Takodje sam cula da kada parovi planiraju na bebi,potrebno je piti folnu kiselinu mesec dana pre toga a treba ga piti i u trudnoci,jer je zdravo za bebu Isreno da vam kazem meni ginekolog ništa nije rekao ali mnoge žene rade tako,imaju problem zatrudneti i krenu sa tim i ostanu trudne,na sledecoj kontroli.obavezno moram da pitam da li je to tačno,da li neka cura ima iskustva sa tim? Da li je pila folnu?
trebala sam danas dobiti...nemam nikakve simptome..
napravila sam test jer nisam imala mira i -
sad cekam da M dode i sto prije prode...
Jovana pijem folnu - ni meni moj nije rekao da trebam ali folna ne moze stetiti...
trudim se jesti zdravo - ali u ovom uzurbanom nacinu zivota sigurno da je ne unosim dovoljno svakodnevno pa ju pijem
trebala sam danas dobiti…nemam nikakve simptome..
sad cekam da M dode i sto prije prode…
Jovana pijem folnu - ni meni moj nije rekao da trebam ali folna ne moze stetiti…
trudim se jesti zdravo - ali u ovom uzurbanom nacinu zivota sigurno da je ne unosim dovoljno svakodnevno pa ju pijem
Jovana pijem folnu - ni meni moj nije rekao da trebam ali folna ne moze stetiti…
Mozda je jos rano.. I ja sam radila isto - tjesim se da je rano
Mozda je jos rano.. I ja sam radila isto - tjesim se da je rano
ma ja sam se pomirila da nista ovaj mjesec cim sam vidjela - ...ali tebi drzim srecice da je ipak jos prerano
Znaci ipak je tacno da.je sama po sebi folna zdrava :) Kupila sam je jos pre mesec dana ali ne smem se usuditi piti jer nisam pitala ginekologa ali dvakako sad mi je vec laknulo ako si ti sebi na ruku uzela da.je pijes 😁 @blossom
Znaci ipak je tacno da.je sama po sebi folna zdrava :) Kupila sam je jos pre mesec dana ali ne smem se usuditi piti jer nisam pitala ginekologa ali dvakako sad mi je vec laknulo ako si ti sebi na ruku uzela da.je pijes 😁 @blossom
Ja ti je pijem vec 3 miseca. Citala sam da je dobro piti bar 3 miseca prije planiranka trudnoce. al dogodi se da koji dan priskocim zaboravim haha
BLOSOM pa mozda je meni je tek 27. Dan ciklusa iako nemam simptoma zadnja dva dana nikakvih show zivi. 😹
Zadnjih nekoliko dana osjećam pritisak u trbuhu i lagane bolove kao kad imam M ali i mučninu bez povraćanja. Povremeno osjećam vrtoglavicu i imam glavobolje. Danas su mi grudi postale osjetljive ali ništa drugačije nego kad krene pms. Neznam možda je psiha ali se nekako nadam da bi mogao biti + . Ne očekujem je 26.11.
💖 Nikol -12.08.2018💖
I meni se svašta događa, stomak lagano boli vec cetvrti dan, jucer mi je trebala doci M, no osim bolova jos nista..cice cudne, stalno osjetim neko zarenje sa vanjske strane, dok me misici ubijaju, toliko me boli gotovo svaki misic da mi noge podrhtavaju kad silazim niz stepenice.. S obzirom da me stomak boli kao da ce doci svakog trenutka pretpostavljam da me uz to hvata i gadna prehlada..a dio mene nada se da je ipak ono sto toliko iscekujemo..
Uglavnom, ukoliko sutra ne dođe M u srijedu radim test...
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Darliv drzim fige da ne dode m
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Jovana Joka, vadila sam hormone štitnjače u 2. mjesecu i bili su ok. Ponovit ću ih sljedeći tjedan, nadam se da će isto biti ok...
A što se tiče folne- ginekolog mi ju je preporučio prošle godine u 12. mj kao pripremu za trudnoću. Rekao je da se mjesec dana trebaju piti 2 dnevno, a druga 2 mjeseca po jedna dnevno. Ja sam ih pila kad se sjetim i pijem ih jos uvijek (isto tako kad se sjetim).
Danas su mi stigle lh trakice koje sam naručila preko curke na stranici "Moje krpice", na njima piše "Ovulation (LH) Test Strip", nadam se da će biti ok... ipak mi je Clearblue digitalni test malo preskup. :/
Jovana ja ti od sveg srca želim da ugledaš plusić. :) Moja treba stići 1. ili 2.12... imam još vremena, držite fige da uspije. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji