Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jane_Doe
    13. Studeni 2017. 14:13

mina04

Jane_Doe

cure, ja isto imam povisenu temp stalno.. stalno piskim i kao da me malo bole sise, ali samo kad ih stiscem. dole osjecam onaj balon famozni.. kaze mi mm da je vjerojatno psiha, a tako se i meni cini. e sad ili sam imal O pa nisam skuzila ili nije ni bila pa ce tek biti..
    ako se do 25.11. ne pojave klasicni simptomi O ili M radim test pa sta bude..

Drzim figee da nista ne dode i da bude plusic.
    Ja ne znam kad da napravim, sad mi je 33 dc. Mozda da ipak pricekam jos bar tjedan dana? Jos uvijek me sise bole, i to je to. Jucer me nesto bolio desni jajnik ne znam zasto, ko kad imas O 😯

kad si ti ono uhvatila LH pik? mozda da pricekas 14 dana od toga, da ti ipak ne bude prerano?
    ne znam, nisam pametna ni za sebe hahahah

mina04
    13. Studeni 2017. 14:22

Jane_Doe

mina04

Jane_Doe

cure, ja isto imam povisenu temp stalno.. stalno piskim i kao da me malo bole sise, ali samo kad ih stiscem. dole osjecam onaj balon famozni.. kaze mi mm da je vjerojatno psiha, a tako se i meni cini. e sad ili sam imal O pa nisam skuzila ili nije ni bila pa ce tek biti..

Ja ne znam kad da napravim, sad mi je 33 dc. Mozda da ipak pricekam jos bar tjedan dana? Jos uvijek me sise bole, i to je to. Jucer me nesto bolio desni jajnik ne znam zasto, ko kad imas O 😯

kad si ti ono uhvatila LH pik? mozda da pricekas 14 dana od toga, da ti ipak ne bude prerano?

19.11 mi je 14 dana od LH pika..

All of God’s grace in one tiny face 💟

Jane_Doe
    13. Studeni 2017. 14:33

mina04

Jane_Doe

mina04

Jane_Doe

19.11 mi je 14 dana od LH pika..

ajde to ti je za 6 dana, do tad pricekaj. joj drzim i fige 

• Jana
    13. Studeni 2017. 14:39

Cure čitam vas i pratim koliko stignem.. Radujem se svakom vašem plusiću, isčekujem s vama.. Ja sam po treći put, nakon što mi mjesečnica nije stigla 06.11., ugledala + na svom testu, ovaj put dvije velike debele crte na baby chec testu i 2-3 tjedna trudnoće na clearblue digitalnom testu (prve dvije trudnoće su nažalost bile biokemijske).. Ovaj put se nadam pozitivnom ishodu obzirom da po prvi put test nije uopće sporan za očitati. Dapače.. Tim više što mi i digitalni test pokazuje 2-3 tjedna a ne više kao prva dva puta 1-2 tjedna.. Mogu vam reći da sam totalno prestrašena, ukočena, osluškujem svaki znak.. I ko za vraga svako toliko me nešto zažiga u jajnicima, povremeno osjetim pritisak dolje kao da ću procuriti.. Više ni sama ne znam što je normalno a što nije.. Uh.. Oprostite na dužem postu ali morala sam s nekim podijelitit misli i strahove.. Pred mužem ne želim ništa govoriti jer je i on u panici zbog protekla dva puta..

• Jana
    13. Studeni 2017. 14:40

E da i još mi strah povećava i to što mi je nakon druge biokemijske prilikom rađena briseva nađena ureaplasma pa sam pila sumamed.. Naravno da sam ga pila kad sam već očito bila ponovno trudna

blossom
    13. Studeni 2017. 15:01

Jana vezano za sumamed - ne moras brinuti - koliko znam on se i daje u trudnoci kad neke terapije ne djeluju i nema stetnog djelovanja

s obzirom na vec dvije biokem. odi kod gin. i on ce te dalje uputiti sta trebas piti i bit ce sve ok :) sretno!!!

• Jana
    13. Studeni 2017. 15:14

Bliskom hvala ti na riječima utjehe.. Ginekologica me je taman danas zvala vezano za još neke nalaze pa kaže da dođem 24.11.pa da ćemo vidjeti.. Do onda ću izludjeti.. 
    Vjerojatno glupo pitanje ali je li normalno da iako si trudan imaš totalno isti osjećaj kao da ćes procuriti svaki čas?

Bulbi91
    13. Studeni 2017. 15:17

Cure,
    Ja sam dns bila na pregledu kod hematologa .
    Rekla je da po njoj nisam za terapiju heparinom trenutno.Da oni znaju u nekim slucajevima kad zena vec pređe 35-36g. s par spontanih dati terapiju iako ne postoji stvarna trombofilija,a s obzirom da sam ja veoma mlada da nebi brzala s time.Salje me na dodatne pretrage koje cu obaviti preko dnevne bolnice  mutacije na faktor II,faktor V,antibeta2 glikoproteinska protutijela,ATIII,homocistein,aktivnost faktora VIII I XII.Onda s tim nalazima dolazim opet kod nje.Jel zna netko koliko ce cekaju ti nalazi?Sestra u vinogradskoj je rekla dosta dugo.

13. Studeni 2017. 15:29

mono1111

Amina123

Ovako jutros sam dobila bolove u jajniki,
    Testna je od jutros za nijansu svjetlija.
    Mi smo imali jucer odnose oko 16h onda sledeci su tek veceras.Nadam se da ce biti sve oke.Valjda ovaj put uspije. :(

Mislim da nema potrebe dns navecer imati odnose, mislim mozete, ali O je bila vjerovatno vec..
    J.s.se moze oploditi 12 do 24 h nakon pucanja folikula, znaci nakon O…ali mislim da vam je onaj odnos jucer u 16 h presudan, jer spermiji su cekali j.s.

Ali jutros mi bazalna nije skocila.jucer bila 36,22 jutros 36.39. Zato mislim mozda da nije bila jos. Vidjezi cu sutra da li ce skociti. :(

ikyri
    13. Studeni 2017. 16:36

Jana

Bliskom hvala ti na riječima utjehe.. Ginekologica me je taman danas zvala vezano za još neke nalaze pa kaže da dođem 24.11.pa da ćemo vidjeti.. Do onda ću izludjeti..
    Vjerojatno glupo pitanje ali je li normalno da iako si trudan imaš totalno isti osjećaj kao da ćes procuriti svaki čas?

Čestitm jana. Ako je test pokazao 2-3tj. onda beta raste. Znam kakonti je tanka linija bila zadnji put i nadam se da će sve bit ok. Sumamed je dobro da si popila ...ginekolog ce te kontrolirat pazi da ti ponovi briseve i napravi urinokultruru. Pritisak da ces procurit je normalan...Maternica se širi i normalno je trčat tamo do čak 10. tj svakih 5min na wc jer ti se čini da curiš... Želim ti svu sreću. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.