Pa da, cim nesto odmah google i onda se mislis jel to, ili je nesto dr. U pitanju bla bla haha.Bas,mene grudi bole uzas jedan, menstr tek za 10 dana bi trebala doci, pa vidjecemo ne znam. Drzim nam svima fige da bude bas to sto zelimo, tj da bude trudnoca u pitanju.
Da moja bi trebala biti 17- og isto tako nesto znaci
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Ja trebam dobit 14.12 ovo ce mi biti najduzih 9 dana. Jako me bole jajnici cak sam danas kupila lh trakice da provjerim da nije mozda o zakasnila al eto nije pokazalo. Mozda je od zime pa mi se nogice nahladile, i dalje imam onaj mlijecni iscjedak. Kolilo god si govorila da ne mislim o tome ne mogu. Kako se vi cure nosite s tim!?
💙Bartol💙
Grizli,
Ta mutacija PAI 1 je u pravilu slaba, ali s obzirom na 4 spontana, bar preventivno smatram da bi trebala dobiti malo jacu terapiju, a ne andol samo.
Maybebaby,
Prolaktin izvadi radi iscjedka iz dojke.
Valjda nam nece vjestica doci ccc hehehe nadajmo se da nece
Posto nista drugo nisu mi od pretraga radili prvo oce izbaciti sumnju da je nesto drugo uzrok pa tek onda pojacat terapiju ako ostali nalazi budu ok.e sad koliko to sve skupa ce trajat pitanje je.nakon svakog je bila pauza 3 mj, sad ginic spominje i 6 mj.,a ja luda vec od svega.
Grizli i cure sa vise spontanih i sl.
Ja sam osobno napravila ovako, osigurala sam od koga cu dobiti heparin, i isla sam ( jos tada ) ciljano na T u kojoj cu dobiti heparin od samog pocetka, znaci od poz.bete...mnogi dokt.me ni nisu slali vaditi ista...ali radi svog mira sam se sama pobrinula da dobijem sve za sto smatram da trebam dobiti.
Netko ce ici samo kod jednog dokt.i poslusati ce ga, ne kazem da je to krivo...ne, nije ! Ali znajte da su misljenja jako podijeljena !
Ugl.napravite kako smatrate i mislite da je najbolje za vas.
A sto se tice cekanja, stara skola je ta da se ceka 6 mjeseci...planirati T se moze vec nakon prve M. Nije potrebno cekati ni 3 ciklusa a kamoli 6.
Valjda nam nece vjestica doci ccc hehehe nadajmo se da nece
Meni je M trebala doci u ponedjeljak ali nekada zna kasniti tako da test jos necu raditi... I ja se nadam da nam nece stici:)
Ma prava je vjestica😈😈 ja imam isjcedak tako ljigav da stalno imam osjecaj da piskim u gace, a grudi me ubijaju i mislim da su do 7- ce narasle, i inace me bas umaraju i opterecujua a sad pogotovo, ali se zato MM veseli jos vise kad me vidi 🤣🤣
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Meni je suludo cekat 6 mj za slijedecu trudnocu, jer to su sve bile male trudnoce i ciklusi su mi se odmah vracali u normalu.Do sad sam svakj put slusala i cekala ta 3 preporucena mjeseca. Zapravo vise zbog svohih emocija i straha nego zbog drugog, al nekako mi to 6 zvuci previse.sad planoram prvo obaviti jos sve one neke pretrage sta si napisala pa cemo vidit sto dalje,al mislim da cu stvarno inzistirat ako nije neki drugi problem na tom heparinu.
Rose1234 svaka cast kad mozes toliko izdrzat a da ne radis test.
Maybebaby 🤞 onda za +
Sortiraj odgovore
Najstariji