Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    03. Prosinac 2017. 20:22

Grizli

ciao zenske, citala sam vase postove pa da vam se pridruzim mozda ko ima pametan savjet kakav. naravno zelim dijete i trudimo se, al eto 4 spontana u 2 godine, u prvim tjednima. nikad dosla dalje od 7tt. svaki put lagani simptomi, pojavi se +, beta raste i onda sve stane. i nikako naprid. sreca niti jednom nisam imala kiretazu. od nalaza trombofilija, sad me tek salju dalje. u pravilu nemam problem ostat trudna nego odrzat trudnocu. ima jo koja to iskustvo? hvala

Jesi napravila kompletnu obradu? Jesi se pikala heparinom?  Da li ste napravili kariograme?

ami25
    03. Prosinac 2017. 21:50

Bok cure evo da vam se i ja pridruzim. Muz i ja planiramo bebu i sinoc mi se pojavio neki obilni mlijecni iscjedak. Inace imam ciklus otp 28dana.imali smo odnos u ned uto i cet, po nekim simptomima o je trebala bit sri. E sinoc sam primjetila taj iscjedak dosta obilan. Ne zelim zamisljati nesto samo me zanima dal se koja susrela sa slicnim i jos nesto jucer i danas sam toliko jako razdrazljiva inace nije tako nikad cak ni u pmsu. U jednom trenu mi se place pocnem se svadat s mm oko sitnice cak da na sekund zastanem i ne vjerujem da sam to ja. Da li sve to umisljam mozda od silne zelje?

💙Bartol💙

Mala_Žena
    03. Prosinac 2017. 22:16

ami25

Bok cure evo da vam se i ja pridruzim. Muz i ja planiramo bebu i sinoc mi se pojavio neki obilni mlijecni iscjedak. Inace imam ciklus otp 28dana.imali smo odnos u ned uto i cet, po nekim simptomima o je trebala bit sri. E sinoc sam primjetila taj iscjedak dosta obilan. Ne zelim zamisljati nesto samo me zanima dal se koja susrela sa slicnim i jos nesto jucer i danas sam toliko jako razdrazljiva inace nije tako nikad cak ni u pmsu. U jednom trenu mi se place pocnem se svadat s mm oko sitnice cak da na sekund zastanem i ne vjerujem da sam to ja. Da li sve to umisljam mozda od silne zelje?

Tako je i kod mene, plodni dani bili, odnosi nezasticenih, zelja za bebom velika :) i tsj isjedak, skroz bjel i gust. I ja ne znam zbog cega, no vidjecemo. Puno srece. 

Gricko3
    03. Prosinac 2017. 22:36

Cure ja sutra kupujem test i radim ga prekosutra ujutro. Drzite fige!! 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

ami25
    03. Prosinac 2017. 22:43

Mala_Žena

ami25

Tako je i kod mene, plodni dani bili, odnosi nezasticenih, zelja za bebom velika :) i tsj isjedak, skroz bjel i gust. I ja ne znam zbog cega, no vidjecemo. Puno srece.

Uff znaci nisam jedina onda se pratimo. Nadajmo se najboljem :* 

💙Bartol💙

Grizli
    04. Prosinac 2017. 06:58

mono1111

Grizli

ciao zenske, citala sam vase postove pa da vam se pridruzim mozda ko ima pametan savjet kakav. naravno zelim dijete i trudimo se, al eto 4 spontana u 2 godine, u prvim tjednima. nikad dosla dalje od 7tt. svaki put lagani simptomi, pojavi se +, beta raste i onda sve stane. i nikako naprid. sreca niti jednom nisam imala kiretazu. od nalaza trombofilija, sad me tek salju dalje. u pravilu nemam problem ostat trudna nego odrzat trudnocu. ima jo koja to iskustvo? hvala

Jesi napravila kompletnu obradu? Jesi se pikala heparinom? Da li ste napravili kariograme?

komplet samo za trombofiliju, jer su racunali da je to jedini problem zbog obiteljske anamneze i mojih vena. zapravo su tek 3. put ponumnjali da nesto ne valja i poslalai na tu pretragu, jer kao 1. put nisam znala da sam trudna, a bila sma pala pa eto. drugi put kao a normalno je jednom prirodno. e sad treci je bilo vec cudno. i prosli tjedan se dogodi 4.put. inace za trombo. su mi samo rekli je mali poremecaj i andol 100, koji ja pijem vec 2 godine. kariogram??? da nije zalosno bilo bi smjesno, niko nikakvu drugu pretragu nije spominjao, pa se nadam da ce sad reagirat

Rose1234
    04. Prosinac 2017. 08:44

Gricko3

Cure ja sutra kupujem test i radim ga prekosutra ujutro. Drzite fige!!

Nadam se da ces vidjeti veeeliki + 🤗  Sretno!!  😘😘

mono1111
    04. Prosinac 2017. 09:30

Grizli

mono1111

Grizli

Jesi napravila kompletnu obradu? Jesi se pikala heparinom? Da li ste napravili kariograme?

komplet samo za trombofiliju, jer su racunali da je to jedini problem zbog obiteljske anamneze i mojih vena. zapravo su tek 3. put ponumnjali da nesto ne valja i poslalai na tu pretragu, jer kao 1. put nisam znala da sam trudna, a bila sma pala pa eto. drugi put kao a normalno je jednom prirodno. e sad treci je bilo vec cudno. i prosli tjedan se dogodi 4.put. inace za trombo. su mi samo rekli je mali poremecaj i andol 100, koji ja pijem vec 2 godine. kariogram??? da nije zalosno bilo bi smjesno, niko nikakvu drugu pretragu nije spominjao, pa se nadam da ce sad reagirat

Sama se moras pobrinuti za uputnice i sve pretrage nazalost.
    Trebas napraviti : kariogram ( oboje ), hormone stitnjace, spolne hormone, briseve, antifosfolipidna antitijela ( ne znam da li si to obavila ), protein S i C, muz bakterioloski ejakulat.
    Nisi napisala sto imas od trombofilije?

Jane_Doe
    04. Prosinac 2017. 10:57

gricko sretnoo, drzim fige za plus 
    ja sam si malo napuhnuta, osjecam onaj balon dole i lijeva sisica me boli.. ne hvatam se za nista od simptoma jer je realno jos rano. al me muci ta bol u sisi, inace me nisu nikad bolile osim kad sam bila T prvi put. sad pred zadnju mengu me bolila ta ista i sad me opet pocela bolit, tj. boli me cijelo vrijeme ali se bol smanjila za vrijeme M... na dodir ne osjetim nista neobicno da bi se brinula previse. ne znam, moguce da mi se sve poremetilo i vjerojatno stize M 

Grizli
    04. Prosinac 2017. 12:57

Trebas napraviti : kariogram ( oboje ), hormone stitnjace, spolne hormone, briseve, antifosfolipidna antitijela ( ne znam da li si to obavila ), protein S i C, muz bakterioloski ejakulat.
    Nisi napisala sto imas od trombofilije?

Dakle krasno!doslo mi heterozigot pai-1,a to su mi rekli na hematologiji da kad je za taj poremecaj hetero je dostq andol, a kod homozigota da treba heparin.vadili mi protein c i s, sve neke koagulate, za lupus i jos neke skracenice ni ne znam sta je sta,al sve u granicama pa se ne zamaram.briseve radili nakon 2.spontanog, al to je bilo prije 9 mj tako da sad ce morat vjerojatbo opet.taj bris je bio ok.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.