cure, folna vam nece pomoci da ostanete trudne. ona je bitna u ranoj trudnoci zbog razvoja zivcanog sustava bebe, ali nazalost vam ne moze pomoci da ostanete trudne..
u prvoj T ju nisam pila, tj. pila sam elevit ali nisam znala to za folnu i sad je pijem od 6 mj..

Curke, idu li plusici ikakoo? Moja menga jucer stala tako da idemo u nove radne pobjede ponovo 😀 recite mi curke jeste pile folnu ili prenatal citala sam dosta o tome, znam da prenatal ima u sebi i folne i da je isto dobra priprema za trudnocu. Moja prijateljica uopcd niije planirala djecu, i jos joj muz imao tada 42 godine, i pocela piti folnu (ne znam radi cega joj ginekolog ili dr dao), i odmah tu mengu nije dobila i dobila bebaca 🤣🤣
Evo meni 28. DC tribala jucer dobit test i jucer i danas negativan. Radila testove sa e baya. Nikakvih simptoma, tu i tamo me grcic prode neprimjetno. Zabrinuta sam, zar test ne bi triba bar svijetlu crticu pokazat ako sam trudna??🙈
mozda je rano.. znas kad ti je bila O? pricekqaj jos par dana pa ponovi test.

U svakom slučaju mislim da folna ne moze naskoditi, ja ju pijem mjesecima s tim da ju prije nisam redovito nego kad se sjetim, a sada zadnja dva mjeseca pijem svakodnevno i trenutno pregnital koji sadrzi i jos nesto drugih vitamina i omegu 3 i 6..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Curke, idu li plusici ikakoo? Moja menga jucer stala tako da idemo u nove radne pobjede ponovo 😀 recite mi curke jeste pile folnu ili prenatal citala sam dosta o tome, znam da prenatal ima u sebi i folne i da je isto dobra priprema za trudnocu. Moja prijateljica uopcd niije planirala djecu, i jos joj muz imao tada 42 godine, i pocela piti folnu (ne znam radi cega joj ginekolog ili dr dao), i odmah tu mengu nije dobila i dobila bebaca 🤣🤣
Evo meni 28. DC tribala jucer dobit test i jucer i danas negativan. Radila testove sa e baya. Nikakvih simptoma, tu i tamo me grcic prode neprimjetno. Zabrinuta sam, zar test ne bi triba bar svijetlu crticu pokazat ako sam trudna??🙈
mozda je rano.. znas kad ti je bila O? pricekqaj jos par dana pa ponovi test.
Bila mi je ili 14 ili 15. Dan ciklusa bar po onoj lh traki.. Vec sam gledala po netu i pise ako je vanmatericna da test bude negativan😕 triba prizivit s mojom glavom
nestrpljiva joj draga, nemoj odmah crne misli. kako si ti uspjela s negativnog testa doci na vanmatericnu?
moguce da je jos rano, a mguce je i da se nije uhvatilo.. su ti inace tocne M?

nestrpljiva joj draga, nemoj odmah crne misli. kako si ti uspjela s negativnog testa doci na vanmatericnu?
moguce da je jos rano, a mguce je i da se nije uhvatilo.. su ti
A eto citala pa zakljucila, a i prosla trudnica nije bajno zavrsila pa sam u strahu. Da tocne su, nikada preko 28 dana, a na osjecam se kao da cu dobit..
A eto citala pa zakljucila, a i prosla trudnica nije bajno zavrsila pa sam u strahu. Da tocne su, nikada preko 28 dana, a na osjecam se kao da cu dobit..
ja te razumijem jer i ja sebi svakodnevno postavim 100 razlicitih dijagnoza i ni jedna nije dobra
moj savjet je da pricekas jos koji dan jer ti se mozda poremetilo malo od velike zelje i stresa, a ako se bas brines odi izvaditi betu pa ces bar znati dali jesi ili nisi..

nije dobro citat i zakljucivat - samo si stesa navuces a i on utjece na ciklus
vjerujem da si sad u strahu ako si nemirna najbolje odi do ginekologa na pregled...sve ce bit ok
i svakako crne misli odbaci - samo pozitivno
Hvala vam curke moje😘 bas sam nemirna, ali stvarno mi nikad nista nije utjecalo na mengu ni najveci stresovi, uvik mi je dolazila uredno u slucaju trudnoce, pricekat cu ovi tjedan jos a onda u ginica ako je bude promjena i bude jos - testova.
Blossom i nestrpljiva25 nemojte jos odustajat ako M ne dode, opet neki testic ili kod ginosa 🤞🤞
Ja sam ovaj mjesec trudnocu otpisala jer smo doslovno jedan odnos imali, bio je na dan O ali nekako cisto sumnjam aliiii naravno da se moralo dogodit nesto da me zbuni 😣 jucer na 23dc mi se pojavilo par mrljica svjeze krvi na gacicama, e sad ja sam vec oznacila da sam dobila M koju inace trebam dobit tek za 4 dana i sto je najgore nikad mi ne krene s cistom krvi nego tamnosmede, danas ujutro nema nista na ulosku, vidjet cu jos tijekom dana ali ajd sad sta rec??? Da li je koja imala takvo sto da joj se dogodilo?? I da jos uz sve to me i candida malo zeza pa se mazem plimycolom 😥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji