Cure,
Ja sam dns bila na pregledu kod hematologa .
Rekla je da po njoj nisam za terapiju heparinom trenutno.Da oni znaju u nekim slucajevima kad zena vec pređe 35-36g. s par spontanih dati terapiju iako ne postoji stvarna trombofilija,a s obzirom da sam ja veoma mlada da nebi brzala s time.Salje me na dodatne pretrage koje cu obaviti preko dnevne bolnice mutacije na faktor II,faktor V,antibeta2 glikoproteinska protutijela,ATIII,homocistein,aktivnost faktora VIII I XII.Onda s tim nalazima dolazim opet kod nje.Jel zna netko koliko ce cekaju ti nalazi?Sestra u vinogradskoj je rekla dosta dugo.
Ja ti imam 25 godina,mogu rec da sam mlada i na terapiji sam fragminom 5000j od 8 tt. Nakon dva spontana,hematologica je zakljucila da bih trebala na terapiju. Te radi mutacije koju imam,dok na Merkuru su mi rekli da u vecini slucajeva za moju mutaciju ne daju fragmin vec da se andoli piju do 35tj. Ali ako hematolog smatra da treba onda komisija odobrava. Eto to je moje iskustvo. Ja sam na fragminu i andolu,to mi je hematologica u Vinogradskoj odredila.
Tebi sretno s daljnim pretragama i da sve bude uredu, i da sto prije ugledas plusic❤
Morala sam podijelit svoje iskustvo,nekako sam imala potrebu.
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Jana jesi se narucila kod gin? mogu mislit kako te je strah, samo se potrudi biti pozitivna. znas kako kazu, treca sreca
mina ima sta novo? odbrojavam skupa s tobom
Jane _Doe narucena sam na pregled tek 24.11. Do onda ću sto puta "izludjeti".. Uopće se ne mogu opustiti.. Stalno osluškujem, umišljam.. Trčim vidjeti jesam li procurila.. Na poslu sam totalno dekoncentrirana.. Nemam s kim popričati osim s vama.. Nijedna moja prijateljica nije bila u ovakvoj situaciji.. Ne znam koji su bolovi i osjećaji normalni a koji nisu, što očekivati.. Ma.. Samo neka što prije dođe taj 24.11. Hvala ti što brines..
Druge curke koliko još odbrojavate do testova,simptomi?
Hej djevojke
Evo ovako…. odnos sam imala 31.10, 07.11 dva dana pred mengu sam imala neke smećkaste tockice.
e ja i mm već neko vrijeme smo se uhvatili posla, čitala sam i piše sa bi to moglo biti implatacijsko krvarenje… menstruaciju sam trebala dobiti 09.11 , međutim isto tako na ulošku sam imala smećkaste točkice ne puno… znaci nema nikakvih simptoma, ni bolnih grudi ni grčeva ničega… a uvijek 10-tak dana pred menstruaciju sve ove gore navedene simptome imam… odmah sam napravila test 09.11 negativan.... pričekala sam par dana točnije jucer sam opet napravila test negativan jel ima tko iskustva...? Sto vise čitam ludim! Ili je biokemijska trudnoca ili su ciste... danas zovem ginekologa želim samo znati na čemu sam..., 😞
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Jane _Doe narucena sam na pregled tek 24.11. Do onda ću sto puta "izludjeti".. Uopće se ne mogu opustiti.. Stalno osluškujem, umišljam.. Trčim vidjeti jesam li procurila.. Na poslu sam totalno dekoncentrirana.. Nemam s kim popričati osim s vama.. Nijedna moja prijateljica nije bila u ovakvoj situaciji.. Ne znam koji su bolovi i osjećaji normalni a koji nisu, što očekivati.. Ma.. Samo neka što prije dođe taj 24.11. Hvala ti što brines..
joj taj osjecaj da curis stalno je normalan. znam da ti je ful tesko se ne brinuti, ali tako samo stetis sebi.
probaj se opustiti i nekako se zaokupiti necim drugim da ti vrijeme sto prije prodje, za 10 dana ces vidjeti da je sve ok
uostalom za svaku nedoumicu oko bolova i osjecaja imas nas za pitat. uvijek ce se naci netko ko ce ti znati dati neki odgovor. zelim ti svu srecu i da ti T prodje u naboljem redu
Bit ce to sve u redu ne brigaj se puno. ;)
Mislim da Maybebaby danss ili sutra kolko sam zapantila. Ja imam jos 7 dana do menge. Simptomi moji kao prije menge. Grudi na dodir boluckaju i grcici lagani u trbuhu tako sa nezz. Vidit cemo za 7 dana
Jana cestitke! Vjerujem da si zbog prijasnjeg loseg iskustva pod stresom, ali kao sto ti Jane Doe kaze opusti se koliko mozes i probaj ne brinuti puno! Vjeruj da ce sve biti u redu jer hoce! Bolovi kao da ces dobiti su normalni. Mene je tih dana pred test i oko testa vise bolio trbuh nego inace pred M tako da samo polako!
Jane Doe i mina sretno! Koliko jos odbrojavate? Puno nas je pa se gubim, a i T mi ne ide u prilog pamcenju
Mala mu zapravo sam tebi htjela napisati svoje iskustvo. Ja sam imala implantacijsko. Inace su mi ciklusi oko 30 dana,a krvarenje je bilo 23dc, 7,8 dana nakon O. Bila je bas krv, ali u maloj kolicini. Par dana se nastavio svijetlo smedji isc.i varirao od oskudnog do skoro neprimjetnog. 30dc sam napravila test i bio je vec vrlo pozitivan! Eto to je moje iskustvo!
Ne mora znaciti da nije T u pitanju, mozda je kasna O. Ne znam koliko su uredni ciklusi i dali znas kad je O....ali svakako ti je najbolje posjetiti ginekologa pa da znas sto god da je i da prestanes sa nagadjanjima. Sretno!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
baarbaraa29 kad si ti bila na pregledu? Jesu ti uspjeli vidjeti što?
Oprosti ako si to već negdje napisala, nisam možda registrirala..
Barbara29 hvala na odgovoru... a ciklusi su mi točni dan prije dan kasnije.... znaci uvijek znam i osjećam kad cu dobiti u ti nema sumnje.... ovaj mjesec ničega nije bilo kao kod ostalih dolazaka vještice, nista me nije bolilo... nemam mučnine, umor hmmm pa eto malo vise spavam, živci su mi tanki znaci Uzas.... danas sam se na šefa izgalamila 😧 Evo čim mi se smiri gužva na poslu zovem ginica
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji