@Marexy I meni su hormoni sve bili super,što bar sa te strane hvala Bogu nemam probleme.. Jao ženska iskreno se nadam da ću ugledati plusić a isto tako se nadam da ćeš i ti.. Ja sam tražila ovde u našim apotekama clearblue test ali nema nigde.. Tako da ako ne dodje mens. 24. Sada Sačekaću da prodju najviše 6 dana i uradiću običan test sa trakicama,jer ovaj drugi testić nema.. Šaljem vam puno sreće i uspeha od srca❤ Držim 👍
Curke, idu li plusici ikakoo? Moja menga jucer stala tako da idemo u nove radne pobjede ponovo 😀 recite mi curke jeste pile folnu ili prenatal citala sam dosta o tome, znam da prenatal ima u sebi i folne i da je isto dobra priprema za trudnocu. Moja prijateljica uopcd niije planirala djecu, i jos joj muz imao tada 42 godine, i pocela piti folnu (ne znam radi cega joj ginekolog ili dr dao), i odmah tu mengu nije dobila i dobila bebaca 🤣🤣
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
ja sam počela piti folnu 3 mjeseca prije nego sam zatrudnila kao pripremu za trudnoću.
Curke, idu li plusici ikakoo? Moja menga jucer stala tako da idemo u nove radne pobjede ponovo 😀 recite mi curke jeste pile folnu ili prenatal citala sam dosta o tome, znam da prenatal ima u sebi i folne i da je isto dobra priprema za trudnocu. Moja prijateljica uopcd niije planirala djecu, i jos joj muz imao tada 42 godine, i pocela piti folnu (ne znam radi cega joj ginekolog ili dr dao), i odmah tu mengu nije dobila i dobila bebaca 🤣🤣
Evo meni 28. DC tribala jucer dobit test i jucer i danas negativan. Radila testove sa e baya. Nikakvih simptoma, tu i tamo me grcic prode neprimjetno. Zabrinuta sam, zar test ne bi triba bar svijetlu crticu pokazat ako sam trudna??🙈
cure, folna vam nece pomoci da ostanete trudne. ona je bitna u ranoj trudnoci zbog razvoja zivcanog sustava bebe, ali nazalost vam ne moze pomoci da ostanete trudne..
u prvoj T ju nisam pila, tj. pila sam elevit ali nisam znala to za folnu i sad je pijem od 6 mj..
Evo meni 28. DC tribala jucer dobit test i jucer i danas negativan. Radila testove sa e baya. Nikakvih simptoma, tu i tamo me grcic prode neprimjetno. Zabrinuta sam, zar test ne bi triba bar svijetlu crticu pokazat ako sam trudna??🙈
mozda je rano.. znas kad ti je bila O? pricekqaj jos par dana pa ponovi test.
U svakom slučaju mislim da folna ne moze naskoditi, ja ju pijem mjesecima s tim da ju prije nisam redovito nego kad se sjetim, a sada zadnja dva mjeseca pijem svakodnevno i trenutno pregnital koji sadrzi i jos nesto drugih vitamina i omegu 3 i 6..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
mozda je rano.. znas kad ti je bila O? pricekqaj jos par dana pa ponovi test.
Bila mi je ili 14 ili 15. Dan ciklusa bar po onoj lh traki.. Vec sam gledala po netu i pise ako je vanmatericna da test bude negativan😕 triba prizivit s mojom glavom
nestrpljiva joj draga, nemoj odmah crne misli. kako si ti uspjela s negativnog testa doci na vanmatericnu?
moguce da je jos rano, a mguce je i da se nije uhvatilo.. su ti inace tocne M?
nestrpljiva joj draga, nemoj odmah crne misli. kako si ti uspjela s negativnog testa doci na vanmatericnu?
moguce da je jos rano, a mguce je i da se nije uhvatilo.. su ti
A eto citala pa zakljucila, a i prosla trudnica nije bajno zavrsila pa sam u strahu. Da tocne su, nikada preko 28 dana, a na osjecam se kao da cu dobit..
Sortiraj odgovore
Najstariji