Curke moje hvala vam 😍 kolko sam sritna tolko sam i prestrasena😕.. Blosom hahah od danas odustajem od neta pa sta bude.. Samo pozitivno.😎
Curke moje hvala vam 😍 kolko sam sritna tolko sam i prestrasena😕.. Blosom hahah od danas odustajem od neta pa sta bude.. Samo pozitivno.😎
Nestrpljiva čestitam!!!! Bit ce sve u redu, samo pozitivne misli u glavu 😘😘🤔😘
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Jutro curke, jutroa radila test koji sam kupila u ljekarni clearblue u nadi da oni s e baya nius ispravni jer su dva pokazala minus. I pokazao se + nakon samo par sekundi. Jooooj kako sam sritna 😻😁😀😎🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 samo da ovaj put bude sve u redu da se bebica razvija jer zadnji put nije 😕… Ali jako sam sretna.
🎉🎉🎉🎉🎉🎉😁😁😁
Cestitaaam 🙏❤
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Baarbaraa ma nekako mi se cini da je ipak M kod mene, 3 dan i dalje ima nesto a sad me i stomak poceo boliti, krecemo s pripremama za sljedeci mjesec 😉
Nestrpljiva24 čestitaaaam!!! Želim ti urednu i mirnu trudnocu 😘
Jutro curke, jutroa radila test koji sam kupila u ljekarni clearblue u nadi da oni s e baya nius ispravni jer su dva pokazala minus. I pokazao se + nakon samo par sekundi. Jooooj kako sam sritna 😻😁😀😎🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 samo da ovaj put bude sve u redu da se bebica razvija jer zadnji put nije 😕… Ali jako sam sretna.
🎉🎉🎉🎉🎉🎉😁😁😁
Cestitam, zelim ti urednu i blagoslovljenu trudnocu..samo pozitivno misli 😊
All of God’s grace in one tiny face 💟
Cestitammmm neka je sretnoooo
Hvala vam cure moje😍
Imas li bolne grudi trenutno i grceve ? :)
Pa grudi nista spektakularno, na dodir me bole ali nista vise od toga. Grceve imam neke lagane, ali me probada cesto s live strane jajnik ili sta vec ( nadam se da to nije neki los znak😕 tjesit cu se da tako triba bit). Jedino sta mi je glava teska i pospana sam ...
Sortiraj odgovore
Najstariji