Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jane_Doe
    06. Studeni 2017. 15:18

wannababysomuch

Mina mi cemo sve slat pozitivne vibre da se mali plivac zadrzi negdi tamo.. na toplom.. iducih 9 mj 😂😂😉😉

bas tako 

06. Studeni 2017. 15:28
    curke evo i mene s trakom.. jucet mi je bila ovako obe tamne a danas mi je donja tamnija... Danas mi je tocno 14. dan ciklusa. dakle to je taj pik kako vi kazete. Nikad ih nisam koristila vidim da je prema primjerima ovo pozitivni.. Znaci li da slijedi ovulacija ili je tu? Kakva su vasa iskistva
    curke evo i mene s trakom.. jucet mi je bila ovako obe tamne a danas mi je donja tamnija... Danas mi je tocno 14. dan ciklusa. dakle to je taj pik kako vi kazete. Nikad ih nisam koristila vidim da je prema primjerima ovo pozitivni.. Znaci li da slijedi ovulacija ili je tu? Kakva su vasa iskistva

SunnyS
    06. Studeni 2017. 15:32

mina04

Ovo je od danas oko 12h. 26 dc 😐

Mina, ne ocekuje M 9.11.?
    Nije O u pitanju? Ako je tako, nadala bih se pozitivnoj beti. Bar prema iskustvu Jessy i ostalih cura. Ali opet, ima i drugih iskustava. Imas kakvih simptoma? Kako se osjecas?

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

mina04
    06. Studeni 2017. 15:49

Hvala vam drage moje na podrsci! Odmah mi je lakse kakav god ishod bio 😗😗

All of God’s grace in one tiny face 💟

wannababysomuch
    06. Studeni 2017. 16:42

Ukoliko ima ili je imala problema s policisticnim jajnicima isto zna bit tak trakica tamna.. tako da najbolje test uzet.  Mina.. ajde ti draga test kupi i cekaj 9 i odma ujutro radi i salji. Heheh 

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

SunnyS
    06. Studeni 2017. 17:09

wannababysomuch

Ukoliko ima ili je imala problema s policisticnim jajnicima isto zna bit tak trakica tamna.. tako da najbolje test uzet. Mina.. ajde ti draga test kupi i cekaj 9 i odma ujutro radi i salji. Heheh

Zar to nije neko "pravilo" da je LH pozitivna zbog T?
    Ja sam odustala od svoje T cim sam vidjela da mi LH postaje sve svjetlija. Bas me jajnici rasturaju danas. Valjda od promjene vremena..,,

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

mina04
    06. Studeni 2017. 17:19

SunnyS

mina04

Ovo je od danas oko 12h. 26 dc 😐

Mina, ne ocekuje M 9.11.?
    Nije O u pitanju? Ako je tako, nadala bih se pozitivnoj beti. Bar prema iskustvu Jessy i ostalih cura. Ali opet, ima i drugih iskustava. Imas kakvih simptoma? Kako se osjecas?

Da, 8.11. Po kalendaru. Nemam nikakvih simptoma. Samo me malo lijevi jajnik boli i imam puno sluzi. Nije mi se nikad ovako dogodila. Inace bude do 20dc sigurno.  

All of God’s grace in one tiny face 💟

wannababysomuch
    06. Studeni 2017. 17:27

Sunny moze a ne mora bit.. moja prosli mj je bila tako. I ja se nadala da idem u ljetnice... m kasnila 10 dana reko ma to je to. Temp povisena sve po ps-u reko ma jos da test potvrdi. Kad ono boom eto moje nesrece od vjestice. I idem kasnije citati. I pise za te lh ako je bas zena 100 % zdrava da onda moze pokazati T. Al ukoliko je bilo tih policisticnih jajnika... msm da cak i miomi i svasta se nabraja. Onda su hormoni zbrkani i onda svakak pokazuje. I to je ono od zene do zene. Msm da bar Mina uhvati pravo i jos test pozitivan.. pa da je u njenom slucaju ovo tocno. Hehe

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

mamica1985
    06. Studeni 2017. 18:18

Mina - drzim fige da je T u pitanju 🎉🎉🎉

MaybeBaby 😘
    06. Studeni 2017. 20:39

Bok curke pridruzujem se forumu i citanju 😀 ja i mm sm

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.