Iiiii da plusicima čestitam od srca! Zelim vam školsku trudnocu! 😘😘😘😘😘
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Mateya cestitaaaaaam i zelim ti svu srecu
Ja trebam dobiti za 4,5 dana i nemam nikakavih simptoma T tako da cekam M.. Boli me mengasto vec par dana i samo cekam kad ce stici..
Ovih dana sam bas brijala da sta ako nam je uspjelo a ja sam opet bez simptoma, ful sam panicarila i to toliko da sam isla jucer ujutro piskit onaj test sto sam dobila s lh trakicama i naravno ni sjena se nije vidjela.. Ajme poludit cu dok ne ugledam taj plus...
Ja trebam dobiti za 4,5 dana i nemam nikakavih simptoma T tako da cekam M.. Boli me mengasto vec par dana i samo cekam kad ce stici..
Ovih dana sam bas brijala da sta ako nam je uspjelo a ja sam opet bez simptoma, ful sam panicarila i to toliko da sam isla jucer ujutro piskit onaj test sto sam dobila s lh trakicama i naravno ni sjena se nije vidjela.. Ajme poludit cu dok ne ugledam taj plus…
I ja imam kao pms, al dosta dana prije menstr ne trebam jos dobiti, inace me stomak boli i odmah dobijem, a sad me boli vec par dana uzasno se osjecam, uvijek trk na wc, grudi bolne obe, sa strane najgore. Ne znam sama sta je i kako. Ubi me ovo cekanje
Ovih dana sam bas brijala da sta ako nam je uspjelo a ja sam opet bez simptoma, ful sam panicarila i to toliko da sam isla jucer ujutro piskit onaj test sto sam dobila s lh trakicama i naravno ni sjena se nije vidjela.. Ajme poludit cu dok ne ugledam taj plus…
I ja imam kao pms, al dosta dana prije menstr ne trebam jos dobiti, inace me stomak boli i odmah dobijem, a sad me boli vec par dana uzasno se osjecam, uvijek trk na wc, grudi bolne obe, sa strane najgore. Ne znam sama sta je i kako. Ubi me ovo cekanje
Ti tvoji simptomi mirisu na poklonic 😊
Kad planiras piskit test?
Ti tvoji simptomi mirisu na poklonic 😊
Kad planiras piskit test?
Pa ne znam, jos 8 dana do menstr. A prije neki dan pocrlo me boljeti lagano, inace tako mi nije ne znam sta je. I uvijek me boli samo jedna dojka kad trebam dobiti. Radila bih ja njega sada, a tacno me vise strah tog razocarenja.
Hahaha a zapravo znaš da pravo ludilo počinje tek kad ugledaš +
Sretno!
Evo cure sjedim u autu i plačem jer ginekolog nije imao vremena mi objasniti sta se dešava! Poslije pregleda mi je rekao da imam polip a sestra mi kaže idi se ti presvuci da ostale cure ne čekaju... ja izašla van presvukla se cekam da mi da neke tablete nemam pojma ona mi daje uputnicu za dnevnu bolnicu ja reko sta je to kao nije ti ginekolog objasnio reko ne..... evo sad čitam sta su to polipi i plačem ko kišna godina....
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
draga mala_mu....isplaci se i hrabro dalje...vjerojatno ce ti ukloniti polip i poslat samo na provjeru da vide dal je ok...
ali ja vjerujem da je ok, samo ga treba ukloniti...
sama rijec polip - ne znaci nuzno da je nesto loše
Mala zena bolje cekaj tih 8 dana, nemoj bit kao ja
Ikyri vidis mene budalu, panicarim jer nemam simptome a jos mi nije ni zakasnila. A sad zamisli koja ce panika bit kad jednom test bude pozitivan, kosu cu si pocupat do pregleda..
Jesu ti se smirile kontrakcije?
Mala zena bolje cekaj tih 8 dana, nemoj bit kao jaIkyri vidis mene budalu, panicarim jer nemam simptome a jos mi nije ni zakasnila. A sad zamisli koja ce panika bit kad jednom test bude pozitivan, kosu cu si pocupat do pregleda..
Jesu ti se smirile kontrakcije?
Nervira me to sto ne znam jel me drma pms, ili je trudnoca u pitanju. A kad bi ugledala + ja mislim da bi me poslije testa trebali buditi haha.
Sortiraj odgovore
Najstariji