Strašno da... Dobro pa dolazi ovo blagdansko vrijeme pa ce mi prije proci dani 🙈
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Cure,
Ja sam dns bila na pregledu kod hematologa .
Rekla je da po njoj nisam za terapiju heparinom trenutno.Da oni znaju u nekim slucajevima kad zena vec pređe 35-36g. s par spontanih dati terapiju iako ne postoji stvarna trombofilija,a s obzirom da sam ja veoma mlada da nebi brzala s time.Salje me na dodatne pretrage koje cu obaviti preko dnevne bolnice mutacije na faktor II,faktor V,antibeta2 glikoproteinska protutijela,ATIII,homocistein,aktivnost faktora VIII I XII.Onda s tim nalazima dolazim opet kod nje.Jel zna netko koliko ce cekaju ti nalazi?Sestra u vinogradskoj je rekla dosta dugo.
Ja ti imam 25 godina,mogu rec da sam mlada i na terapiji sam fragminom 5000j od 8 tt. Nakon dva spontana,hematologica je zakljucila da bih trebala na terapiju. Te radi mutacije koju imam,dok na Merkuru su mi rekli da u vecini slucajeva za moju mutaciju ne daju fragmin vec da se andoli piju do 35tj. Ali ako hematolog smatra da treba onda komisija odobrava. Eto to je moje iskustvo. Ja sam na fragminu i andolu,to mi je hematologica u Vinogradskoj odredila.
Tebi sretno s daljnim pretragama i da sve bude uredu, i da sto prije ugledas plusic❤
Morala sam podijelit svoje iskustvo,nekako sam imala potrebu.
Hvala ti puno na podijeljenom iskustvu,puno mi to znaci :).
Kod koje si hematologice u Vg?Ja sam kod dr.Mazibrade.Koje mutacije su ti pozitivne?
Ja sam u biti MTHR heterozigot.ANTIKARDIOLIPINSKA ANTITIJELA IgG (c) (*) su mi 13 ,a ref int su negativno <10 ,slabo pozitivno 10-40 i pozitivno >40.
Po tome sam ja slabo pozitivna,ali dr.je rekla da oni to smatraju neg.Sad me salje da daljnju obradu.Ginekolog je istog misljenja.
Iskreno u svog ginekologa inace imam puno povjerenje,a hematologica mi se također cini korektna.Izasli su mi u susret da sve preko dnevne bolnice obavim da ne cekam.
Curke moje drage, ako me se jos sjecate 😀 samo da javim dns je bio pregled, srce kuca, bebica bi trebala doci 28.6. A vama svima dtzim.fige i zeliim puno puno srece da i vi ubrzo vidite sto i ja danas. Samo hrabro i naprijed 😗😗😗
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Curke moje drage, ako me se jos sjecate 😀 samo da javim dns je bio pregled, srce kuca, bebica bi trebala doci 28.6. A vama svima dtzim.fige i zeliim puno puno srece da i vi ubrzo vidite sto i ja danas. Samo hrabro i naprijed 😗😗😗
👋👋👶😍 zelim ti svu sreću kroz trudnoću i nadalje...
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Čestitam!! Svu sricu svita i da sve bude u najboljem redu. Uzivaj u mrvi maloj 😘
Sta se desava sa bazalnom temp.nakon ovulacije, ako dodje do zaceca ne opada, ili padne pa se digbe kroz izvjesno vrijeme ? Sta trebam ocekivati ? Cula sam u vrijeme kad se treba menstruacija dobiti, temp. Je povisena ?
Cure, redovno vas citam ali nisam imala nikakvih novosti za prijaviti tako da nisam tipkala.
M.lady cestiiitam ti na dugo ocekivanom plusu!!! Zelim ti urednu i skolsku trudnocu :*
Cestitam i novim curama na njihovim plusicima, a trudilicama zelim da sto prije ugledaju svoje :)
Mono, izuzetno mi je drago da je kod tebe sve ok i da si vec do polovice dogurala. Jos malo i klupko srece u rukama :)
I evo secer na kraju, nakon skoro godinu dana truda jutros sam ugledala svoj plusic 😍 🤗 Bio je to jedan od onih trenutaka kad sam se pitala jel me ovo oci varaju 😂
💗Baby E💗
Sortiraj odgovore
Najstariji