cure, ja isto imam povisenu temp stalno.. stalno piskim i kao da me malo bole sise, ali samo kad ih stiscem. dole osjecam onaj balon famozni.. kaze mi mm da je vjerojatno psiha, a tako se i meni cini. e sad ili sam imal O pa nisam skuzila ili nije ni bila pa ce tek biti..
ako se do 25.11. ne pojave klasicni simptomi O ili M radim test pa sta bude..
Drzim figee da nista ne dode i da bude plusic.
Ja ne znam kad da napravim, sad mi je 33 dc. Mozda da ipak pricekam jos bar tjedan dana? Jos uvijek me sise bole, i to je to. Jucer me nesto bolio desni jajnik ne znam zasto, ko kad imas O 😯
kad si ti ono uhvatila LH pik? mozda da pricekas 14 dana od toga, da ti ipak ne bude prerano?
ne znam, nisam pametna ni za sebe hahahah
19.11 mi je 14 dana od LH pika..
ajde to ti je za 6 dana, do tad pricekaj. joj drzim i fige
Ne stignem.pratit puno... ali koliko znam cice te bole i neznaš jesi li ovulirala? Kad treba stic M po tvom starom ciklusu?
Jana cestitam i drzim fige da sve bude u savrsenom redu ❤️
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Cure čitam vas i pratim koliko stignem.. Radujem se svakom vašem plusiću, isčekujem s vama.. Ja sam po treći put, nakon što mi mjesečnica nije stigla 06.11.,ugledala + na svom testu, ovaj put dvije velike debele crte na baby chec testu i 2-3 tjedna trudnoće na clearblue digitalnom testu (prve dvije trudnoće su nažalost bile biokemijske).. Ovaj put se nadam pozitivnom ishodu obzirom da po prvi put test nije uopće sporan za očitati. Dapače.. Tim više što mi i digitalni test pokazuje 2-3 tjedna a ne više kao prva dva puta 1-2 tjedna.. Mogu vam reći da sam totalno prestrašena, ukočena, osluškujem svaki znak.. I ko za vraga svako toliko me nešto zažiga u jajnicima, povremeno osjetim pritisak dolje kao da ću procuriti.. Više ni sama ne znam što je normalno a što nije.. Uh.. Oprostite na dužem postu ali morala sam s nekim podijelitit misli i strahove.. Pred mužem ne želim ništa govoriti jer je i on u panici zbog protekla dva puta..
Zamli doktoricu da ideš vadit betu... ako se beta uredno dupla to će te smirit . Ili odi privatno vadi!
Jana,
Cestitkeeee ! Neka ovaj put to bude to !!! Drzim figeeeee ! Javljajjjjjjjjj !
Bulbi,
Sto da ti kazem?? Mislim da sam ti stvarno sve napisala sto mislim...ja ne bi odustala od potrage za heparinom ! Ja imam sad 27 god i bez obzira naravno da sam dobila heparin ! Napravi kako mislis da je najbolje za tebe...ali ja ne bi stala samo na tome !
Hvala cure na potpori.. Svakako se javim Prije sat vremena sam ponovila test i u roku od doslovce dvije sekunde se pokazao ➕.. Malo me to smirilo
cure, ja isto imam povisenu temp stalno.. stalno piskim i kao da me malo bole sise, ali samo kad ih stiscem. dole osjecam onaj balon famozni.. kaze mi mm da je vjerojatno psiha, a tako se i meni cini. e sad ili sam imal O pa nisam skuzila ili nije ni bila pa ce tek biti..
ako se do 25.11. ne pojave klasicni simptomi O ili M radim test pa sta bude..
Drzim figee da nista ne dode i da bude plusic.
Ja ne znam kad da napravim, sad mi je 33 dc. Mozda da ipak pricekam jos bar tjedan dana? Jos uvijek me sise bole, i to je to. Jucer me nesto bolio desni jajnik ne znam zasto, ko kad imas O 😯
kad si ti ono uhvatila LH pik? mozda da pricekas 14 dana od toga, da ti ipak ne bude prerano?
ne znam, nisam pametna ni za sebe hahahah
19.11 mi je 14 dana od LH pika..
ajde to ti je za 6 dana, do tad pricekaj. joj drzim i fige
Ne stignem.pratit puno… ali koliko znam cice te bole i neznaš jesi li ovulirala? Kad treba stic M po tvom starom ciklusu?
sise me bole ali ako ih pritisnem (onaj filin bude kao kad ti se prepune od mlijeka i onda me pusti), stalno mi se piski i boli me kao da cu dobit. po mom starom ciklusu bi trebala dobiti 19, 20. ali ja stvarno nisam skuzila onaj klasican iscjedak za vrijeme O.. sjecam se nekih bolova jedan dan ali samo to popodne i to je to, a od iscjetka nista. ni sad nemam neki iscjedak a znam da u slucaju T se pojavi onaj kao cuvar trudoce sto ga zovu..
uopce ne znam sta da mislim, sva sam si nekao cudna kao da sam bolesna..
Jana čestitam!!! 💓
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Jana,
Cestitkeeee ! Neka ovaj put to bude to !!! Drzim figeeeee ! Javljajjjjjjjjj !
Bulbi,
Sto da ti kazem?? Mislim da sam ti stvarno sve napisala sto mislim…ja ne bi odustala od potrage za heparinom ! Ja imam sad 27 god i bez obzira naravno da sam dobila heparin ! Napravi kako mislis da je najbolje za tebe…ali ja ne bi
Hvala ti na tvome iskustvu i cijenim tvoje misljenje.Ali misljenja sam ako jedan strucnjak hematolog smatra da nisam trenutno kandidat za heparin tko sam ja da kao laik inzistiram na tome.Isto misljenje ima i moj ginekolog.Znaci nije da nisam napravila sto sam morala.Salje me na dodatne pretrage sto mi je skroz ok.Biti ce kako mora biti.
Bog vec 7godina kako ne uspijevamo ,,isli smo i na postupce ,,,Jednostavno ne uspjeva..,,
Sortiraj odgovore
Najstariji