Ma prava je vjestica😈😈 ja imam isjcedak tako ljigav da stalno imam osjecaj da piskim u gace, a grudi me ubijaju i mislim da su do 7- ce narasle, i inace me bas umaraju i opterecujua a sad pogotovo, ali se zato MM veseli jos vise kad me vidi 🤣🤣
Meni ev jos 9 dana do ocekivane menstruacije, uvijek redovna 28 dana. Evo muci me kao pms, onako slaba bol u stomaku, bolne grudi a tek za 9 dana treba doci, ne znam.. Za izluditi. Inace ja dobijem, pa tek onda me pocne stomak boljeti, pretezno tako.
Meni je suludo cekat 6 mj za slijedecu trudnocu, jer to su sve bile male trudnoce i ciklusi su mi se odmah vracali u normalu.Do sad sam svakj put slusala i cekala ta 3 preporucena mjeseca. Zapravo vise zbog svohih emocija i straha nego zbog drugog, al nekako mi to 6 zvuci previse.sad planoram prvo obaviti jos sve one neke pretrage sta si napisala pa cemo vidit sto dalje,al mislim da cu stvarno inzistirat ako nije neki drugi problem na tom heparinu.
Rose1234 svaka cast kad mozes toliko izdrzat a da ne radis test.
Maybebaby 🤞 onda za +
Meni su u bolnici rekli idealno 2 ciklusa, al mozemo poceti odmah i nakon prve menstruacije
All of God’s grace in one tiny face 💟
Meni je suludo cekat 6 mj za slijedecu trudnocu, jer to su sve bile male trudnoce i ciklusi su mi se odmah vracali u normalu.Do sad sam svakj put slusala i cekala ta 3 preporucena mjeseca. Zapravo vise zbog svohih emocija i straha nego zbog drugog, al nekako mi to 6 zvuci previse.sad planoram prvo obaviti jos sve one neke pretrage sta si napisala pa cemo vidit sto dalje,al mislim da cu stvarno inzistirat ako nije neki drugi problem na tom heparinu.
Rose1234 svaka cast kad mozes toliko izdrzat a da ne radis test.
Maybebaby 🤞 onda za +
Ne zelim se razočarati pa zato cekam jos malo za test ☺️
Cure kad koja iscekuje ovaj mjesec??? nekako mi se cini da smo sve tu negdje u dan-dva razmak...ja (ne)ocekujem 15.12., O zavrsila prekjucer, prvi put nakon jaaaako dugo vremena(cak mislim vise od godinu dana) mi je ovulirao desni jajnik inace uvijek lijevi, mozda s desnim bude vise srece hahaha 😉
Meni u zadnje vrijeme uvijek lijevi, desni ocito spava 🤣🤣
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Ja sam cure moje stalno na wc skoljci, gacice uvijek mokre, haos. Grudi na dodir bolne, ludilo. Sama ne znam sta sa sobom, danas stomak boli kao pred menstr. Sada evo nista jooooj 🤔🤔🤔👶
Pozdrav svima! :)
Dragi i ja pokušavamo sada prvi mjesec. Imam nepravilne cikluse pa ne znam točno kada bi mi mjesečnica trebala doći, obično bude oko 35 dana a to ispada 8.12.... Jučer sam radila test i bio je negativan tako da i dalje čekamo :)
Cure kad koja iscekuje ovaj mjesec??? nekako mi se cini da smo sve tu negdje u dan-dva razmak…ja (ne)ocekujem 15.12., O zavrsila prekjucer, prvi put nakon jaaaako dugo vremena(cak mislim vise od godinu dana) mi je ovulirao desni jajnik inace uvijek lijevi, mozda s desnim bude vise srece hahaha 😉
Ja ne ocekujem 13.12. Nadajmo se da nece doc:) zelim puno srece i molimo za +
💙Bartol💙
Ja sam trudna po beta testu,a na ultrazvuku nigdje bebe. Ne znam oće li biti komplikacija. Biće kako god Bog da. Kažem mužu gdje si ga bacio odmah ga nađi 🤣
Hej cure, evo nakon 10 dana kašnjenja upravo napravila običan test i mislim da je to pozitivno :D Šta vi mislite? Malo se bojim iskreno jer osjećam bolove u trbuhu i tu i tamo peckanje kao kad moram dobiti M već dobrih 2 tjedna a ništa od M. Sise me također bole za poluditi. Ponovit ću test još jednom ujutro.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Sortiraj odgovore
Najstariji