Cure, danas me poceo boliti trbuh onako kao menstrualni bolovi (ne znam tocno kad mi treba mjesecnica doci jer imam nepravilne cikluse, ovih dana je trebala)… bila sam uvjerena da cu dobiti ali cijelog dana je samo 1 smeđa mrljica sto mi je cudno… Mislite da bi mogla biti implantacija?
Mene drma nesto kao pms, menstruacija tek za 8 dana, ciklusi redovni 28 dana.bolne grudi, ponekad bol u stomaku, pojma nemam sta se desava.a ja mislim to implantacijsko krvarenje nema svaka zena, sta ja znam. I ja cekam, da vidim hoce li menstr doci ako ne, onda se zna.
Nikad ovako sporo dani prolazili :) a vidim nas puno koji ocekujemo plus. Mene stalno jajnici bole i imam taj bijeli iscjedak. Zanimljivo kako se prije takvi simptomi nikad nisu tolikooo osluskivali kao sad dok radimo na bebi.
💙Bartol💙
Nikad ovako sporo dani prolazili :) a vidim nas puno koji ocekujemo plus. Mene stalno jajnici bole i imam taj bijeli iscjedak. Zanimljivo kako se prije takvi simptomi nikad nisu tolikooo osluskivali kao sad dok radimo na bebi.
Slazem se, sve vidim i sve osjetim sad 😂😂
Mala zena bolje cekaj tih 8 dana, nemoj bit kao jaIkyri vidis mene budalu, panicarim jer nemam simptome a jos mi nije ni zakasnila. A sad zamisli koja ce panika bit kad jednom test bude pozitivan, kosu cu si pocupat do pregleda..
Jesu ti se smirile kontrakcije?
Bolje su kontrakcije …sad pak imam visok kalcij koji navodno može bit ogroman problem… i tako…Uvijek nešto
zasto nije dobro? ne nadjem nikakav clanak..
I ja se s time mogu složiti 😂 Nazalost,meni je M dosla nakon sta je kasnila 3 dana😔Znaci u akciju opet
I ja se s time mogu složiti 😂 Nazalost,meni je M dosla nakon sta je kasnila 3 dana😔Znaci u akciju opet
:( Rose samo vedro napred bit ce mozda slj mjesec. Citala sam da pozitiva puno utjece na sve iako ja svaki mj krenem sa stavom da nece bit jer ce mi kao tako biti lakse.al onda se potajno nadam pa mi je jos gore.
💙Bartol💙
Cure, danas me poceo boliti trbuh onako kao menstrualni bolovi (ne znam tocno kad mi treba mjesecnica doci jer imam nepravilne cikluse, ovih dana je trebala)… bila sam uvjerena da cu dobiti ali cijelog dana je samo 1 smeđa mrljica sto mi je cudno… Mislite da bi mogla biti implantacija?
Mene drma nesto kao pms, menstruacija tek za 8 dana, ciklusi redovni 28 dana.bolne grudi, ponekad bol u stomaku, pojma nemam sta se desava.a ja mislim to implantacijsko krvarenje nema svaka zena, sta ja znam. I ja cekam, da vidim hoce li menstr doci ako ne, onda se zna.
I meni je sve nešto čudno. Iako, vjerojatno će kod mene na kraju sve biti samo psiha... Čekanje je najgore...
I slažem se da ne treba prerano raditi testove, samo bespotrebno razočaranje.
Petraa,
Andol obavezno vec od sad, znaci andol pro od 100 svaki dan iza rucka, a sto se tice heparina nisam sigurna da ce ti uvesti u T s obzirom da nemas neuspjelih T iza sebe.
Oko zeleno,
Ja te se sjecam ! Sretnooo !
Petraa,
Andol obavezno vec od sad, znaci andol pro od 100 svaki dan iza rucka, a sto se tice heparina nisam sigurna da ce ti uvesti u T s obzirom da nemas neuspjelih T iza sebe.
Oko zeleno,
Ja te se sjecam ! Sretnooo !
To sam i ja pomislila pa sam ga odma danas i kupila i krenula piti..bila kod gin, ona je zapela za MPO i smatra da bi trebali krenut u postupak, samo moram tsh spustit ispod 2, sad je 3,5...ne znam ni sama više, pričekat ćemo još savjet androloga pa cemo odlučit.. 😔
Petraaa jesi vadila i druge hormone sitnjace ili samo tsh? Ja moram vaditi tsh, a razmisljam da trazim i ostalo vezano za stitnjacu pa ne znam dal oni drugi utjecu sto oli ne.
Sortiraj odgovore
Najstariji