Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jane_Doe
    14. Studeni 2017. 14:18

barbara ja ne odbrojavam, to jest, odbrojavam ali jos ne znam sta odbrojavam hahahah. trebala bi dobiti 19.,20.11. a nisam sigurna dali sam imala O i ako sam je imala ne znam kad sam je imala. ne pratim trakicama nego po bolovima i iscjetku skuzim, a ovaj ciklus je to izostalo ili ja nisam primjetila. ovih dana me nesto boli mengasto i puno piskim, a i kao da su me sise pocele bolit (sto inace nikad nije slucaj) pa sad iskreno ne znam sta da mislim. 
    bojim se da nisam uopce imala O ovaj ciklus i da sam si ove simptome umislila, a ako se nista ne bude dogadjalo do sljedeceg vikenda cu piskit test pa sta bude..

darliv
    14. Studeni 2017. 15:01

Djevojke ja sam jucer vadila progesteron, 22.dc, 8.dpo, i evo nalaza:

Ima li tko iskustva?

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

MaybeBaby 😘
    14. Studeni 2017. 15:13

Hey cure ne znam tko je napisao ali ja sam evo sutra-prekosutra u neocekivanju M... ne zelim si previse davati laznu nadu, iako imam sve vise simptoma pa se bojim da to luda zenska glava ne umisli, ali istina je barem materijalni dokad da piskim stalno, stalno imam osjecaj da cu procuriti a na gacicama samo otisci malo mokrace kao da malo i propustim valjda kako sam bila na poslu pa ne stignem odmah trcati u wc 🤣🤣 grudi me jos bole, jako se vide zile na njima, sad citala sam da to moze biti i prije M, pa sad ne znam sto reci osim cekati... prije nekoliko dana me otprilike tjedan-10 dana nakon O dolje stezalo i osjetila sam trenje nekakvo a sada vise ne, malo tu i tamo osjetim ali nista slicno tome da ce M doci... sad, vidjet cemo... ne bih se tila puno veselit unaprijed znam da cu se onda razocarati puno, luda glava u nas zena, sto reci

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

baarbaraa29
    14. Studeni 2017. 15:27

Jana ma sta se ispricavas! Ko bi nas sve tu pohvatao! Bila sam da. Zapravo 2 puta vec! Prvi puta se vec vidio plodic, tj. vrecica, a na drugom smo vidjeli da vec i srce kuca!
    Mala mu ti si onda bas neka sumnjiva  Javi sta je gino rekao, tj.sta ce reci nakon pregleda!!
    Jane doe ah da kod tebe je jos zbrckano. A cuj, mozda ti je O sa simptomima malo promaknula, ali je ipak bila. Nazalost vecina nas ovdje koja se mjesecima trudi je upoznata sa umisljenim simptomima pa si ne vjerujemo ni onda kad je to stvarno to!
    darliv vjerojatno ce ti se javiti netko iskusniji u ocitavnju nalaza, ali meni je utvrdjen manjak i to u proslom ciklusu u kojem sam vec bila trudna i evo sve u redu za sada tako da mislim da tebi koja jesi u intervalima nebi trebalo prestavljati nikakav problem! 
    MabeyBabey sretno!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

mina04
    14. Studeni 2017. 17:16

Jane_Doe

Jana jesi se narucila kod gin? mogu mislit kako te je strah, samo se potrudi biti pozitivna. znas kako kazu, treca srecamina ima sta novo? odbrojavam skupa s tobom

Nista, osim i dalje bolnih grudi. Nekakva me depresija ulovila danas, pa nisam bas puna neke nade nazalost. Al vjerujem u vase plusice uskoro!! Onda bi ti i ja ovaj ciklus mozda trebale zajedno dobiti, 19.11?

All of God’s grace in one tiny face 💟

14. Studeni 2017. 17:58

Ja je ne ocekujem 26.11. :( Tek mi je ovulacija prosla.Pa idemo dalje :) Cure zelim vam plusice :)
    Barbara uzivaj sad u trudnociiiii :*

14. Studeni 2017. 19:39

Curke koje ste trudnw i bile trudne. Recite mi jesu li vasi grcici u trbuhu i pocetku malo drugaciji bili od predmenstrualnih. Ja osjecam koda su ovi malo drugaciji cak me pecne ponekad ( ili sam ja to umislila od silne zelje😪)

mono1111
    14. Studeni 2017. 21:15

darliv

Djevojke ja sam jucer vadila progesteron, 22.dc, 8.dpo, i evo nalaza:
    Sad ne znam što bih mislila…tu pokazuje da je unutar intervala, ali sam dosta toga procitala kako to nije dovoljno..
    Ima li tko iskustva?

Cudne su ove ref.vrijednosti...ti znaci gledas kuteinsku fazu i po tome je unutar ref.vrijednosti....ali po drugim labovima sutim drukcije ref.vrijednosti.
    Najbolje da pitas dokt.kad ces ici....jesi dobila i druge hormone koje si vadila na pocetku ciklusa?
    Nestrpljiva,
    Ja nisam imala nikakve posebne bolove.

Jane_Doe
    14. Studeni 2017. 21:26

mina04

Jane_Doe

Jana jesi se narucila kod gin? mogu mislit kako te je strah, samo se potrudi biti pozitivna. znas kako kazu, treca srecamina ima sta novo? odbrojavam skupa s tobom

Nista, osim i dalje bolnih grudi. Nekakva me depresija ulovila danas, pa nisam bas puna neke nade nazalost. Al vjerujem u vase plusice uskoro!! Onda bi ti i ja ovaj ciklus mozda trebale zajedno dobiti, 19.11?

pa po mom ciklusu od 30 dana tan pada 19.11., ali kako nisam uopce uhvatila O, ko ce ha znat.
    sve naopako 😑

mina04
    14. Studeni 2017. 21:51

Jane_Doe

mina04

Jane_Doe

pa po mom ciklusu od 30 dana tan pada 19.11., ali kako nisam uopce uhvatila O, ko ce ha znat.
    sve naopako 😑

Nadam se da je ipak bila i da nisi primjetila i da se nesto primilo 🤞

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.