da tako kazu kad dobijes M temp. padne
ja sam malo proucavala grafove na netu i primijetila da 2-3 dana prije M temp. ne varira (tipa sa nize na visu)
nego postepeno 2-3 dana samo pada
nadam se da ce vam stici +
Da tako sam i ja vidila kazu ako nema T da 25 dan ciklusa krene padati dok skroz ne padne. A ako je T prisutna da ne raste vec ostaje tako da bude najmanja 36,5, znaci ako padne ispod 36,5 da znaci da nema T
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Blossom ja niaam to pratila inace nego eto vidila da maybebaby mjeri pa racunam idem i ja probat. Jucer mi palo napamet navecer imala 36,8. Jutros kad sam se ustala 36.4. Al nekako nemam osjecj da ce biti plus ovaj misec. Bas imam sve svoje simptome pred mengu i iscjedak i sve ko i inace tako da sam T otpisala za sad 😲
Ovako jutros sam dobila bolove u jajniki,
Testna je od jutros za nijansu svjetlija.
Mi smo imali jucer odnose oko 16h onda sledeci su tek veceras.Nadam se da ce biti sve oke.Valjda ovaj put uspije. :(
bazalna temp. mjeri se vaginalno ili oralno
meni je prakticnija oralno - i ona se mjeri iskljucivo ujutro (prije rastezanja, ustajanja, pranja zubi i sl. - jer to sve utjece na temperaturu)
i uvijek u isto vrijeme (ak je sat prije ili poslije zapise se - jer mozda se ne budis u isto vrijeme)
mjerenje temp. ujutro pa popodne - ne daje nikakve informacije i po tome se ne moze nista zakljuciti
odnosno normalno je ako mjeris popodne da ti je temp. veca jer je i tijelo vec na "radnoj" temperaturi
amina drzim palčeve
bazalna temp. mjeri se vaginalno ili oralno
meni je prakticnija oralno - i ona se mjeri iskljucivo ujutro (prije rastezanja, ustajanja, pranja zubi i sl. - jer to sve utjece na temperaturu)
i uvijek u isto vrijeme (ak je sat prije ili poslije zapise se - jer mozda se ne budis u isto vrijeme)
mjerenje temp. ujutro pa popodne - ne daje nikakve informacije i po tome se ne moze nista zakljuciti
odnosno normalno je ako mjeris popodne da ti je temp. veca jer je i tijelo vec na "radnoj" temperaturi
amina drzim palčeve
Evo bas sam sad citala o tome. Nisam imala pojma jer nikada nisam razmisljala o tome, dobro da znam. Al poznavajuci sebe nece se meni to dat toliko pratit i zapisivat a i to se vise ciklusa treba pratit da znas kako ti temp varira.
nije uopce napor - naviknes se
ja imam 2 alarma
na 1 stavim toplomjer (stavlja se ispod jezika)
i na 2 (nakon 5 min) očitavam
ja sam se odlucila na to - jer zelim bit sigurna kad je O jer nemam redovite cikluse
ako i ne uspijemo ovaj mjesec iduci cu sa lH trakicama i tem. i tako dok god ne uspijemo i dok ne napravimo spermigram da znamo na cemu smo
i recimo iz ovog 1 grafa sta imam otprilike sam polovila - iduci mjesec ce mi bit lakse - i mogu ti rec da dani lete - tako da 3 ciklusa mi nisu neki problem ako je to najmanje sta cu morat cekat, nitko sretniji od mene
cure, ja isto imam povisenu temp stalno.. stalno piskim i kao da me malo bole sise, ali samo kad ih stiscem. dole osjecam onaj balon famozni.. kaze mi mm da je vjerojatno psiha, a tako se i meni cini. e sad ili sam imal O pa nisam skuzila ili nije ni bila pa ce tek biti..
ako se do 25.11. ne pojave klasicni simptomi O ili M radim test pa sta bude..
Drzim figee da nista ne dode i da bude plusic.
Ja ne znam kad da napravim, sad mi je 33 dc. Mozda da ipak pricekam jos bar tjedan dana? Jos uvijek me sise bole, i to je to. Jucer me nesto bolio desni jajnik ne znam zasto, ko kad imas O 😯
All of God’s grace in one tiny face 💟
Ovako jutros sam dobila bolove u jajniki,
Testna je od jutros za nijansu svjetlija.
Mi smo imali jucer odnose oko 16h onda sledeci su tek veceras.Nadam se da ce biti sve oke.Valjda ovaj put uspije. :(
Mislim da nema potrebe dns navecer imati odnose, mislim mozete, ali O je bila vjerovatno vec..
J.s.se moze oploditi 12 do 24 h nakon pucanja folikula, znaci nakon O...ali mislim da vam je onaj odnos jucer u 16 h presudan, jer spermiji su cekali j.s.
Sortiraj odgovore
Najstariji