Hehehe toliko kom pa se svi pogubili, Mateya je ugledala plusic a ja i Mala zena smo napete 😂😂😂
MM pita jucer kad trebam dobiti, kao jaooo ko ce jos toliko cekati 🤣 meni je to bas nekako glupo, kad nas toliko priprema za zacece, pazimona svaku stvar, svaki dan se iskoristi a svima nam ide malo teze, a ove sto nikako ne zele one samo legnu i odma se primi, bas nije fer
Slazem se u potpunosti, ovi sto ne zele i tko nema mogucnost odgajati djecu, samo se pogledaju i op 1.2.5.7.... i samo redaju, a mi koji silno zelimo bar jedno nikako 😔 evo vec god dana i nista 😓😓 ali bar ovdje dodem i vidim sretne vijesti, drzim palceve da sve sto iscekujete bude onako kako zelite 😻😻😻
Hehehe toliko kom pa se svi pogubili, Mateya je ugledala plusic a ja i Mala zena smo napete 😂😂😂
MM pita jucer kad trebam dobiti, kao jaooo ko ce jos toliko cekati 🤣 meni je to bas nekako glupo, kad nas toliko priprema za zacece, pazimona svaku stvar, svaki dan se iskoristi a svima nam ide malo teze, a ove sto nikako ne zele one samo legnu i odma se primi, bas nije fer
Slazem se u potpunosti, ovi sto ne zele i tko nema mogucnost odgajati djecu, samo se pogledaju i op 1.2.5.7…. i samo redaju, a mi koji silno zelimo bar jedno nikako 😔 evo vec god dana i nista 😓😓 ali bar ovdje dodem i vidim sretne vijesti, drzim palceve da sve sto iscekujete bude onako kako zelite 😻😻😻
Draga Babylove, evo, nama je uspjelo tek nakon 2 i pol godine s tim da smo odlucili da cemo sve prepustiti prirodi i necemo ici doktorima. Nakon dvije i pol godine se pojavio plusic! A samo 3 mjeseca nakon rodjenja naseg sina, evo i drugog na putu!!! Samo ne gubite nadu!!!

url=https://lilypie.com]
uu puno stranica za citat...zaboravih pola sta sam procitala
nove cure dobrodosle i da sto prije ugledate svoj plus
Mateya - cestitam i zelim ti mirnu trudnocu
babylove - zapamtila da ju ne ocekujes pred badnjak - od srca ti zelim plus +
svi ostale cure koje ne ocekuju šaljem pozitivne vibre ~~~~~~
ja ovaj mjesec nista ne brojim
- vec par dana luda prehlada, hodam sa maramicom u nosu da ne balavim nemam volje disat, a kamoli da pokrivamo dane...a posla ko u prici - uvijek 12, 1mj udarni, svima sve hitno...sve u svemu fun fun .....
ali veselim se svakom plusu iako nije moj - sretno svima!!!
Haha kamo srece da je plusis nas, ha :D bas hej ja eto imam kolegicu, nije bila udata imala decka, i zatrudnila, pa je ja pitam kako nikakve patnje haha, nista kaze ja sam nakon odnosa odmah ustala i otisla se tusirati, to nije bilo planirano.. E reko jbg, da je i meni tako.Ja lezim po pola sata i vise, svaka me kost zaboli haha. Al cim ustanem odmah, sve iz mene izadje, a tako kad lezim dugo, i ustanem, istusiram se i sve, i nista ne izadje do ujutro do drugog dana To je sad ovaj put tako bilo
Ajme nema te par dana a ima svega! I plusica i novih trudilica... evo ja cekam da me ginic prozove pa da vidimo sta se kod mene dešava.... samo da podsjetim jer nemozes sve zapamtiti... menga mi kasnila 9 dana 2-3 testa negativna, sestra kaže da je mal trudnoca da možda i nije moguće se vidjeti jos ista, nakon par dana ja dobijem, znaci nakon 9 dana kašnjenja. Bila kod doktorice opće prakse otvorila mi je bolovanje jer zbog grčeva nisam mogla ustati a ne sjediti cijeli dan, i ona mi bacila bubu u uho da bi mogla biti biokomeijska trudnoca sto naravno nikad do sada nisam vidila... javim vam se kasnije ako saznam nesto....,

🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Iiiii da plusicima čestitam od srca! Zelim vam školsku trudnocu! 😘😘😘😘😘

🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Mateya cestitaaaaaam i zelim ti svu srecu
Ja trebam dobiti za 4,5 dana i nemam nikakavih simptoma T tako da cekam M.. Boli me mengasto vec par dana i samo cekam kad ce stici..
Ovih dana sam bas brijala da sta ako nam je uspjelo a ja sam opet bez simptoma, ful sam panicarila i to toliko da sam isla jucer ujutro piskit onaj test sto sam dobila s lh trakicama i naravno ni sjena se nije vidjela.. Ajme poludit cu dok ne ugledam taj plus...

Ja trebam dobiti za 4,5 dana i nemam nikakavih simptoma T tako da cekam M.. Boli me mengasto vec par dana i samo cekam kad ce stici..
Ovih dana sam bas brijala da sta ako nam je uspjelo a ja sam opet bez simptoma, ful sam panicarila i to toliko da sam isla jucer ujutro piskit onaj test sto sam dobila s lh trakicama i naravno ni sjena se nije vidjela.. Ajme poludit cu dok ne ugledam taj plus…
I ja imam kao pms, al dosta dana prije menstr ne trebam jos dobiti, inace me stomak boli i odmah dobijem, a sad me boli vec par dana uzasno se osjecam, uvijek trk na wc, grudi bolne obe, sa strane najgore. Ne znam sama sta je i kako. Ubi me ovo cekanje
Ovih dana sam bas brijala da sta ako nam je uspjelo a ja sam opet bez simptoma, ful sam panicarila i to toliko da sam isla jucer ujutro piskit onaj test sto sam dobila s lh trakicama i naravno ni sjena se nije vidjela.. Ajme poludit cu dok ne ugledam taj plus…
I ja imam kao pms, al dosta dana prije menstr ne trebam jos dobiti, inace me stomak boli i odmah dobijem, a sad me boli vec par dana uzasno se osjecam, uvijek trk na wc, grudi bolne obe, sa strane najgore. Ne znam sama sta je i kako. Ubi me ovo cekanje
Ti tvoji simptomi mirisu na poklonic 😊
Kad planiras piskit test?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji