Mala Mu drzi se samo hrabro.polip ne mora biti nista lose, bitno da se ukloni da ne stvara probleme u trudnoci.samo hrabro, rijesi si to pa da mozes dalje planirati.
Ja sam danas isto s pregleda.ginic izjavi e sad me vec pomalo ljute ti vasi spontani i da mi valjda 10 uputnica i nekakvih pretraga da obavim vise ne znam ni sto ni kad ni di sve moram vaditi, dat, pljunut,piskit. Al kako kaze za moj mir bolje da sve odradim nego ovako taplakt u mraku.
Ženske drzim vam fige da vam M ne dodje iz lijepih razloga.
MalaMu,
Polip mozes ukloniti i privatno, bez ikakve anestezije, ambulantno. Kosta ti cca 2500 kn,.ovisi gdje ides, ali eto da znas !
Ako imas mogucnosti, svakako je puno jednostavnije tako otici na histeroskopiju i ukloniti isti.
ajme stvarno punoo stranica hahha
evo da prijavim, meni danas došao nalaz od onih silnih pretraga za trombofiliju i sve savršeno ooosim što mi je potvrđen PAI-1 4G/4G homozigot...eto pojma nemam šta sad... dali to ima ikakvog utjecaja na začeće, pretpostavljam da na trudnoću ima, da li je potrebna kakva terapija prije začeća, pojma nemam ništa pa ako netko zna nešto bila bih mu zahvalna, tek kad se malo ponadam opet mi iskoči nešto da ubije taj tračak nade...stvarno za prolupat
A ja ne razumijem, metalni okus u ustima.. Kakav je to osjecaj, kao da imas puna usta sarafa ili kako 😂🤣
Bokić svima... :)
jel me se netko sjeća? prošlo je već neko vrijeme otkako me nema tu, pa sam se i ja malo pogubila. Ima brdo stranica i jako puno novih trudilica i trudnica, koliko vidim...
Evo mi smo, nakon 6 mjeseci pokušavanja bez rezultata, bili odlučili napraviti malu pauzu od svega... nakupilo se obaveza i nekih neplaniranih situacija, a i moja je psiha već bila u klincu lagano...
prošlo je 6 mjeseci već i nakon dosta premišljanja hoćemo ili ne probati još jednom, ja sam odlučila da želim...
tako da od sljedećeg ciklusa (imam za dobiti za cca 10 dana) krećemo u igru opet...
veselim se druženju sa vama, makar, nadam se da će i meni i vama čekanje bit kratkog vijeka! ;)
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Mala zena bolje cekaj tih 8 dana, nemoj bit kao jaIkyri vidis mene budalu, panicarim jer nemam simptome a jos mi nije ni zakasnila. A sad zamisli koja ce panika bit kad jednom test bude pozitivan, kosu cu si pocupat do pregleda..
Jesu ti se smirile kontrakcije?
Bolje su kontrakcije ...sad pak imam visok kalcij koji navodno može bit ogroman problem... i tako...Uvijek nešto
Hehehe toliko kom pa se svi pogubili, Mateya je ugledala plusic a ja i Mala zena smo napete 😂😂😂
MM pita jucer kad trebam dobiti, kao jaooo ko ce jos toliko cekati 🤣 meni je to bas nekako glupo, kad nas toliko priprema za zacece, pazimona svaku stvar, svaki dan se iskoristi a svima nam ide malo teze, a ove sto nikako ne zele one samo legnu i odma se primi, bas nije fer
Slazem se u potpunosti, ovi sto ne zele i tko nema mogucnost odgajati djecu, samo se pogledaju i op 1.2.5.7…. i samo redaju, a mi koji silno zelimo bar jedno nikako 😔 evo vec god dana i nista 😓😓 ali bar ovdje dodem i vidim sretne vijesti, drzim palceve da sve sto iscekujete bude onako kako zelite 😻😻😻
Draga Babylove, evo, nama je uspjelo tek nakon 2 i pol godine s tim da smo odlucili da cemo sve prepustiti prirodi i necemo ici doktorima. Nakon dvije i pol godine se pojavio plusic! A samo 3 mjeseca nakon rodjenja naseg sina, evo i drugog na putu!!! Samo ne gubite nadu!!!
Ma joj, ja sam inace veliki optimist i ne gubim nadu iako me nekad zna oprat gadna depra, prosli mj sam plakala ko kisna godina kad god me netkk nesto pitao al sad opet samo pozitiva 😁😁
Blossom hvala ti puno 😊
Hvala još jednom svima
U utorak idem na pregled pa ću sve znati i naravno javim detalje,baš sam nestrpljiva.
Vi koje ste u iščekivanju držim fige da bude plus
Zanima me kad ste rekle na poslu za trudnoću? Ja radim težak fizički posao,u pogonu smrdi po kloru,hladno je i propuh je. Nisam još ništa rekla, a moram još 3 dana odraditi do pregleda?
💖 Nikol -12.08.2018💖
Mateya cestitaaaaaam i zelim ti svu srecu
Ja trebam dobiti za 4,5 dana i nemam nikakavih simptoma T tako da cekam M.. Boli me mengasto vec par dana i samo cekam kad ce stici..
Ovih dana sam bas brijala da sta ako nam je uspjelo a ja sam opet bez simptoma, ful sam panicarila i to toliko da sam isla jucer ujutro piskit onaj test sto sam dobila s lh trakicama i naravno ni sjena se nije vidjela.. Ajme poludit cu dok ne ugledam taj plus…
I ja imam kao pms, al dosta dana prije menstr ne trebam jos dobiti, inace me stomak boli i odmah dobijem, a sad me boli vec par dana uzasno se osjecam, uvijek trk na wc, grudi bolne obe, sa strane najgore. Ne znam sama sta je i kako. Ubi me ovo cekanje
Ti tvoji simptomi mirisu na poklonic 😊
Kad planiras piskit test?
Pa ne znam, jos 8 dana do menstr. A prije neki dan pocrlo me boljeti lagano, inace tako mi nije ne znam sta je. I uvijek me boli samo jedna dojka kad trebam dobiti. Radila bih ja njega sada, a tacno me vise strah tog razocarenja.
Curke iz svog iskustva kazem nemojte kupovati testove ranije, ja sam ih vec iskoristila nekoliko jer uvijek neki novi simpton imam i pomislim to je to, i prije M napravim test i naravno nista, i onda zabrijem ma sigurno je prerano mozda je ipak T al naravno vjestica je u sat nekad tocna, i sada sam odlucila ne kupovati jer se samo jos vise zbediram
Cure, danas me poceo boliti trbuh onako kao menstrualni bolovi (ne znam tocno kad mi treba mjesecnica doci jer imam nepravilne cikluse, ovih dana je trebala)... bila sam uvjerena da cu dobiti ali cijelog dana je samo 1 smeđa mrljica sto mi je cudno... Mislite da bi mogla biti implantacija?
Sortiraj odgovore
Najstariji