Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala_mu
    15. Studeni 2017. 11:54

Evo cure pokušavala jucer dobiti ginića telefonom kao da me stavio na ignore 🙄 I odem se danas naručiti na pregled kažem da mi kasni 5 dana i sestra me naruči za 06.12.... rekla je da i ako jesam trudna da je to mala trudnoca... ja reko a koliko bi ja testova za trudnoću trebala potrošiti? Samo se nasmijala i rekla da se opustim da je najvjerojatnije mala trudnoca... malo me smirila al vrag nije dao mira odem i kupim jos jedan test - 😤 Pa kao sto je blossom rekla da da sam kljunaš! 😂 No bumo vidili.... nemogu se vise zivcirat.... 

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

mono1111
    15. Studeni 2017. 15:21

Darliv,
    Ja mislim i smatram da se oboje trebate lijeciti preventivno ! Dobijete antibiotik i fino ga popijete....ali dokt.ce ti reci vise.
    Ne kuzim iskreno, kako ti je progesteron dosao odmah, a ove ostale spolne hormone moras cekati dva mjeseca, stvarno ne kuzim''?!!!!!!!
    Wannabemom,
    Mislim da se to moze dogoditi, da ipak dodje do porasta lh a O se ne dogodi, ali je mala vjerojatnost.
    Alo ti je lh pokazala da je poz, onda ce vjerovatno O biti.
    Bitno je imati odnose tad kad lh pokaze, to je u biti dobitan odnos....poslije nije potrebno jer se O vec dogodila. J.s.se moze oploditi i nakon 12 do 24 h nakon O, ali je bolje da spermiji docekaju vec j.s.cim pukne folikul.

15. Studeni 2017. 15:28

Maybebaby novosti? 😁

MaybeBaby 😘
    15. Studeni 2017. 15:52

Jos nisam procurila nadam se da ce tako i ostati 😀😀

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

15. Studeni 2017. 16:05

MaybeBaby 😘

Jos nisam procurila nadam se da ce tako i ostati 😀😀

Držim figeeee 🙈😁

MaybeBaby 😘
    15. Studeni 2017. 16:51

A osjecam kao da cu svaki sekund, kao da mokrim u gace stalno nesto osjecam 😂😂

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

15. Studeni 2017. 18:00

Tako i ja pomislila kao malo drugaciji grcici ono sad 5 dana prije kao da cu svaki cas procurit

darliv
    15. Studeni 2017. 18:21

Mono progesteron sam isla privatno u polikliniku sunce, a ostale u kb osijek..napisala sam to u jednom postu kad sam te pitala kad da idem vaditi da cu ici privatno zbog cekanja 🙂
    MaybeBaby  brzim fige ✊

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

mono1111
    15. Studeni 2017. 18:24

darliv

Mono progesteron sam isla privatno u polikliniku sunce, a ostale u kb osijek..napisala sam to u jednom postu kad sam te pitala kad da idem vaditi da cu ici privatno zbog cekanja 🙂
    MaybeBaby brzim fige ✊

Aha, zabb sam da ces ici privatno....ali mi je i dalje suludo da se nalazi cekaju 2 mjesecaaa !😱

• ribica1212
    15. Studeni 2017. 19:05

darliv, ja sam 2 puta vadila progesteron 21.dc, i nalaz mi je bio jednom 74 a jednom 44 nmol/L, a za referentnu vrijednost je pisalo da treba biti iznad 22 nmol/L (Petrova) ili 12,1-49,4 nmol/L (VV). Pa mi se ovih tvojih 16,13 činilo malo, al sam skužila da je tvoja vrijednost progesterona izražena u ng/mL, a 16,13 ng/ml ti ispadne 51,3 nmol/L što je super 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.