Blossom i ja bi voljela ili da dode ili da ne dode pa bar znam na cemu sam, ova svjeza krv me samo nasekirala..nema veze, idemo ponovo sljedeci ciklus mina i nestrpljiva25 bilo bi lijepo da nas obradujete plusekima, bar jedan ovaj mjesec 😉 ako ne ganjamo jesenske bebe hehe 😁
Ikyri daj Boze!! Ali nekako sam skepticna, moze bit cak da mi je od stresa, malo nas je muzev spermio sokirao, cijeli mj mi je bio dosta stresan pa sam to nekako tome pripisala...a vidjet cemo strpit cu se jos 2-3 dana 😊
Jane_doe sto se kod tebe dogada, u kojoj si fazi trenutno? ☺
nadam se da je implantacijsko
mi danas pokrecemo proizvodnju gotova je M i sad cekam LH trakice pa cemo polako, ako budemo imali srece pa da smo sve za bozic 2 u 1 ili cak 3 u 1
a ti petra mozda vec jesi. znas kako to ide, kad najmanje ocekujes. eto, vi ste se fokusirali na spermiogram i ntko zna, mozda ipak bude +
ja znam curu, 3 godine su pokusavali prirodno i taman se odlucili da ce ic na pretrage i da ce probat na MPO.. ona je imala zakazan neki zahvat koji nema veze s tim i fokusirala se na to i ostala trudna bas taj mjesec
Blossom i nestrpljiva25 nemojte jos odustajat ako M ne dode, opet neki testic ili kod ginosa 🤞🤞
Ja sam ovaj mjesec trudnocu otpisala jer smo doslovno jedan odnos imali, bio je na dan O ali nekako cisto sumnjam aliiii naravno da se moralo dogodit nesto da me zbuni 😣 jucer na 23dc mi se pojavilo par mrljica svjeze krvi na gacicama, e sad ja sam vec oznacila da sam dobila M koju inace trebam dobit tek za 4 dana i sto je najgore nikad mi ne krene s cistom krvi nego tamnosmede, danas ujutro nema nista na ulosku, vidjet cu jos tijekom dana ali ajd sad sta rec??? Da li je koja imala takvo sto da joj se dogodilo?? I da jos uz sve to me i candida malo zeza pa se mazem plimycolom 😥
Boooze Petra koji me nalet pozitive oprao kad sam procitala tvoj post! Mozda je to moja zakasnjela reakcija
ali htjela sam ti napisati da se iiiiidenticno meni dogodilo i u isti dc i isto M uvijek pocinje smedjim isc.pa me ta krv bas zbunila i evo to je bilo to!
Ajme stvarno ti zelim da je i kod tebe identicma situacija kad do sad sve ostalo je!
Jane Doe, mina i svim ostalim curama zelim kako je mina napisala bozicnu caroliju! Jedan mali prstohvat sljokicase, sjajne bozicne prasine! ☄🌟⭐❄🎄
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
🌲🎄🎆🎉🎁🎀 💑+🚼= 👨👩👧 ❤❤❤💗💗💗💖💖💖 samo pozitivno. Bozicna carolija nek ponese nas 😁😁😁😁
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Blossom i ja bi voljela ili da dode ili da ne dode pa bar znam na cemu sam, ova svjeza krv me samo nasekirala..nema veze, idemo ponovo sljedeci ciklus mina i nestrpljiva25 bilo bi lijepo da nas obradujete plusekima, bar jedan ovaj mjesec 😉 ako ne ganjamo jesenske bebe hehe 😁
Ikyri daj Boze!! Ali nekako sam skepticna, moze bit cak da mi je od stresa, malo nas je muzev spermio sokirao, cijeli mj mi je bio dosta stresan pa sam to nekako tome pripisala…a vidjet cemo strpit cu se jos 2-3 dana 😊
Koliko sam se ustravila citanjem po netu, znas da sam rekla: Boze molin te da dobijem mengu. Toliko o mojoj glavi😲
Uključujem se i ja svim curama želim plusiće,ja ne očekujem Mens. 24. Ali cure mene grudi bole od jos pre 2 nedelje imam grčeve u stomaku i to jake,leđa me bole kako kad,ali zbog policistričan jajnik i neredovnih menstruacija neću se poradovati,sačekaću ako ne dođe 24. Posle 6 dana nastaviću test i videti već jesmo.li.uspeli ja i moj dragi. 😊😊
Jane_doe hahahah neka neka, prati trakice, pod dekicu i akcija!! 🤗
Baarbaraa29 ja sam za svaki slucaj u kalendaru oznacila da je M pocela, daj Boze da je isti slucaj kao kod tebe, kamo srece!!! Vidjet cu hocu nastavit curit dalje..koliko dugo se tebi pojavljivala ta krv i kada si test napravila? 😁
Cureeee ako nije ovaj mjesec bit ce iduci pa jedan mora bit dobitni!!! 😉 meni u 12mj O pada na 31.12. znaci nikud za docek, krevet, muz, ja i odbrojavanje uz hopa cupa 🤗🤗🎉🎅🤶🤞 mogli bi i pod borom 😂😂
Ja prijavljujem svoju M... Dosla s tri dana kasnjenja i strasnim bolovima tih dana..i nekako me nije jako pokolebala s obzirom da sam bila antibiotik za ureaplazmu, nekako sam mirna jer mislim da je bolje da se dogodi kad ne budem pod lijekovima..za tjedan i pol ponavljam bris da vidimo da li smo sredili bestiju, a taman mi je tada i 11 dc pa cemo odraditi i folikulometriju i naoruzani nadom krecemo dalje..
Drzim fige ostalim trudilicama 😍😍
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Darliv ti i ja smo u sličnoj situaciji i ja sam pila antibiotik za ureaplazmu i sad cekam M treba za dva -tri dana Al vec ju osjecam...
Sortiraj odgovore
Najstariji