Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Studeni 2017. 20:54

Monoooo pomocccc !!!!
    Citav dan mi je LH pozitivan. Na svakom uriniranju svejedno kad. Nije mi jasno kad trebam ovulaciju ocekivati.Jos ne ne boli jajnik koji me inace boli na menstruaciji. Koliko taj Lh pik traje.... 

12. Studeni 2017. 21:17

Amina123

Monoooo pomocccc !!!!
    Citav dan mi je LH pozitivan. Na svakom uriniranju svejedno kad. Nije mi jasno kad trebam ovulaciju ocekivati.Jos ne ne boli jajnik koji me inace boli na menstruaciji. Koliko taj Lh pik traje….

Hocu reci na O.

12. Studeni 2017. 22:31

MaybeBaby 😘

I da ja vec danima imam povisenu temp, jucer 36,8 ujutro, danas 37, menga bi trebala stici u srijedu, a temp nikako ne pada pa se nekako nadam da bi moglo biti nesto, grcevi u trbuhu i bol u grudima nije prestala takoder i ledja me rasturaju, ali vise ne znam dali umisljam ili sta 🤣🤣

Drzim fige. Ja isto mjerila temperaturu vidila od tebe pa reko aj idem i ja, ali popodne. Haha 36.9 imam. Siske vec pocele malo bolit grcici tu sad cekam da viidim zbog cega 🙆😂

12. Studeni 2017. 22:58

Amina123

Monoooo pomocccc !!!!
    Citav dan mi je LH pozitivan. Na svakom uriniranju svejedno kad. Nije mi jasno kad trebam ovulaciju ocekivati.Jos ne ne boli jajnik koji me inace boli na menstruaciji. Koliko taj Lh pik traje….

Ti se lipo uvati posla odma i nes falit 😎

mono1111
    13. Studeni 2017. 01:48

Amina,
    Normalno je da ti je lh poz.cijeli dan, meni je znao biti poz.i dva dana.
    Znaci O se desava od prvog porasta lh pika 36 h nakon....ali ti ne znas da li si bas ulovila odmah porast ili si se testiraka tek, par h nakon prvog porasta...
    Znaci O ce u tvom slucaju nastupiti 12 do 36 h nakon te poz.lh trakice.
    Znaci odnos bi trebali imati, ako vec niste, sada...
    Svakako jos sutra napravi lh, ne s prvim urinom nikako, nego bar 4 h nakon budjenja.
    Ako lh i dalje bude sutra poz.znaci O jos najvjerovatnije nije bila, nego ce tek biti kad trakica pocne blijediti....
    Ugl.testiraj se sutra opet i posalji.
    A odnose ste onda trebali imati dns, ili sutra even.ovisno da li ce i sutra lh biti poz.
    Znaci  prije O dolazi do naglog porasta lh i zato trakica bude poz. Kad je lh u opadanju, znaci kada trakica pocne blijediti tada se desava O ili je upravo bila.

MaybeBaby 😘
    13. Studeni 2017. 07:07

nestrpljiva25

MaybeBaby 😘

I da ja vec danima imam povisenu temp, jucer 36,8 ujutro, danas 37, menga bi trebala stici u srijedu, a temp nikako ne pada pa se nekako nadam da bi moglo biti nesto, grcevi u trbuhu i bol u grudima nije prestala takoder i ledja me rasturaju, ali vise ne znam dali umisljam ili sta 🤣🤣

Drzim fige. Ja isto mjerila temperaturu vidila od tebe pa reko aj idem i ja, ali popodne. Haha 36.9 imam. Siske vec pocele malo bolit grcici tu sad cekam da viidim zbog cega 🙆😂

Haha tako i ja, jucer 37,1 pa 36,9 pa se digne pa pinkicu padne, kazu na netu ako je ima u takvom intervalu da je to to, a ako 25 dan ciklusa odjednom padne onda je kao iskljucena T. Sad, ko ce ti ga znat, mrzim ovo 37,1 ili 37,2 bas me manta stalno, cila sam kao pekmez

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

Jane_Doe
    13. Studeni 2017. 08:19

cure, ja isto imam povisenu temp stalno.. stalno piskim i kao da me malo bole sise, ali samo kad ih stiscem. dole osjecam onaj balon famozni.. kaze mi mm da je vjerojatno psiha, a tako se i meni cini. e sad ili sam imal O pa nisam skuzila ili nije ni bila pa ce tek biti..
    ako se do 25.11. ne pojave klasicni simptomi O ili M radim test pa sta bude..

13. Studeni 2017. 08:22

MaybeBaby 😘

nestrpljiva25

MaybeBaby 😘

Haha tako i ja, jucer 37,1 pa 36,9 pa se digne pa pinkicu padne, kazu na netu ako je ima u takvom intervalu da je to to, a ako 25 dan ciklusa odjednom padne onda je kao iskljucena T. Sad, ko ce ti ga znat, mrzim ovo 37,1 ili 37,2 bas me manta stalno, cila sam kao pekmez

Nista jutros temp 36,4 normalna na 20. Dc😪

blossom
    13. Studeni 2017. 09:13

nestrpljiva25 MaybeBaby kako pratite i mjerite baz.temp.

ja svako jutro i to prije nego ustanem - toplomjer je kod glave i cim otvorim oci mjerim
    imam topl. sa dvije decimale za tocnije pracenje

registrirala sam se na fertilityfriend.com i tamo si unosim sve vrijednosti i simptome
    najbolje je kombinacija lH trakica i tog kalendara - no jos mi nisu stigle trakice

nestrpljiva25 meni je gin. 20DC rekao to je to - taj dan mi je temp. bila 36,58 - prije tog mi je varirala
    vec iduci dan 21DC je skocila na 36,76 i od tada raste :) 

MaybeBaby 😘
    13. Studeni 2017. 10:02

blossom

nestrpljiva25iMaybeBabykako pratite i mjerite baz.temp.

ja svako jutro i to prije nego ustanem - toplomjer je kod glave i cim otvorim oci mjerim
    imam topl. sa dvije decimale za tocnije pracenje

registrirala sam se na fertilityfriend.com i tamo si unosim sve vrijednosti i simptome
    najbolje je kombinacija lH trakica i tog kalendara - no jos mi nisu stigle trakice

nestrpljiva25meni je gin. 20DC rekao to je to - taj dan mi je temp. bila 36,58 - prije tog mi je varirala
    vec iduci dan 21DC je skocila na 36,76 i od tada raste :)

Ja se uopce nisam bazirala na to niti na lh trakice, vec sam primjetila da se cudno i zamantano osjecam pa sam je zato pocela mjeriti. Trebala bih 15- og dobiti M, a temp mi od proslog tjedna varira, malo bude 37, ili 37,1 ili oko 36,7-8... kazu da ako nema T, da par dana prije M pocme padati, a meni jos dva dana do M, i jucer je bila 37,1 a jutros 36,7 pa 36,9.. stalno je tu negdje u tim intervalima

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.