Teich,
Meni su rekli da pricekam samo jedan ciklus.i to je to, nakon kiretaze. Nije potrebno duze cekati !
Mina,
Naoravi hcg test...ovo je bas poz.trakica, moguce da ti je tek sad O...ako je, onda bi M trebala doci tek 14 dpo.
Ne sjecam se tko je stavio onu lh trakicu, 14 dc, znaci O je bila tada vjerivatno kad je lh poceo blijediti...znaci taj drugi dan.
Prvi dan ako je bila bas tamna kao kontrolna, a iduci ako je pocela blijediti, taj dan je O nastupila.
Teich,
Meni su rekli da pricekam samo jedan ciklus.i to je to, nakon kiretaze. Nije potrebno duze cekati !
Mina,
Naoravi hcg test…ovo je bas poz.trakica, moguce da ti je tek sad O…ako je, onda bi M trebala doci tek 14 dpo.
Ne sjecam se tko je stavio onu lh trakicu, 14 dc, znaci O je bila tada vjerivatno kad je lh poceo blijediti…znaci taj drugi dan.
Prvi dan ako je bila bas tamna kao kontrolna, a iduci ako je pocela blijediti, taj dan je O nastupila.
Ja sam bila napisala za traku. Zanimalo me jer npr prekjucer su bile iste boje, a jucer kaf sam napravila testna je bilo tamnija nego kontrolna bas se vidi. Danas sam radila opet i danas je negativna. Dakle dva dana za redom je bila pozitivna. I sve te dane smo dobrl iskoristili jucer pogotovo 😂.. Nadam se da ce upalit 😁
Hvala ti na odg :*
Teich,
Mina,
Naoravi hcg test…ovo je bas poz.trakica, moguce da ti je tek sad O…ako je, onda bi M trebala doci tek 14 dpo.
Ne sjecam se tko je stavio onu lh trakicu, 14 dc, znaci O je bila tada vjerivatno kad je lh poceo blijediti…znaci taj drugi dan.
Ja sam bila napisala za traku. Zanimalo me jer npr prekjucer su bile iste boje, a jucer kaf sam napravila testna je bilo tamnija nego kontrolna bas se vidi. Danas sam radila opet i danas je negativna. Dakle dva dana za redom je bila pozitivna. I sve te dane smo dobrl iskoristili jucer pogotovo 😂.. Nadam se da ce upalit 😁
Hvala ti na odg :*
Znaci vjerovatno je dns onda O ili je bila u noci.
I ja uskoro cekam ovulaciju.Danas mi je 12dc danas smo imali odnos, ali meni ovulacija treba tek 17dc doci, ali od danas startamo svaki drugi dan dok trakica ne pokaze da dolazi ovulacija.Kaf pokaze onda cemo ta dva dana lijepo iskoristiti SVAKI DAN. NADAM SE DA JE DOBRA TAKTIKA :)
Kod nas je problem jer radim ja u smjenama a muz takodje, ovih dana kad je O se samo ganjamo :) hahhaha
Teich,
Mina,
Znaci tek bi po pravilu trebala dobiti 41 dc. Danas je svijetlija, a 27dc je.
All of God’s grace in one tiny face 💟
I ja uskoro cekam ovulaciju.Danas mi je 12dc danas smo imali odnos, ali meni ovulacija treba tek 17dc doci, ali od danas startamo svaki drugi dan dok trakica ne pokaze da dolazi ovulacija.Kaf pokaze onda cemo ta dva dana lijepo iskoristiti SVAKI DAN. NADAM SE DA JE DOBRA TAKTIKA :)
Kod nas je problem jer radim ja u smjenama a muz takodje, ovih dana kad je O se samo ganjamo :) hahhaha
Moj muzek je na izmaku snaga zadnja 4 dana svaki dan ja ajde ajde jos danas nikako da ga pustim na miru😂😂😂 ne znam kako ce primit vijest da bi i danas trebalo udarit za kraj haha.
Mina,
Po takvoj logici da...ali je jako kasno da ti bude O. Koliko ti inace ciklusi traju??
Cure,
Nije bas ni dobro imati odnose svaki dan. Kvaliteta spermija se gubi....
Mina,
Po takvoj logici da…ali je jako kasno da ti bude O. Koliko ti inace ciklusi traju??
Cure,
Nije bas ni dobro imati odnose svaki dan. Kvaliteta spermija se gubi….
28 dana, s tim da sam pila duphaston. Prosli mj je dosla 32dc. S tim da je po boli i sluzi bila O cini mi se 16 il 17 dc. Ovo mi je prvi mj bez duphastona. Ne znam jel ima to veze.
All of God’s grace in one tiny face 💟
Pozz cure nisam dugo pisala nista, cestitam svima na + :))....mi se trudimo vec oko 8mj intezivno i nista, evo prije koji dan urađeni su brisevi i nađena je ureaplazma urealyctikum 10/4 dr kaze da moze i ne mora uzrokovati neplodnost dobila sam antibiotik skupa sa suprugom i rečeno je da mozemo i dalje raditi na bebi ...ima li tko iskustva s tom bakterijom....p.s brisevee sam radila na svoju ruku jer su ginekolozi odbijali i smatrali to nepotrebnim..:/
Lolypop ja sam ju imala dva puta - drugi put sam morala uzet dvije ture terapije jer mi od prve nije prosla...
ljecili smo se i ja i partner - s time da smo oboje isli na bris da budemo sigurni da je nema...
za neplodnost ne znam - no svako ne ljecenje moze dovesti do bilo čega..
bitno je da ste krenuli s terapijom i da se ona ukloni u potpunosti
sretno i pazite i na imunitet ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji