nestrpljiva joj draga, nemoj odmah crne misli. kako si ti uspjela s negativnog testa doci na vanmatericnu?
moguce da je jos rano, a mguce je i da se nije uhvatilo.. su ti
A eto citala pa zakljucila, a i prosla trudnica nije bajno zavrsila pa sam u strahu. Da tocne su, nikada preko 28 dana, a na osjecam se kao da cu dobit..
ja te razumijem jer i ja sebi svakodnevno postavim 100 razlicitih dijagnoza i ni jedna nije dobra
moj savjet je da pricekas jos koji dan jer ti se mozda poremetilo malo od velike zelje i stresa, a ako se bas brines odi izvaditi betu pa ces bar znati dali jesi ili nisi..
nestrpljiva joj draga, nemoj odmah crne misli. kako si ti uspjela s negativnog testa doci na vanmatericnu?
moguce da je jos rano, a mguce je i da se nije uhvatilo.. su ti
A eto citala pa zakljucila, a i prosla trudnica nije bajno zavrsila pa sam u strahu. Da tocne su, nikada preko 28 dana, a na osjecam se kao da cu dobit..
nije dobro citat i zakljucivat - samo si stesa navuces a i on utjece na ciklus
vjerujem da si sad u strahu ako si nemirna najbolje odi do ginekologa na pregled...sve ce bit ok
i svakako crne misli odbaci - samo pozitivno
Hvala vam curke moje😘 bas sam nemirna, ali stvarno mi nikad nista nije utjecalo na mengu ni najveci stresovi, uvik mi je dolazila uredno u slucaju trudnoce, pricekat cu ovi tjedan jos a onda u ginica ako je bude promjena i bude jos - testova.
Blossom i nestrpljiva25 nemojte jos odustajat ako M ne dode, opet neki testic ili kod ginosa 🤞🤞
Ja sam ovaj mjesec trudnocu otpisala jer smo doslovno jedan odnos imali, bio je na dan O ali nekako cisto sumnjam aliiii naravno da se moralo dogodit nesto da me zbuni 😣 jucer na 23dc mi se pojavilo par mrljica svjeze krvi na gacicama, e sad ja sam vec oznacila da sam dobila M koju inace trebam dobit tek za 4 dana i sto je najgore nikad mi ne krene s cistom krvi nego tamnosmede, danas ujutro nema nista na ulosku, vidjet cu jos tijekom dana ali ajd sad sta rec??? Da li je koja imala takvo sto da joj se dogodilo?? I da jos uz sve to me i candida malo zeza pa se mazem plimycolom 😥
Blossom i nestrpljiva25 nemojte jos odustajat ako M ne dode, opet neki testic ili kod ginosa 🤞🤞
Ja sam ovaj mjesec trudnocu otpisala jer smo doslovno jedan odnos imali, bio je na dan O ali nekako cisto sumnjam aliiii naravno da se moralo dogodit nesto da me zbuni 😣 jucer na 23dc mi se pojavilo par mrljica svjeze krvi na gacicama, e sad ja sam vec oznacila da sam dobila M koju inace trebam dobit tek za 4 dana i sto je najgore nikad mi ne krene s cistom krvi nego tamnosmede, danas ujutro nema nista na ulosku, vidjet cu jos tijekom dana ali ajd sad sta rec??? Da li je koja imala takvo sto da joj se dogodilo?? I da jos uz sve to me i candida malo zeza pa se mazem plimycolom 😥
ma ja sam skroz odustala od M jer osim sto nemam nikakve simptome i bazalna mi pada...
tako da sad jedino zelim da sto prije dode da mogu dalje u brojanje
od ❤ srca ti zelim da je to bio dobitni odnos!!!
Joj ja bi najradije da se mi SVE prebacimo na ljetne bebe 😆😆😆 mozda bude neka Bozicna carolija 😗
All of God’s grace in one tiny face 💟
Cure, držim fige za što više plusića! :)
danas mi je 17. dan i još nema pozitivne LH trakice :(
Pa implantacija je oko 10 dana nakon ovulacije i često se očituje s tako par kapi krvi. Ako ne stigne M čekaj 2-3dana pa možeš test napravit. Koji dan je bio odnos i samo da znaš dovoljan je jedan!
I ja ocekuje tje ne bih voljela da dodje u
za vikend.
Za sada nemam nikakvih simptoma samo zadnja dva dana sam neke slabe grcice osjecala.Grudi nista, apsolutno opustene.
Vidjeti cemo sta ce biti. Mi smo bas imali ciljane odnose.2 dana prije ovulacije, na dan O i dan poslije.
Zelim sto vise plusica ovaj mjesec. :) ne gubite nadu
Sortiraj odgovore
Najstariji