijaju i mislim da su do 7- ce narasle, i inace me bas umaraju i opterecujua a sad pogotovo, ali se zato MM veseli jos vise kad me vidi 🤣🤣
  • Babylove
    06. Prosinac 2017. 23:08

Petraaa

Ja taman na badnjak 24.12 al s obzirom da mi vec 4 mj redovito dode dan ranije dakle 23.12

Smriko Segmedina

Ja sam trudna po beta testu,a na ultrazvuku nigdje bebe. Ne znam oće li biti komplikacija. Biće kako god Bog da. Kažem mužu gdje si ga bacio odmah ga nađi 🤣

mateya1993

Cestitke od ♥️ zelim ti prekrasnu trudnocu 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.