Mina mi cemo sve slat pozitivne vibre da se mali plivac zadrzi negdi tamo.. na toplom.. iducih 9 mj 😂😂😉😉
bas tako
Ovo je od danas oko 12h. 26 dc 😐
Mina, ne ocekuje M 9.11.?
Nije O u pitanju? Ako je tako, nadala bih se pozitivnoj beti. Bar prema iskustvu Jessy i ostalih cura. Ali opet, ima i drugih iskustava. Imas kakvih simptoma? Kako se osjecas?
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Hvala vam drage moje na podrsci! Odmah mi je lakse kakav god ishod bio 😗😗
All of God’s grace in one tiny face 💟
Ukoliko ima ili je imala problema s policisticnim jajnicima isto zna bit tak trakica tamna.. tako da najbolje test uzet. Mina.. ajde ti draga test kupi i cekaj 9 i odma ujutro radi i salji. Heheh
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Ukoliko ima ili je imala problema s policisticnim jajnicima isto zna bit tak trakica tamna.. tako da najbolje test uzet. Mina.. ajde ti draga test kupi i cekaj 9 i odma ujutro radi i salji. Heheh
Zar to nije neko "pravilo" da je LH pozitivna zbog T?
Ja sam odustala od svoje T cim sam vidjela da mi LH postaje sve svjetlija. Bas me jajnici rasturaju danas. Valjda od promjene vremena..,,
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Ovo je od danas oko 12h. 26 dc 😐
Mina, ne ocekuje M 9.11.?
Nije O u pitanju? Ako je tako, nadala bih se pozitivnoj beti. Bar prema iskustvu Jessy i ostalih cura. Ali opet, ima i drugih iskustava. Imas kakvih simptoma? Kako se osjecas?
Da, 8.11. Po kalendaru. Nemam nikakvih simptoma. Samo me malo lijevi jajnik boli i imam puno sluzi. Nije mi se nikad ovako dogodila. Inace bude do 20dc sigurno.
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sunny moze a ne mora bit.. moja prosli mj je bila tako. I ja se nadala da idem u ljetnice... m kasnila 10 dana reko ma to je to. Temp povisena sve po ps-u reko ma jos da test potvrdi. Kad ono boom eto moje nesrece od vjestice. I idem kasnije citati. I pise za te lh ako je bas zena 100 % zdrava da onda moze pokazati T. Al ukoliko je bilo tih policisticnih jajnika... msm da cak i miomi i svasta se nabraja. Onda su hormoni zbrkani i onda svakak pokazuje. I to je ono od zene do zene. Msm da bar Mina uhvati pravo i jos test pozitivan.. pa da je u njenom slucaju ovo tocno. Hehe
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Bok curke pridruzujem se forumu i citanju 😀 ja i mm sm
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Sortiraj odgovore
Najstariji