Curke koje ste trudnw i bile trudne. Recite mi jesu li vasi grcici u trbuhu i pocetku malo drugaciji bili od predmenstrualnih. Ja osjecam koda su ovi malo drugaciji cak me pecne ponekad ( ili sam ja to umislila od silne zelje😪)
Obzirom da mene trbuh skoro ne boli prije M, eventualno kad dobijem ja mogu prijavit da je mene bolio jace i cesce nego pred M. I upravo na trenutke taj osjecaj koji ti spominjes peckanje!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Curke koje ste trudnw i bile trudne. Recite mi jesu li vasi grcici u trbuhu i pocetku malo drugaciji bili od predmenstrualnih. Ja osjecam koda su ovi malo drugaciji cak me pecne ponekad ( ili sam ja to umislila od silne zelje😪)
Obzirom da mene trbuh skoro ne boli prije M, eventualno kad dobijem ja mogu prijavit da je mene bolio jace i cesce nego pred M. I upravo na trenutke taj osjecaj koji ti spominjes peckanje!
Ajme ko ce mi docekati sljedeci ponediljak da vidim je li uspilo haha bas sam nestrpljiva😂🙆
Mono nisam jos dobila druge hormone, bit ce nalaz gotov dan iza Božića 😕 sutra idem provjeriti rezultate briseva..reci mi molim te ako imam ureaplazmu, da li se mora i partner paralelno lijeciti? Dosad sam samo ja dobivala terapiju..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Curke, zna li koja da li LH trakica može biti lažno "pozitivna", tipa da pokaže pik a da se ovulacija ipak ne dogodi?
Suprug i ja se ponovno bacili na posao u velikoj želji za bebicom :) koristila sam LH trakice jer ne želim čekati ako se desi :D uglavnom u ponedjeljak je još bila svjetlija od testne, jučer je bila tamna jednako kao testna tako da mislim da sam uhvatila pik, odmah smo se bacili na posao. :D da li vrijedi truditi se i za vrijeme ovulacije i poslije ovulacije?
Jana jesi se narucila kod gin? mogu mislit kako te je strah, samo se potrudi biti pozitivna. znas kako kazu, treca srecamina ima sta novo? odbrojavam skupa s tobom
Nista, osim i dalje bolnih grudi. Nekakva me depresija ulovila danas, pa nisam bas puna neke nade nazalost. Al vjerujem u vase plusice uskoro!! Onda bi ti i ja ovaj ciklus mozda trebale zajedno dobiti, 19.11?
pa po mom ciklusu od 30 dana tan pada 19.11., ali kako nisam uopce uhvatila O, ko ce ha znat.
sve naopako 😑
Nadam se da je ipak bila i da nisi primjetila i da se nesto primilo 🤞
hvala ti, nadam se i ja da se tebi uhvatilo.. tko zna, možda je ovaj mjesec tvoj
Mono nisam jos dobila druge hormone, bit ce nalaz gotov dan iza Božića 😕 sutra idem provjeriti rezultate briseva..reci mi molim te ako imam ureaplazmu, da li se mora i partner paralelno lijeciti? Dosad sam samo ja dobivala terapiju..
darliv uletavam ali samo da ti javim
ne mora - ali onda treba ici napraviti bris
i ako ju ima onda i on treba terapiju
i kad popijete terapiju - opet trebate na bris oboje - u meduvremenu ljubav samo sa zastitom dok vam brisevi ne budu kod oboje ok
meni je doktorica uvijek dala terapiju i za partnera
s time da ako nisam htjela nisam trebala uzet za njega - ali u tom slucaju on bi morao ici kod svog dr. po terapiju
pa si nisam htjela koplicirat - uzela sam objasnila mu opcije i odlucio ju je odmah piti ...
rekao je da ne zeli dva put ici na bris u slucaju da ju ima - ah muski
Jana jesi se narucila kod gin? mogu mislit kako te je strah, samo se potrudi biti pozitivna. znas kako kazu, treca srecamina ima sta novo? odbrojavam skupa s tobom
Nista, osim i dalje bolnih grudi. Nekakva me depresija ulovila danas, pa nisam bas puna neke nade nazalost. Al vjerujem u vase plusice uskoro!! Onda bi ti i ja ovaj ciklus mozda trebale zajedno dobiti, 19.11?
pa po mom ciklusu od 30 dana tan pada 19.11., ali kako nisam uopce uhvatila O, ko ce ha znat.
sve naopako 😑
Nadam se da je ipak bila i da nisi primjetila i da se nesto primilo 🤞
hvala ti, nadam se i ja da se tebi uhvatilo.. tko zna, možda je ovaj mjesec tvoj
Svim srcem se nadam..vec sanjam svoju malu mirisljavu mrvicu 😁
All of God’s grace in one tiny face 💟
Blossom hvala ti na informacijama, iskreno ja bih bila najsretnija kad bi i moj doktor dao i za njega, jer bas to sto kazes, njih natjerati na nesto kao da si na lottu dobio...doduse isao je na spermiogram, bio kod urologa, i radili su analizu na neke bakterije, vise se sad ni ne sjecam, no mislim da ne bi bio presretan da opet mora ponavljati 🙈 no ako bude morao nema puno izbora 😂 a kako je on dosta toga odradio sad sam ja odlučila maksimalno sebe prekontrolirati, pa cemo vidjeti u kojem smjeru..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
darliv nema na cemu zato smo tu
doktor ti treba dati - ako zelis da ti da trazi, moli, malo uvelicaj - nema on vremena radi posla ici na bris pa kod svojeg dr. i sl., a i radite na bebi i zelite sto prije imati uredne nalaze.....
i svaka cast tvom dragom na nalazima koje je vec obavio - moj inace izbjegava odlazak doktoru i jos mu nista ne govorim sta bi sve od nalaza trebao napraviti jer bi se izbezumio - zivjelo neznanje!
zelim vam svu srecu
svim curkama koje ne-očekuju zelim plusic ovaj mjesec
ja nemam apsolutno nikakve simptome, cak ni pms-a koje inace imam - nula, zero, nada i temp. mi zadnja 2 dana pada
ali nadam se i dalje - mozda sam neki cudnovati kljunas i da svi ti ne simptomi nesto znace...vidjet cemo oko 20-tog
Curke, evo mi smo još aktivni. Mislim da smo pokrili plodne dane, nisam 100% sigurna jer isto tako nisam baš imala neke simptome osim laganih bolova u desnom jajniku, a sluzi nije bilo toliko kao inače ili ja nisam primjetila. O mi je trebala biti u nedjelju. Još ćemo se ovaj tjedan potruditi pa ćemo vidjet. Prošli tjedan me prehlada ulovila ali se nadam da nije utjecala na ovulaciju.Ne očekujem je 26.11 i iskreno se nadam plusiću. Cure čestitam na plusićima
💖 Nikol -12.08.2018💖
Sortiraj odgovore
Najstariji