Nestrpljiva nije da se nesto bas kuzim u te trakice ali nekako mi se cini da to jos nije to..meni tako izgleda trakica dan prije nego sto ce biti skroz pozitivna, tj kad je pozitivna testna crtica mi bude puna i ful tamnija i deblja od kontrolne i tako dva dana..koristim iste te trakice kao tvoje, probaj sutra piskit ponovo, ja najcesce piskim oko 14h 😁
Cure u ned mi je bila O, a od sinoc kad sam stisnula dojku sam primijetila neki iscjedak, kao mlijecni, i bas se prepala, jer sam malo googlala kad ono sve rak i gluposti 😕 inace i grudi me bole opet nenormalno, odkad smo poceli radit na bebi osjecam tako jako ovulaciju u jajnicima koju nikad prije u zivotu nisam osjecala, nikad uopce je nisam niti primijetila, a grudi jos kako bole to je strasno, ne znam ima li to ikakve veze s tim sto radimo na tome hehhe 🤣🤣
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Nestrpljiva nije da se nesto bas kuzim u te trakice alinekako mi se cini da to jos nije to..meni tako izgleda trakica dan prije nego sto ce biti skroz pozitivna, tj kad je pozitivna testna crtica mi bude puna i ful tamnija i deblja od kontrolne i tako dva dana..koristim iste te trakice kao tvoje, probaj sutra piskit ponovo, ja najcesce piskim oko 14h 😁
Je radila sam navecr opet i bila je bas jako tamna, a i osjetila sam po iscjetku i boli i napetosti u trbuhu da ne ovulacija vjer danas. Ali eto ipak smo odlicili da cemo jos malo pricekat bez bebe. Otvorila mi se neka prilkka za dobar posao za stalno. Pa smo na ceki. Od silne želje , ponovo na čeku 😛 to tako mota bit valjda. Ostale curke dobrodosle i zelim Vam sta prije + 😍
Cure u ned mi je bila O, a od sinoc kad sam stisnula dojku sam primijetila neki iscjedak, kao mlijecni, i bas se prepala, jer sam malo googlala kad ono sve rak i gluposti 😕 inace i grudi me bole opet nenormalno, odkad smo poceli radit na bebi osjecam tako jako ovulaciju u jajnicima koju nikad prije u zivotu nisam osjecala, nikad uopce je nisam niti primijetila, a grudi jos kako bole to je strasno, ne znam ima li to ikakve veze s tim sto radimo na tome hehhe 🤣🤣
Haha draga, ista si ja. I meni cim neka promjena, odmah google, pa procitam i pozitivno i negativno, pa se sikiram. Ne brini, nije nista strasno ja se nadam, cuj rak gluho bilo, ne daj Boze. I mene grudi nenormalno bole, leci ne mogu kako treba, na dodir je za izluditi. Bjeli mlijecni iscjedak evo vec par dana, nakon pl. Dana i nezasticenih odnosa. Nadajmo se najboljem. SRETNO
Pozdrav, pridruzujem vam se na ovoj temi nakon spontanog prije dva tjedna :( Naoruzala sam se trakicama za O i idemo u nove pobjede... Nadam se da ce s vama tu bit lakse to iscekivanje....
Haha draga, ista si ja. I meni cim neka promjena, odmah google, pa procitam i pozitivno i negativno, pa se sikiram. Ne brini, nije nista strasno ja se nadam, cuj rak gluho bilo, ne daj Boze. I mene grudi nenormalno bole, leci ne mogu kako treba, na dodir je za izluditi. Bjeli mlijecni iscjedak evo vec par dana, nakon pl. Dana i nezasticenih odnosa. Nadajmo se najboljem. SRETNO
Uh utjesila si me barem malo, bas me to brinulo, kako ne mogu otici do Dr jer sam se udala u drugi grad i nikako pogoditi smjenu ja i dr, odnosno uvijek smo ista smjena pa se jos nismo ni vidjeti uspile...
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Pozdrav, pridruzujem vam se na ovoj temi nakon spontanog prije dva tjedna :( Naoruzala sam se trakicama za O i idemo u nove pobjede… Nadam se da ce s vama tu bit lakse to iscekivanje….
Simpaticna dobro dosla😊I samo hrabro u nove pobjede ❤️
I ja isto odma idem citat na google, i isto tako odkada radimo na bebi jajnike osjecam nenormalno konstantno a za grudi necu ni pricat 😂
Pozdrav, pridruzujem vam se na ovoj temi nakon spontanog prije dva tjedna :( Naoruzala sam se trakicama za O i idemo u nove pobjede… Nadam se da ce s vama tu bit lakse to iscekivanje….
Dobro dosla 😊😊 puno srece i strpljenja ti zelim 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji