Pozdrav svima! :)
Dragi i ja pokušavamo sada prvi mjesec. Imam nepravilne cikluse pa ne znam točno kada bi mi mjesečnica trebala doći, obično bude oko 35 dana a to ispada 8.12…. Jučer sam radila test i bio je negativan tako da i dalje
Dobro dosla, mozda je jos rano, sretno 😊
Ja sam cure moje stalno na wc skoljci, gacice uvijek mokre, haos. Grudi na dodir bolne, ludilo. Sama ne znam sta sa sobom, danas stomak boli kao pred menstr. Sada evo nista jooooj 🤔🤔🤔👶
Mozda bude bozicni plusic 😊😊😊
Pozdrav svima! :)
Dragi i ja pokušavamo sada prvi mjesec. Imam nepravilne cikluse pa ne znam točno kada bi mi mjesečnica trebala doći, obično bude oko 35 dana a to ispada 8.12…. Jučer sam radila test i bio je negativan tako da i dalje
Dobro dosla, mozda je jos rano, sretno 😊Ja sam cure moje stalno na wc skoljci, gacice uvijek mokre, haos. Grudi na dodir bolne, ludilo. Sama ne znam sta sa sobom, danas stomak boli kao pred menstr. Sada evo nista jooooj 🤔🤔🤔👶
Mozda bude bozicni plusic 😊😊😊
Nadajmo se 🤗🤗😍😍😘😘
Ajme koliko lipih vjesti ovdje. Svima koje cekaju + ovih dana sretno.
Mala Zena cestitam!!! Sretno s trudnocom da sve ide kako treba.
Hehehe toliko kom pa se svi pogubili, Mateya je ugledala plusic a ja i Mala zena smo napete 😂😂😂
MM pita jucer kad trebam dobiti, kao jaooo ko ce jos toliko cekati 🤣 meni je to bas nekako glupo, kad nas toliko priprema za zacece, pazimona svaku stvar, svaki dan se iskoristi a svima nam ide malo teze, a ove sto nikako ne zele one samo legnu i odma se primi, bas nije fer
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Hehehe toliko kom pa se svi pogubili, Mateya je ugledala plusic a ja i Mala zena smo napete 😂😂😂
MM pita jucer kad trebam dobiti, kao jaooo ko ce jos toliko cekati 🤣 meni je to bas nekako glupo, kad nas toliko priprema za zacece, pazimona svaku stvar, svaki dan se iskoristi a svima nam ide malo teze, a ove sto nikako ne zele one samo legnu i odma se primi, bas nije fer
Slazem se u potpunosti, ovi sto ne zele i tko nema mogucnost odgajati djecu, samo se pogledaju i op 1.2.5.7.... i samo redaju, a mi koji silno zelimo bar jedno nikako 😔 evo vec god dana i nista 😓😓 ali bar ovdje dodem i vidim sretne vijesti, drzim palceve da sve sto iscekujete bude onako kako zelite 😻😻😻
Slazem se u potpunosti, ovi sto ne zele i tko nema mogucnost odgajati djecu, samo se pogledaju i op 1.2.5.7…. i samo redaju, a mi koji silno zelimo bar jedno nikako 😔 evo vec god dana i nista 😓😓 ali bar ovdje dodem i vidim sretne vijesti, drzim palceve da sve sto iscekujete bude onako kako zelite 😻😻😻
Draga Babylove, evo, nama je uspjelo tek nakon 2 i pol godine s tim da smo odlucili da cemo sve prepustiti prirodi i necemo ici doktorima. Nakon dvije i pol godine se pojavio plusic! A samo 3 mjeseca nakon rodjenja naseg sina, evo i drugog na putu!!! Samo ne gubite nadu!!!
url=https://lilypie.com]
uu puno stranica za citat...zaboravih pola sta sam procitala
nove cure dobrodosle i da sto prije ugledate svoj plus
Mateya - cestitam i zelim ti mirnu trudnocu
babylove - zapamtila da ju ne ocekujes pred badnjak - od srca ti zelim plus +
svi ostale cure koje ne ocekuju šaljem pozitivne vibre ~~~~~~
ja ovaj mjesec nista ne brojim
- vec par dana luda prehlada, hodam sa maramicom u nosu da ne balavim nemam volje disat, a kamoli da pokrivamo dane...a posla ko u prici - uvijek 12, 1mj udarni, svima sve hitno...sve u svemu fun fun .....
ali veselim se svakom plusu iako nije moj - sretno svima!!!
Haha kamo srece da je plusis nas, ha :D bas hej ja eto imam kolegicu, nije bila udata imala decka, i zatrudnila, pa je ja pitam kako nikakve patnje haha, nista kaze ja sam nakon odnosa odmah ustala i otisla se tusirati, to nije bilo planirano.. E reko jbg, da je i meni tako.Ja lezim po pola sata i vise, svaka me kost zaboli haha. Al cim ustanem odmah, sve iz mene izadje, a tako kad lezim dugo, i ustanem, istusiram se i sve, i nista ne izadje do ujutro do drugog dana To je sad ovaj put tako bilo
Ajme nema te par dana a ima svega! I plusica i novih trudilica... evo ja cekam da me ginic prozove pa da vidimo sta se kod mene dešava.... samo da podsjetim jer nemozes sve zapamtiti... menga mi kasnila 9 dana 2-3 testa negativna, sestra kaže da je mal trudnoca da možda i nije moguće se vidjeti jos ista, nakon par dana ja dobijem, znaci nakon 9 dana kašnjenja. Bila kod doktorice opće prakse otvorila mi je bolovanje jer zbog grčeva nisam mogla ustati a ne sjediti cijeli dan, i ona mi bacila bubu u uho da bi mogla biti biokomeijska trudnoca sto naravno nikad do sada nisam vidila... javim vam se kasnije ako saznam nesto....,
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji