Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaybeBaby 😘
    12. Studeni 2017. 16:15

I da ja vec danima imam povisenu temp, jucer 36,8 ujutro, danas 37, menga bi trebala stici u srijedu, a temp nikako ne pada pa se nekako nadam da bi moglo biti nesto, grcevi u trbuhu i bol u grudima nije prestala takoder i ledja me rasturaju, ali vise ne znam dali umisljam ili sta 🤣🤣

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

mina04
    12. Studeni 2017. 16:25

Ja sam iz Sesveta, Zagreb ☺

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Ivana3
    12. Studeni 2017. 16:28

Da to bi bilo bas fora :) vama zelim srecu da uskoro vidite svoje plusice, jer u moj test niko bas ne daje prevelike nade iako mi nikad ovako nije kasnilo :( 

mina04
    12. Studeni 2017. 18:45

Ivana3

Da to bi bilo bas fora :) vama zelim srecu da uskoro vidite svoje plusice, jer u moj test niko bas ne daje prevelike nade iako mi nikad ovako nije kasnilo :(

Meni je na proljece kasnila 18 dana!..mislila sam da je to to. Kad ono nista, test negativan i onda je dosla. Najbolje da odes svojoj dr pa da te pregleda. Kolegici evo nije dosla dva mjeseca, sad je dobila duphastone pa da joj potakne krvarenje.

Romana33
    12. Studeni 2017. 18:56

mina04

My life

mina04

My life

Nova od danas i citam vase komentare.. pa da i ja se pojadam malo. Prosle god.u 7 mj.imala spontani sa 10+3 . Jedno vrijeme odustala od trudnoce, no sad opet sam skupila hrabrosti i zelimo jos jednom probati. Iako imamo vec dvoje djece, sad bi jos jednu bebicu. No nikako nejde. Prvo dvoje je od prve uspjelo, a sad nista. Imamo preko 30 god.ali to nebi trebalo puno smetati. Sad vec 5 mj. pokusavamo i nista. Prosle god.sam hormone vadila da se ustanovi ovulacija jer nam trebalo isto godinu dana, i ovulacije ima. Nikakve ciste nisu nadene i sve uredno bilo. No ipak nejde. Jedino sto me iz mjeseca u mjesec muci smedi iscjedak koji me prati od sredine ciklusa pa sve do menge. Po 10 dana i vise. I cim primjetim taj iscjedak, odma znam da ni ovaj mjesec nije uspjelo. Spremam se opet doktoru, ali zbog posla nemam bas vremena. Sad opet sam u iscekivanju iako predosjecam da ni ovaj mj.nece biti nista. A tako veliku zelju imamo😔😔

Dobro nam dosla i sto prije otisla 😁
    Zao mi je zbog spontanog..nadam se da ces uskoro opet ugledati svoj plusic 🤞

I ja se nadam iako se vise ni ne nadam previse. Svaki mjesec isto. Uopce ni ne radim vise testove jer nakon kad primjetim taj smedi iscjedak 16 dan ili koji dan kasnije, onda samo cekam mengu. Razocaranje svaki mjesec…ali opet se nadam svaki mjesec..

Sve ovdje znamo koliko je tesko i koliko boli svaki mj kad dode ta vjestica..al nikad, nikad ne smijemo gubiti nadu. Vjerojatno se jos sve nije poslozilo, zna On sta radi. Samo mu se moramo prepustiti i bit 😍
    S ovim pokusavam utjesiti i vas, a i sebe😅

Da.. Tako i ja mislim. Ne smijemo gubiti nadu . Ali godine idu a ova djeca sve veca.. Neki rok sam si postavila, kao do 35 ako ne uspije ondaje gotovo. Jos dvije godine znaci.  Ali tako se razocaram da odma gubim volju. Jos mi gore kad cujem da je neka meni bliska osoba trudna... I takoder stojim iza toga da On sve to taki zeli. I ako nam je sudeno, bit ce jos jedna  beba, a ako ne, onda cu zaliti jedno vrijeme dok se ne smirim.  

• Ivana3
    12. Studeni 2017. 19:00

A ne znam sta da kazem, ali imate pravo ako je sudeno bit ce..al svejednoo da bar, malo mi je to cudno kako mi kasni jer sam na godisnjem i uopce se ne nerviram stalno sam kod kuce nisam se prehladila niti ista..uglavnom javiti cu vam..neki za clearblue govore dobro neki bas i ne ne znam sta misliti vise..al ne gubim nadu..

mina04
    12. Studeni 2017. 19:33

Ivana3

A ne znam sta da kazem, ali imate pravo ako je sudeno bit ce..al svejednoo da bar, malo mi je to cudno kako mi kasni jer sam na godisnjem i uopce se ne nerviram stalno sam kod kuce nisam se prehladila niti ista..uglavnom javiti cu vam..neki za clearblue govore dobro neki bas i ne ne znam sta misliti vise..al ne gubim nadu..

Probaj uzeti gravignost mini..ili ako mozes odi izvadi betu. 

mina04
    12. Studeni 2017. 19:36

My life

mina04

My life

mina04

My life

Nova od danas i citam vase komentare.. pa da i ja se pojadam malo. Prosle god.u 7 mj.imala spontani sa 10+3 . Jedno vrijeme odustala od trudnoce, no sad opet sam skupila hrabrosti i zelimo jos jednom probati. Iako imamo vec dvoje djece, sad bi jos jednu bebicu. No nikako nejde. Prvo dvoje je od prve uspjelo, a sad nista. Imamo preko 30 god.ali to nebi trebalo puno smetati. Sad vec 5 mj. pokusavamo i nista. Prosle god.sam hormone vadila da se ustanovi ovulacija jer nam trebalo isto godinu dana, i ovulacije ima. Nikakve ciste nisu nadene i sve uredno bilo. No ipak nejde. Jedino sto me iz mjeseca u mjesec muci smedi iscjedak koji me prati od sredine ciklusa pa sve do menge. Po 10 dana i vise. I cim primjetim taj iscjedak, odma znam da ni ovaj mjesec nije uspjelo. Spremam se opet doktoru, ali zbog posla nemam bas vremena. Sad opet sam u iscekivanju iako predosjecam da ni ovaj mj.nece biti nista. A tako veliku zelju imamo😔😔

Dobro nam dosla i sto prije otisla 😁
    Zao mi je zbog spontanog..nadam se da ces uskoro opet ugledati svoj plusic 🤞

I ja se nadam iako se vise ni ne nadam previse. Svaki mjesec isto. Uopce ni ne radim vise testove jer nakon kad primjetim taj smedi iscjedak 16 dan ili koji dan kasnije, onda samo cekam mengu. Razocaranje svaki mjesec…ali opet se nadam svaki mjesec..

Sve ovdje znamo koliko je tesko i koliko boli svaki mj kad dode ta vjestica..al nikad, nikad ne smijemo gubiti nadu. Vjerojatno se jos sve nije poslozilo, zna On sta radi. Samo mu se moramo prepustiti i bit 😍
    S ovim pokusavam utjesiti i vas, a i sebe😅

Da.. Tako i ja mislim. Ne smijemo gubiti nadu . Ali godine idu a ova djeca sve veca.. Neki rok sam si postavila, kao do 35 ako ne uspije ondaje gotovo. Jos dvije godine znaci. Ali tako se razocaram da odma gubim volju. Jos mi gore kad cujem da je neka meni bliska osoba trudna… I takoder stojim iza toga da On sve to taki zeli. I ako nam je sudeno, bit ce jos jedna beba, a ako ne, onda cu zaliti jedno vrijeme dok se ne smirim.

Znam, sve znam..meni je sogorica trudna. S trecim..naravno da sam sretna ipak mi je to necak, al sve mi muka kad je vidim ko da mi netko sarafa po dusi. Osjecam se ko uzasna osoba zbog toga al ne mogu si pomoci. Samo se nadam da cu uspjeti ostati trudna dok ona ne rodi. Inace cu se slomiti 😔

• Ivana3
    12. Studeni 2017. 19:38

Vidit cu, najbolje je otici kod doktora jer svakako i da nije trudnoca trebam na pregled iako sam bila ima 2 mj dva puta, a da mi ovako kasni mi je malo precudno em za moje godine em sto mi se to nikada nije desilo a i nisam se prehladila..

Romana33
    12. Studeni 2017. 20:02

Kod mene i sestra i sogorica trudna. Krsna kuma od moje kceri rodila trece. Svi oko mene trudni ili s malim bebicama. A ja svaki mj.odbrojavam.Kao i ovaj mjesec opet...😔😔😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.