Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    21. Studeni 2017. 17:18

Lolypop

Darliv ti i ja smo u sličnoj situaciji i ja sam pila antibiotik za ureaplazmu i sad cekam M treba za dva -tri dana Al vec ju osjecam…

Jesi i ti pila Azimed? Ponavljala nakon toga bris?

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Lolypop
    21. Studeni 2017. 19:56

Azitromicin ja i suprug 3 dana...moram za tjedan-dva ponovit bris...10/4 je ureplazma...

baarbaraa29
    21. Studeni 2017. 19:58

Petraaa

Jane_doe hahahah neka neka, prati trakice, pod dekicu i akcija!! 🤗

Baarbaraa29 ja sam za svaki slucaj u kalendaru oznacila da je M pocela, daj Boze da je isti slucaj kao kod tebe, kamo srece!!! Vidjet cu hocu nastavit curit dalje..koliko dugo se tebi pojavljivala ta krv i kada si test napravila? 😁

Cureeee ako nije ovaj mjesec bit ce iduci pa jedan mora bit dobitni!!! 😉 meni u 12mj O pada na 31.12. znaci nikud za docek, krevet, muz, ja i odbrojavanje uz hopa cupa 🤗🤗🎉🎅🤶🤞 mogli bi i pod borom 😂😂

I ja sam ju bila oznacila i bome odznacila 😊
    Ta bas prava krv je bila ujutro samo i onda je jedno 3, 4 dana brljavio iscjedak. Od smedeg do skoro neprimjetnog i to sve u zanemarivim kolicinama.
    Impl.je bilo 23dc, a test sam napravila 30dc i to je bio  1 dan kasnjenja po aplikaciji, a inace su mi ciklusi tako 28 - 31 dan!
    Sretno!!😘

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

darliv
    21. Studeni 2017. 22:01

Lolypop

Azitromicin ja i suprug 3 dana…moram za tjedan-dva ponovit bris…10/4 je ureplazma…

Da, tako smo i mi.. Nadam se da ce nam objema sad nalaz biti u redu 🙂

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Gricko3
    22. Studeni 2017. 00:16

Bok curke, evo da se opet javim. 
    Ako odete 1500 stranica unazad vidit ce te da san se vec javljala haha al hvala Bogu brzo smo vidili + pa sam i brzo otisla s ove teme.
    Al evo me sada opet. 
    Nekako mi je lakse s vama u iscekivanju tj ne iscekivanju mjesecnice 😂😂
    Meni su sad po izracunu plodni dani pa smo se skroz bacili u akciju :) tako da za sv.Nikolu ocekujemo + .
    Iako imam osjecaj da ovaj put nece ic tako brzo, al zato smo tu da jedna drugoj drzimo fige .
     Sretno svim curama. 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

22. Studeni 2017. 07:20

Jutro curke, jutroa radila test koji sam kupila u ljekarni clearblue u nadi da oni s e baya nius ispravni jer su dva pokazala minus. I pokazao se + nakon samo par sekundi. Jooooj kako sam sritna 😻😁😀😎🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 samo da ovaj put bude sve u redu da se bebica razvija jer zadnji put nije 😕... Ali jako sam sretna.
    🎉🎉🎉🎉🎉🎉😁😁😁

MaybeBaby 😘
    22. Studeni 2017. 07:33

Cestitam tiiiii ❤️❤️❤️ Daj Boze da sve bude u savrsenom redu bas mi je drago radi tebe cekala sam te sa vijestima 🥂🥂🥂💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

Mala_mu
    22. Studeni 2017. 08:02

Nestrpljiva25 čestitam ti! Također i svakoj trudnici a nama trudilicama želim da sto prije ugledamo taj + pa da nam Božić bude čaroban 🎉🎀🎄

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

Jane_Doe
    22. Studeni 2017. 08:14

nestrpljiva25

Jutro curke, jutroa radila test koji sam kupila u ljekarni clearblue u nadi da oni s e baya nius ispravni jer su dva pokazala minus. I pokazao se + nakon samo par sekundi. Jooooj kako sam sritna 😻😁😀😎🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 samo da ovaj put bude sve u redu da se bebica razvija jer zadnji put nije 😕… Ali jako sam sretna.
    🎉🎉🎉🎉🎉🎉😁😁😁

cestitam  zelim ti urednu trudnocu, bit ce to sve ok 
    jako mi je drago zbog tebe 

blossom
    22. Studeni 2017. 08:25

nestrpljiva25

Jutro curke, jutroa radila test koji sam kupila u ljekarni clearblue u nadi da oni s e baya nius ispravni jer su dva pokazala minus. I pokazao se + nakon samo par sekundi. Jooooj kako sam sritna 😻😁😀😎🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 samo da ovaj put bude sve u redu da se bebica razvija jer zadnji put nije 😕… Ali jako sam sretna.
    🎉🎉🎉🎉🎉🎉😁😁😁

draga čestitam ti ❤️ ! 
    sada samo lagano i neka ti se samo pozitivne misli motaju po glavi! 

i nemoj vise nis citat po netu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.