Darliv ti i ja smo u sličnoj situaciji i ja sam pila antibiotik za ureaplazmu i sad cekam M treba za dva -tri dana Al vec ju osjecam…
Jesi i ti pila Azimed? Ponavljala nakon toga bris?
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Azitromicin ja i suprug 3 dana...moram za tjedan-dva ponovit bris...10/4 je ureplazma...
Jane_doe hahahah neka neka, prati trakice, pod dekicu i akcija!! 🤗
Baarbaraa29 ja sam za svaki slucaj u kalendaru oznacila da je M pocela, daj Boze da je isti slucaj kao kod tebe, kamo srece!!! Vidjet cu hocu nastavit curit dalje..koliko dugo se tebi pojavljivala ta krv i kada si test napravila? 😁
Cureeee ako nije ovaj mjesec bit ce iduci pa jedan mora bit dobitni!!! 😉 meni u 12mj O pada na 31.12. znaci nikud za docek, krevet, muz, ja i odbrojavanje uz hopa cupa 🤗🤗🎉🎅🤶🤞 mogli bi i pod borom 😂😂
I ja sam ju bila oznacila i bome odznacila 😊
Ta bas prava krv je bila ujutro samo i onda je jedno 3, 4 dana brljavio iscjedak. Od smedeg do skoro neprimjetnog i to sve u zanemarivim kolicinama.
Impl.je bilo 23dc, a test sam napravila 30dc i to je bio 1 dan kasnjenja po aplikaciji, a inace su mi ciklusi tako 28 - 31 dan!
Sretno!!😘
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Azitromicin ja i suprug 3 dana…moram za tjedan-dva ponovit bris…10/4 je ureplazma…
Da, tako smo i mi.. Nadam se da ce nam objema sad nalaz biti u redu 🙂
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Bok curke, evo da se opet javim.
Ako odete 1500 stranica unazad vidit ce te da san se vec javljala haha al hvala Bogu brzo smo vidili + pa sam i brzo otisla s ove teme.
Al evo me sada opet.
Nekako mi je lakse s vama u iscekivanju tj ne iscekivanju mjesecnice 😂😂
Meni su sad po izracunu plodni dani pa smo se skroz bacili u akciju :) tako da za sv.Nikolu ocekujemo + .
Iako imam osjecaj da ovaj put nece ic tako brzo, al zato smo tu da jedna drugoj drzimo fige .
Sretno svim curama.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Jutro curke, jutroa radila test koji sam kupila u ljekarni clearblue u nadi da oni s e baya nius ispravni jer su dva pokazala minus. I pokazao se + nakon samo par sekundi. Jooooj kako sam sritna 😻😁😀😎🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 samo da ovaj put bude sve u redu da se bebica razvija jer zadnji put nije 😕... Ali jako sam sretna.
🎉🎉🎉🎉🎉🎉😁😁😁
Cestitam tiiiii ❤️❤️❤️ Daj Boze da sve bude u savrsenom redu bas mi je drago radi tebe cekala sam te sa vijestima 🥂🥂🥂💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Nestrpljiva25 čestitam ti! Također i svakoj trudnici a nama trudilicama želim da sto prije ugledamo taj + pa da nam Božić bude čaroban 🎉🎀🎄
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Jutro curke, jutroa radila test koji sam kupila u ljekarni clearblue u nadi da oni s e baya nius ispravni jer su dva pokazala minus. I pokazao se + nakon samo par sekundi. Jooooj kako sam sritna 😻😁😀😎🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 samo da ovaj put bude sve u redu da se bebica razvija jer zadnji put nije 😕… Ali jako sam sretna.
🎉🎉🎉🎉🎉🎉😁😁😁
cestitam zelim ti urednu trudnocu, bit ce to sve ok
jako mi je drago zbog tebe
Jutro curke, jutroa radila test koji sam kupila u ljekarni clearblue u nadi da oni s e baya nius ispravni jer su dva pokazala minus. I pokazao se + nakon samo par sekundi. Jooooj kako sam sritna 😻😁😀😎🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 samo da ovaj put bude sve u redu da se bebica razvija jer zadnji put nije 😕… Ali jako sam sretna.
🎉🎉🎉🎉🎉🎉😁😁😁
draga čestitam ti ❤️ !
sada samo lagano i neka ti se samo pozitivne misli motaju po glavi!
i nemoj vise nis citat po netu
Sortiraj odgovore
Najstariji